bes para etmez adam3
profili

  • sadece türkiye'de statü göstergesi olan şeyler

    (bkz: cehalet)

    şu sıralar çok popüler.

  • ineklerine yıldırım çarpan çifte yardım kampanyası

    kütahya'da ineklerine yıldırım çarpan çift haberinde yer alan kişilere ait hesap numarası vs. bulunabilirse severek destekleyeceğim kampanyadır.

    edit: köy muhrarının iletişim bilgileri aşağıda. (bkz: #62564261)

    akoluk köyü muhtarlığı (hüseyin cengiz)
    akoluk köyü mah. kütahya merkez
    0274 252 63 40 0505 225 24 63

    aradım fakat ulaşamadım. ulaşabilen olursa hesap numarasını alabilirse yeşillendirsin.

    edit 2: çekirdek ailemden de yardım sözünü aldım, bu efendilerimize yarım etmek üzerimize vazife olmalıdır.

    (bkz: köylü halkın efendisidir)

    başlık içinden entrye referans gibi oluyor ama yardım için mübahtır diyorum. görülme ihtimali artsın.

    --- spoiler ---

    adres

    kütahya'da ikamet eden bir yazar kardeşimizden ufak bir ricada bulunduğum kampanya. adres yukarıda görüldüğü kadarıyla köy ile merkez arası 30 km'lik bir yol. tabi arabası da olan bir yazar olursa fazla yük de olmamış oluruz. zahmet olmazsa gidip bir görse, yarın cuma, köyde elbet bir cami vardır, namaz niyazla ilgili biriyse cuma namazını da orada kılar, değilse cumadan sonra köylerde kahvelerde çay güzel olur canavar gibi çay içer. hem yerinde görmüş, birinci elden bilgileri almış olur. hadi el atın kütahya'nın aslanları

    --- spoiler ---

    edit 3: kütahya valiliği açıklama yapmış.

  • boğaziçi itü odtü mezunu başvurabilir

    adamın şirketine alacağı, istihdam sağlayacağı, karşılıklı anlaşmaya dayalı olarak aylık maaşını vereceği, sgk'ya primini, maliyeye vergisini ödeyeceği personelinin mezun olduğu/olacağı okulu seçmesine devletin engel olmasıdır.

    hükumetimizin bir çok icraati gibi bu da göstermelik olacak, fiiliyata geçmeyecektir. ama dostlar alışverişte görecek, tabela üniversitesi mezununa, bak seninle odtü, boğaziçi mezununu aynı kefeye koyduruyorum artık denilecektir.

    fiiliyatta ise, hiç bir şey değişmeyecek, adam 30-40 başvuru arasından seçim yapacağına 200-300 başvuru arasından seçim yapacaktır.

    devlet babamız keşke böyle saçma çözümler bulacağına, diğer okulları bu tercih edilen okulların seviyesine çıkarmak için çalışsa. iki günlük üniversitenin rektörü/senatosu gelip de odtü'yü kınayınca, boğaziçi'ne bahane verince şişşşttt çocuğum bi haddini bil dese. ondan sonra gençlerde neden özgüven patlaması var diye kafa patlatmaya devam.

    bu kanunu çıkaran devlet baba acaba işe alımlarında uygulayabilecek mi? mesele merkez bankasına erciyes üniversitesi mezunu bir iktisatçı, hazine müsteşarlığına hakkari üniversitesi mezunu bir ekonomist, dışişleri bakanlığına istanbul şehir üniversitesi mezunu bir uluslararası ilişkilerci*, savunma sanayii müsteşarlığına kars üniversitesi bir mühendis vs.

    okullar ve bölümler tamamen sallama olarak yazılmış olup amaç yermek kesinlikle değildir. keşke odtü, boğaziçi gibi, itü gibi 10'larca üniversitemiz olsa.