evine santral mesafesi uzak olan adam7
profili

  • 16 şubat 2019 nusr-et ankara rezaleti

    2018 megane aracımız ile yaşadığımız akıl almaz rezalet. girişi araba ile yaptım çünkü olay bunun üzerinden gelişiyor.

    çok şükür halimiz vaktimiz yerinde sayılır. bugün değişiklik olsun diye eşimle nusr-et ankara’ya gidip yemek yiyelim dedik. öğle vakti arayıp rezervasyon yaptıracaktım ki beyefendi saat 7’de sizi lobide bekleteyim isim alayım öncelik sıralamasına göre yer buluyoruz, dedi. tamam dedik madem prosedür öyle.

    akşam saat 7:15 gibi mekanın önüne arabayı çektik vale tayfa bekletti öncelik porsche, mersolardaymış oraya gelince öğrendik. mekana girdik biraz yürüdük 2 dakika etrafa bakındık kalabalık içinden kısa saçlı bir hatun bize beklememiz gerektiğini söyledi. tamam deyip lobi gibi bir yere geçtik. bekle babam bekle bize yer gösteren olmadı. bir yandan da kapıyı izliyorum. lüks araçlar ile gelenleri kapıdan alıyorlar masalarına kadar götürüyorlar. bu şekilde 8-10 çifti karşıladılar. biz hala bekliyoruz. yarım saat geçti, birkaç kez zenginlere masa yeri gösteren kadınla göz göze geldik. siktirin gidin buradan pis fakirler, der gibi surat astı, anladık ki bize yemek vermeyecekler, çıkalım bari dedik. valeye kartı verdik, bizi masalara almadılar kardeş biz çıkıyoruz, abi 15 lira vale ücreti var bizden kesiyorlar ücreti deyince tepem attı vermiyorum amk, nusr-et yemediğim yemeğin otoparkını mı istiyor dedim. anahtarı verdi araç yukarıdaki sokakta abi siz alın o zaman dedi. gidip aracımızı aldık başka mekanda yemek yedik.

    eğer nusr-et efendi bu yazımı denk gelip okursan iki çift lafım var. nereden geldiğini bil ve ne oldum deme ne olacağım de. yarın dükkanında işler kötü giderse bu muameleler yüzünden olur haberin olsun...

  • kadın şoförlerin yayalara yol vermemesi

    25 yıllık yaya hayatım boyunca (avrupa ve abd ülkeleri hariç) sürekli karşılaştığım durum.

    lafa gelince türk erkekleri şöyle odun böyle kaba diyen koca götlü kezbanlarımıza her daim yol verdiğim halde türkiye'de bir tane kadın şoförün yayaya yol verdiğini görmedim. sebebini çok merak ediyorum. neden yani?

    bugün işten gelirken kadının biri eziyordu aklıma geldi. e hani siz çok kibardınız pembe pembe sıçıyordunuz?

    peşinen söyleyeyim de şurada dursun. az sonra kadın cinayeti, tecavüz falan filan diye zırvaya başlayacak olanlar olacak. ne alakaysa yol vermemekle kadın cinayetinin, onlara allah akıl fikir versin.

  • kedi için kan aranıyor duyuruları

    acil düzeltme 1: henüz gelişme yok. kriterlere uyan kedi varsa lütfen arayın. zaman kaybedecek vakit yok. kedimiz ölüyor.

    acil düzeltme 2: arkadaşlar malesef durum ağırlaştı. sabaha kadar beklenip daha sonra başka kediler denenecek. yardımlarınız için teşekkür ederim. dualarınızı bekliyorum.

    sabahtan beri her taraftan kan arıyoruz. bulamıyoruz. elimiz ayağımıza dolandı. kedim için kan lazım. lütfen yardım edin.

    acil kan verebilecek kedi aranıyor! pıtırcık'ım çok hasta. acil kan nakli gerekli. ankara petcode hayvan hastanesinde yatıyor ve durumu kritik. iran kedisi olduğu için genellikle uygun donörler iran kedileri arasından bulunuyormuş. 4,5 kg üzerinde sağlıklı iran kedisi veya uzun tüylü kediye ihtiyacımız var. lütfen yardımcı olun. telefon numaram 05334137013

    https://m.facebook.com/…54908481887150&id=608162149

    düzeltme: arkadaşlar sokaktan aldığımız kedilerimiz de var. zaten parayla almadık kediyi parayla satın alan birinin sokağa atmasından sonra biz aldık. lütfen daha yapıcı olalım. saygılarımla.

  • abd'nin antalya izmir ve muğla'da ışid uyarısı

    he asparagas haber amk hatta son 1 yılda yaşayan tüm patlamalar aslında olmadı hayal görüyoruz biz. yine bu patlamalar öncesinde uyarılar yapılmadı boşa kıç yırtıyor tüm bu yabancı istihbarat birimleri.

    valla herkes götünü kollasin. bu ülkenin heryerinde patlama olabilir. yaşadık gorduk son bir yılda. 3 günde de unutuluyor tepki yok.

  • femen turkey'in memeli erdoğan eylemi

  • izmir itfaiyesi'nde çalışan kadın erler

    bunları görüp de evde yangın çıkarmasalar bari.

    (bkz: eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek)

  • erkeğin kadın tarafından tahrik edilmeme hakkı

    erdek körfezine bile hallenen dincileri göstermiştir. ördek olmasın?

    başlık başa kaldı diye mesaj atanlar var. başlığı açan çoğu kişinin mallar listesinde olan vasat troll lord eddard stark a ait. o yüzden görünmüyor olabilir.

    başlığın ilk hali de bu şekildeydi (bkz: erdeğin kadın tarafından tahrik edilmeme hakkı)