cevirimanyagi75
profili

  • geceye bir kurtlar vadisi repliği bırak

    "su testisinin su yolunda niye kırıldığını gördüm de ondan. bize öğrettiklerinin yalan olduğunu, testiyi kırasın diye seni dereye gönderdiklerini gördüm de ondan. kabadayı geçinenlerin zavallı olduklarını gördüm de ondan. silahın ardına sığınanların cebini, gırtlağını düşündüğünü gördüm de ondan. ben babaların yanında çok gezdim. onların baba olmadığını anladım da ondan!

    polat alemdar geldi dedi ki: bir çocuk babasız büyür, ama anasız büyüyemez. bizim tek bir anamız var, o da vatan. anamızı sevdiğimiz için pişman mısınız diye soruyorsunuz. anama bugün de laf söyleyenin dilini koparır, el uzatanın elini kırarım. hiç de pişman olmam!"

    (bkz: memati baş)

  • iş yaşamında kadın olmak

    yetkiye gelince "aynı işi yapıyoruz, ben de koltuk istiyorum" deme imkânı sunan ama sorumluluk almaya gelince "ben kadınım" diye tüm görevlerden kaçma kapısı açan ayrıcalıktır. bir de üstüne çocuk doğurursa anneyim deyip bu ayrıcalığı iki katına çıkarırlar. burada cam tavan vs ağladıklarına bakmayın yani. işyerinde kadınlarla çalışmış her erkek bu gerçeği bilir ama linç edilme korkusuyla söyleyemez.

    neyse zaten bu işin fiziksel güç boyutundan yararlandıkları kısım. kadın olmanın cinsel gücünü kullanıp elde ettiklerine (tabii ki canım siz hiç öyle değilsiniz hep erkeklerin uçkur düşkünlüğü) hiç girmedim dikkat ederseniz.

    yani özetle: (bkz: bi siktir git dedirten feminist zırvaları)

  • 2024 evlilik maliyeti

    --- spoiler ---

    balayı arjantin 114 bin tl.

    --- spoiler ---

    türk erkeklerine müstehak olan maliyet. hadi diğer masrafları anladım da baba evinde memleketinden dışarı çıkmamış, en fazla pikniğe gitmiş kızları balayında arjantin'e götürüyorlar. sen aguero musun messi misin amk? iki sene sonra o harcamaları unutup kocasını banyoya kıl döktün diye azarlayacak tiplere neler harcıyorsunuz. ondan sonra erkek ortamlarında evlenmeyin abi diye bizi darlar bunlar.

  • 6 ocak 2024 lecce cagliari maçı

    gece olması sebebiyle üzen maç. lecce cagliari maçı dediğin ikindi üstü, yarısı stadın kapalı tarafı yüzünden gölgelenmiş stadyumlarda oynanır.

  • hobiniz işiniz olursa bir gün bile çalışmazsınız

    bu cümleyi sabah 7-8 civarında uzunçayır ya da avcılar metrobüsünde bağırarak söyleyin lütfen.

    söyleyin ve herkes sizinle nasıl aynı fikirde olduğunu "ifade ediyor" görün.

  • erkeklerin arzuladığı kadın tipi

    - ilgili fakültelerin dört yıllık programlarından mezun olan,
    - kpss'de ilgili puan türünden en az 70 puan almış olan,
    -657 sayılı devlet memurları kanununa aykırı hallerde bulunmayan,
    - esnek buluşma saatlerine adapte olabilen,
    - seyahat engeli olmayan kadınlardır.

  • 8 eylül 2022 ferencvaros trabzonspor maçı

    gene bir avrupa maçı, yine bir abdullah avcı klasiği. şu anda uefa ülke puanının düşük olmasının başlıca aktörlerinden biri olan adamın takımının yine aynı performansı sergilediği maç. yazıklar olsun.

  • 4253 tl maaşla gidilebilecek en güzel tatil yeri

    bodrum. ama evinizin altında olan.

    çeşme de olabilir. camilerde var hep.

  • kadının olmadığı masadan barış zor çıkar

    kadınların kendi arasında bile yüzlerine gülüp arkasından iş çevirdiğini unutan amca sözü.

    aaa pardon 8 mart sebebiyle kadın övme şenlikleri haftasıydı, unuttum.

  • tarih bilen erkeğin dayanılmaz çekiciliği

    (bkz: 1970'lerdeki yağ kuyruğunu anlatan erkek)

    bir de böyle düşünün, hayatınız kâbusa dönebilir.

  • flörte resmiyet kazandıran olay

    iki taraf da e-devlet şifresiyle sistemde birbirini sevgili olarak kaydediyor, sonra verilen kağıdı çıktı alıp belediyede imzalatınca resmi olarak sevgili oluyorsunuz.

  • erkeklerin kahve içerikli 5 buluşma yapmaması

    yine erkeklerin ilişkiden seks beklentisini suç gibi yansıtan bir ablanın tespiti.

    bunlara göre erkeğin ilişkiden hiçbir şey talep etme hakkı yok. kadın ne kadar, nerede, ne zaman isterse o kadar ilişki olacak. erkek kuzu gibi kadının gönlünün olmasına göre hareket edecek. neden? çünkü onların kukuları var ve altından olduğu için değerli.

    artık kendilerini o kadar karar verici bir pozisyonda görüyorlar ki erkeğin seks olmadığı zaman sessizce ve zarar vermeden ilişkiyi sonlandırmasına bile tahammül edemiyorlar.

    bir kadınla erkek cinsel ilişki temelinde bir araya gelir. bir kadın bir erkekle seks yapmıyorsa (ya da en azından fiziksel yakınlığı yoksa) ama flört ettiğini iddia ediyorsa yalancıdır. seks olmayan romantik ilişki diye bir kavram yoktur. bunu diyen ilgisiyle egosunu pompalayacak adam arıyordur. nokta.

    yıldık artık amk cinselliği suç gibi lanse etmenizden. sen beni beş buluşma bekletme hakkını kendinde buluyorsan benim de ilk buluşmada bana fiziksel yakınlığı hissettirmeyenden ayrılma hakkım var. kadınsın diye senin beklentilerin ya da önceliklerin daha önemli anlamına gelmiyor.

    suçlama dilini bırakıp gerçekleri hazmedin.

  • türk kızıyla evlenmemek için en büyük neden

    bizim kızları suçlamak için demiyorum ama en okumuş, en aydın, en liberal diyeceğiniz kız bile o para yolma amaçlı düğün geleneklerine yenik düşecek ve sizi darlayacak. kendisi istemese arkadaşı, annesi, akrabaları vs erkeğin en ufak bir harcamadan ve/veya gelenekten kaçması halinden kıza değer vermediği fikrini kızın aklına sokacak. sokmasa da alttan alta kıza "bedavaya gidiyorsun" iması yaparak değersiz hissettirmeye çalışacak. o da kendini kötü hissedip kime saracak bilin bakalım? tabii ki damada.

    ben bu gelenek ve adet baskısına katlanabilirim diyorsanız evlenin. yoksa şikayet etmenin manası yok. toplum belli, kültür belli, evlenen ve evlenmeyen kadınlara bakış açısı belli. kadınlar kaçsa da çevresi rahat bırakmıyor. bırakan da milli piyango büyük ikramiyesi gibi nadirdir.

  • aylık geliri 10 bin lira olan erkek

    fakir erkektir. herkes bilir ki ekşici erkekler ya uluslararası bir şirkette dövizle ya da senior developer olup en az 20 bin tl maaşla çalışır. çünkü böyle bir erkek değilseniz sözlüğe yazar olarak alınmıyorsunuz.

    ben mi? tabii ki 10 bin üstü alıyorum özge saçmalama!

  • karantinabuddy aranıyor ilanları

    29 nisan - 17 mayıs arası çemişgezek'te karantinabuddy aranmaktadır. masraflar benim tarafımdan karşılanacaktır. köy yumurtası, koyun peyniri gibi doğal gıdalar ve çelik çomak, ebelemeç gibi eğlence faaliyetleri yapılabilecektir.

    not: muhtarım.

  • gemiye saklanıp norveç'e kaçan türk

    "norveç'e kaçtım fakat ortalarda kimse yok şimdi ne yapacağım" sorusuyla güldüren arkadaş.

    ne bekliyordun amk gemiden indiğinde norveç kralı seni mi karşılayacaktı?*bu kafayla orada tutunması pek mümkün görünmüyor zaten.

  • evlenmek için 15 bilezik 1 set isteyen kız

    eflak, boğdan ve 12 adaları istemeyi unutmuştur.

  • flörtlerin ilişkiye dönüşememesinin sebepleri

    karşı tarafın kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp işi fazla ağırdan alması. ne bu hava amk deyip direkt uzuyorum. ömür bu tarzda insanlara vakit harcayacak kadar uzun değil maalesef.

  • yol kenarında gelin döven damat

    evlilikte olacaklara alıştırıyor belli ki. bir nevi fragman.

  • uzaklaştırma kararı çıkarıp eşini aldatan kadın

    boşuna kızmayın kadına olum. şimdi feminikler gelip "allah bilir adam neler yapiyüür de kadın boşanmayı göze alamiyüür" diye savunup giderler. siz de kadın düşmanı olduğunuzla kalırsınız. aynı durumda kadın adama saldırsa bu sefer de utanmaz herif boşanmadan koynuna kadın almış tabii ki saldırı görecek derlerdi. her türlü kılıfını buluyorlar yani. ben kadın milletine haksız oldukları konuda laf anlatmayı bıraktım, size de tavsiyem bırakın. yaşam kaliteniz yükseliyor.

    edit: al bak aşağıda bi tane gelmiş bile: (bkz: #113242832) olayı yaralama boyutuna çekip kadını mağdur göstererek nasıl örtüyor üstünü. kadınlar aldatıldığı zaman öfkelenip donuna kadar alırken sorun yok tabii. adam aldatılınca sakin kalsın ama. ikiyüzlü mahluklar sizi.

    edit2: al bi tane daha aynı familyadan: (bkz: #113243178)