ivich2
profili

  • the red pill

    bir tür ideolojik bipolar bozukluk. eski feminist blogumu (ve sosyal medyadaki feminist her bölgeyi) basan bir neckbeard topluluğu. boşanma acısını atlatamayan veya henüz evlenememiş 30+ erkekler ve hook up ve ilişki dünyasında kendine yer bulamayan 15-27 yaş arası erkeklerden oluşuyor genelde.

    - bir grup kadınların hipergamik olduğundan diğer grup ise kadınların sadece fiziksel özelliğe önem verdiğinden yakınıyor. kadınların paraya da fiziğe de bakmasından nefret ediliyor. kadınların iyi karakterli erkeklerle ilgilenmesinden de nefret ediliyor çünkü o erkekler "lanet olası meriçler" olarak görülüyor.

    - çok kadınla birlikte olmak yüceltiliyor ama kadınların kesinlikle bakire olması savunuluyor. bu matematiksel olarak nasıl mümkün olacak diye sorduğunuzda pek bir yanıt alabileceğinizi sanmam.

    - kadınların erkekte sadece paraya baktığından şikayet edip aynı anda erkeklere, kadınların ilgisini çekmek için fitness öneriliyor.

    - kadınların yönetme gücünün olmadığı, zayıf, akılsız, çocuk oldukları savunuluyor, bir yandan da "feminazilerin" amerika'yı ve batı'yı ele geçirdiğinden şikayet ediyorlar.

    - avrupa'daki tüm sorunlar merkel'in suçu.

    - batı'daki tüm sorunlar feministlerin suçu.

    - evliliği yeriyorlar ve erkeklere kesinlikle evlenmemeyi tavsiye ediyorlar ancak kadınların kesinlikle ve kesinlikle 30 yaşından önce evlenmiş olması gerektiğini de savunuyorlar. eee kadınlar kiminle evlenecek sorusuna bir yanıtlarını olduğunu sanmıyorum.

    - kadınların fizikselliğe çok önem verdiğinden yakınan versiyonları aynı cümlede "şişman, tipsiz kızlar" gibi ifadeler kullanabilir, yadırganmaz.

    - kadınlarda sadece gençlik ve güzelliğe önem verilmesi gerektiği ve erkeklerin ise para ve statüyle değerlendiği savunuluyor. başarılı, kariyerli kadınlardan nefret ediliyor, ev hanımlığı yüceltiliyor. erkek koruyucu, kadın hizmetçi olmalı. ancak aynı zamanda erkeklerin hesap ödemesinden, para ve kariyeri hiç ama hiç önemli olmayan kadın cinsinin boşanmadan sonra mal paylaşımından karlı çıkmasından da nefret ediliyor.

    - tüm boşanmalarda kabahatli tabi ki de kadın.

    - tecavüz ve taciz diye suçlar yok, hepsi tabi ki de kadınların iftira atması.

    - tabi ki de homofobikler, tabi ki de ırkçılar.

    - ve bu düşünceleri bol bol "evrimsel psikoloji", "biyolojik olarak", "kadın doğası" kalıplarıyla birleştirerek daha bir havalı, daha az duygusal hissediyorlar.

    cinsiyetçi ve kadın düşmanı erkeklerin ve toplumun beynini çözmek için çok yardımcı oluyorlar. düşündüğüm kadın düşmanından farklı bir imaj çizdiler açıkçası. düşündüğümden de kötülermiş çünkü. pis, rezil herifler.

  • türk kızlarının kaslı erkeklerden hoşlanmaması

    imkansız.

    kaslı, üçgen vücutlu erkek biyolojik olarak güzeldir. kadın güzelliği gibi sürekli değişen bir kavram değildir bu, insanlık tarihinin başlangıcından beri her kültürde kaslı,üçgen vücutlu erkek, güzel erkektir. hemen her kadın sevişmek istediğinde böyle birini ister yatağında.

    anlaşılmayan şey şu;:

    - türk kızları ve diğer tüm kızların erkekte aradığı yegane şey bu değil. kendi hayat standartlarına uygun, düzgün karakterli bir erkek bulursa kaslı erkekten feragat edebilir gayet. onlar hakkında düşünmez bile.

    - her türk kızının talipler skalasında kaslı, üçgen vücutlu erkekler yok. kadınlar genelde elde edemeyeceği erkeklerle uğraşmazlar.

    - türk kızları asla ve asla "kaslı erkekler çok çekici ama onlar benimle ilgilenmiyor" demez "ben kaslı sevmiyorum yeaa erkek dediğin göbekli olur" der.