sandia7
profili

  • donald trump

    karısı oy kullanırken kime oy verdiğini göz ucuyla kesen kral.

    müsteşar kemal’in yaşadıklarından büyük ders çıkarmış.

  • 27.istanbul caz festivalinin başörtülü finalisti

    gercek islam kalibiyla elestirilmeye calisilan kadin.

    hicbir din tek bir kesimin elinde degildir. yahudilerin buyuk bir cogunluguna gore erkeklerin kadin sesi duymasi gunah. buna ragmen, dindar ve musevi kadin sarkicilar var. bu kadinlari sadece bahsettigim kati yahudiler elestirebilir ki onlari da kimse sikine takmaz.

    ayni sekilde, kadinlarin sarki soylemesini yasaklayan hristiyan tarikatlari var. boynunda haç kolyesi olan bir hristiyan kadin sarki soyleyemez mi o herifler oyle dusunuyor diye?

    yarak kurek fikirleriniz ve uc kurusluk zekanizla fasistlik yapmaya calismaniz o kizin umurunda degil ki cikip isini yapmis.

  • saç ektireceklere tavsiyeler

    2000 yilinda ektirdim ve iz kaldi diyen yazarlari cok da dikkate almamaniz gereken baslik.

    cunku o donemde yapilan ekim muhtemelen fut teknigiyle yapildi. bu sebeple iz kalmasi gayet normal.

    artik fue teknigi kullaniliyor. fue tekniginde sac eken ve ektiren cok buyuk hatalar yapmazsa iz kalmaz.

  • zeytin dalı harekatı

    ısin garibi buraya uzun uzun savas kotudur yazan kisi, gectigimiz yillarda yasanan onlarca teror olayindan sadece ankara gari'nda olani icin entry girmis. ısin garibi selahattin demirtas'i ovmek icin uzun uzun dil dokmus.

    ya kardesim, sen pkk'nin oldurdugu masumlar icin ne yazdin, ne cizdin? sen pkk'nin katlettigi ogretmenler icin ne dedin? sen cozum surecinde oldurulen polisler icin de ayni seyleri yazdin mi? basilan karakollarda, uzaktan kumandali mayinlarla sehit olan askerlerin haberini okurken savasa hayir dedin mi? bu nasil bir utanmazlik, nasil bir yuzsuzluk? anlat bilelim biz de.

    baris anlayisin "hendek kazarken ozgurluk, ask bodrumda yasaninca baris" galiba. boyleyse acikla durustce. kivranmanin bir alemi yok.

  • ufak tefek cinayetler

    iki üç bölüm önce oya izmir'e dönmeye karar vermişti ve kliniği kapatacağı için asistanı ilhan mağdur olmasın diye ona para vermişti. o paranın akıbeti ne oldu bilmiyorum. ilhan sanırım iç etti onu. o paranın takibindeyim, oya için önemsiz olabilir ama sonuçta iyi niyeti suistimal etmemek lazım. o parayı geri ver ilhan efendi!

  • kızları şort giyiyor diye darp edilen aile

    şort bu konuda sadece basit obje.

    muhtemelen olayın aslı şu; bu akrabalar kızı kendilerinden biriyle evlendirmek istemişlerdir, kız da kabul etmeyince bahane aramışlardır. şortu giyen erkek, dayak yiyen kız. başka mantıklı açıklaması yok.

  • 19 nisan 2016 real madrid fenerbahçe maçı

    fenerbahçe, euroleague çeyrek finallerinde sahasında turu 2-0'a getirdiği serilerin yüzde 100'ünü 3-0'la kazanmıştır. güzel istatistik.