anarchitect6
profili

  • 1999'dan beri internet kullanan efsane nesil

    99'da okuldan bir arkadaşımla üsküdar'da oturuyoruz. bizim olayla hiç alakamız yok. bilgisayarla işimiz fifa 98 ve autocad ancak... başka bir arkadaşımız interneti anlattı da anlattı. sonra da şifresini verdi deneyelim diye. "bir ara yüzü var, oradan bağlanmak için bir numara seçiyorsun, modem cızırtılarından sonra internettesiniz" dedi. "kızlarla konuşuyorsun" dedi. "ben bir sürü kızla buluştum" dedi. dedi de dedi... biz de eve koşarak gittik. programı kurduk. denedik denedik ama bağlanamadık. bir süre uğraştıktan sonra tekrar arkadaşımızı aradık. bize başka bir numara verdi, "buradan bağlanırsınız" dedi. numarayı yazdık, aradık. telefon çalmaya başladı. modem cızırdayacak diye beklerken telefon açıldı ve bir kadın "alo?" dedi.
    bilgisayarın başında iki arkadaş kala kaldık. ne yapsak ne etsek bilemiyoruz. ben medeni bir insan olduğum için bilgisayara doğru eğilerek, kibar bir tonlamayla "eeee iyi günler hanımefendi, internete bağlanmak için aramıştık da biz" dedim. bilgisayardan sürekli "alo, alo" sesi geliyor... "hanımefendi beni duyabiliyor musunuz?" dedim bilgisayara bağlı mini hoparlörlerime... telefonun diğer ucundaki kadıncağız memnuniyetsiz, ufluyor sürekli... "ev burası, aramayın" dedi. belli ki herkes internete bağlanmak için arıyor kadıncağızı... ama ben diğer arayanlar gibi olmadığım için, mahcup bir ifade ile son bir kez hoparlöre doğru eğildim ve "rahatsızlık verdik, kusura bakmayın..." diyerek konuşmayı sonlandırdım...

    efsaneymiş... 99'dan beri kullanıyoruz da ne oluyor? "internete bağlanmak için aramıştık" demek için eğildiğimde omuzlarıma binen yükü o gün bu gündür taşıyorum ben...

    (simmmgeeee, burayı okuyorsan beni bul...)

  • bir kadın için gidilen en uzak mesafe

    ilk karımdan kaçmak için 9000 km ötede iş bulmuştum.

  • yemek yapan erkekler

    yapıyorsak sebebi var;
    çevremdeki arkadaşlarımın bir bölümü motor sevdasına düştü, bir bölümü fotoğraf çekmeye gidiyor. bense yemek yaparak orta yaş bunalıyorum. başka şeylerle de bunalıyorum ama en güzeli yemek yaparak bunalmak.

  • ahmet hakan

    - şimdi ismail saymaz ben şunu anlamıyorum...
    -hocam, bakın... şunu anlamıyorum...
    -ya orası tamam da, ben şunu anlamıyorum...

    anlamıyor.

  • 29 haziran 2016 putin'in yasakları kaldırması

    son dakika!!!

    rus'ların geleceğini duyan otel sahipleri, otellerindeki az sayıdaki türk turisti "sktirin gidin amkun çocukları diyerek" tekmelerle kovdu...

    son dakika!!!

  • vodafone arena

    evet, bugün ters tarafımdan kalktım ve ağzımı bozacağım. çocukları pistten alalım lütfen;

    günaydın skkafalı mimarlık kuramcıları, günaydın dalyrak cephe tasarımcıları, günaydın mnoğlu çatı uzmanları
    size de günaydın gebeş akustikçiler, günaydın okulda uygulama projesi çizdi diye mimarlık süper oolum diye gezen gtten bacaklılar;

    söylediğiniz her şey yanlış amk salakları. ne çatıyla tribün arasındaki boşluk akustiği bozar, ne kalekime güvenip cephe tasarımı yapılır. ne de yurtdışında gördüğün her boku alıp buraya koyabilirsin. sizin 3 kuruşluk bilginize sıçayım, bu ne cahillik lan?
    bakın burada yazmayın demiyorum, yazın. ama birinin karşısına oturunca bu cin fikirlerinizi açıklamayın. bilen birine denk gelirseniz, çok bilmişliğinizi patlatıp, mabadınıza doğru iterler sonra.

    neyse, değerli beşiktaş'lı kardeşlerim; siz de uzatmayın amk, stad işte. övünecek, yerinecek bir tarafı yok. beşiktaş'ın oynadığı yer her neresiyse orada olacaksınız işte. yolda oynasa kaldırımda desteklerim derken, arnavut kaldırım olsa daha süper olurdu mu diyordunuz?
    az kaldı... içeri girince etrafınıza mukayyet olun. tuvaletleri temiz kullanın. sağa sola zarar vermeyin, duvarlara yazı yazmayın. maç sırasında dangalak gibi video kaydetmeyi, fotoğraf çekmeyi, onları bir yerlere yüklemeyi bırakın, takımı destekleyin.