so far so good so what9
profili

  • 30 ocak 2024 iyi parti açıklaması

    bugün mecliste anayasa yokedilirken iyi parti neredeymiş? evet bildiniz. bir tane milletvekili bile meclis genel kurulunda yoktu. cumhuriyet ve anayasa askıya alınırken iyi partinin sesi bile çıkmadı. billboard peşinde koşacağına önce ülkeyi yıkılmaktan kurtarsanıza?

  • ekrem imamoğlu'nun 5 yılda ne yaptığı sorunsalı

    * bitirdiği 5 metro hattı, kendi kendine finansman bulduğu ve başlattığı 10 metro hattı projesi.

    * üniversite öğrencilerini tarikatların kucağından kurtarıp modern ve temiz yurtlara yerleştirmesi. öğrencilere burs desteği vermesi.

    * betoncu talan rant ve arazi peşkeşlerinin bitmesi yolsuzluğun sıfırlanması, belediyede çöreklenmiş partizan bankamatik calişanlarının temizlenmesi.

    * anneler ve bebeklerine semt kreşleri, süt ve ulaşım yardımı

    * halk ekmek ile koca bir yoksul nüfusun ekmek ihtiyacını karşılaması

    * sadece 1 tane çalışan çöpten elektrik üretme tesisinin sayısını 6'ya çıkarması

    * bir sürü semtin altyapı sorununu çözüp sel baakınlarının önüne geçmesi.

    * haliç ve kurbağalıderenin ilk defa adam gibi temizlenmesi. haliç kenarındaki tramvay hattını bitirip etrafını parklar ile bezemesi.

    * metruk ve harabe halindeki tarihi binalar, surlar, palaslar, otel ve işyerlerini restore ederek sanata açması.

    * tarihi çeşmeleri restore edip su vermelerinin sağlanması

    * betoncu akp"nin asla yapmaya yanaşmadığı kent ormanlarını yapıp halka açması

    * depreme dayanıksız binaların yıkılıp yenilenmesi, yerlerine mimarisi güzel modern sağlam evlerin yapılması. akp'nin komple çuvallayıp milleti mağdur ettiği kangren olmuş fikirtepe kentsel dönüşüm sorununu kökten çözmesi.

    * esenler otogarı ya!! başka söze gerek var mı?

    * adalarda faytona son, elektrikli araçlar hizmete girdi. o kadar acı koydu ki, zerre hayvan sevgisi olmayan akp atları türkiye'de takip etmeye başladı başlarına bir şey geldi mi hastalandılar mı diye.

    * dev konserler ve kültür sanat etkinlikleri ile istanbul tam bir avrupa sehri gibi canlı bir hayata yelken açtı. bütün hükümet engellemelerine rağmen.

    eksikler var mı var:

    taksim başta olmak üzere mimari yarışma açtığı meydan projelerini akp engellemesi yüzünden yapamadı. bunun icin belediye meclisini de kazanması şart.

    * taksi devrimi de benzer şekilde akp engellemesine takıldı. istanbullular taksi çilesi çekmeye devam ediyor.

  • türkleri indirip arapları bindiren taksici

    o kızlar da salak. inmeyeceksin arkadaş. polis var yakında, gelsin polis sorsun niye bu araç burada duruyor diye, sen de şikayetini yap. tutanak tutulsun. haydi iniyorsun ingilizcen varsa o arap kadınlara söyle taksi şoförü bizi taciz etti diye. biraz kafayı çalıştırın ne olursunuz.

  • nilhan osmanoğlu'nun çorba nasıl içilir öğretisi

    ne ara türban takmaya başladığını merak ettiğim kadının paylaşımı. nasıl bir hayat yaşadığını bilmesek mazbut namuslu sanacağız.

  • bluetooth'tan yürüyen erkeği ifşalamak

    garip, bir o kadar da şüphe uyandıran ifşa.

    bir kadın niye durup dururken telefonundaki bluetooth adını değiştirip instagram ismiyle aynı yapar? normalde hiçbirimiz dokunma gereği duymayız, aklımıza gelmez bunu değiştirmek. genelde cihaz adı ve modeli şeklinde kalır o.

    demek ki bluetooth ile dahi bulunayım diye yapılmış ve açık bırakılmış. ayrıca arkadaş biri sizin telefonunuza bluetooth ile pat diye bağlanamaz, sizin izin vermeniz gerekir. ha diyelim oradan isminizi okudu gitti instagram'da aradı. orada sizi takip edebilmesi için de hala sizin onayınıza ihtiyacı var. niye takibi kabul etmiş bu kezo? ıstemiyorsa basar reddeder. belli ki kabul edip sohbet edip oltaya getirmek derdi. konuşmaların başlangıcı her ifşada oldugu gibi bunda da yok. o giriş kısmında sohbeti gayet kabul edip erkeği oltaya getirmediğini nereden bilelim?

    bu adam bu kadınla instagramda önerilenler kısmından da iletişime geçebilirdi. siz instagrama girerek zaten kendinizi sosyal ortama açmış oluyorsunuz. o yüzden bu ifşaların hiç bir savunulacak tarafı yok. mahkemeye çıkılsa hakim soracak, kızım peki sen niye takip isteğini kabul ettin en başta, niye reddetmedin diye, kadın ne cevap verecek? baktım fakirin teki, evi yok, arabası yok, boğaziçi'li değil o yüzden ifşaladım desin bence.

  • mansur yavaş parlarken imamoğlu'nun sönmesi

    yavaş övgüsü yapıp imamoğlu kötülemesi yapmanın bir aktroll taktiği olduğu yadsınamaz. ankarayı sonsuza dek kaybettiler zaten. amaçları imamoğlu başarısızmış gibi gösterip akıllarınca gelecekteki olası cumhurbaşkanlığı seçimini etkilemek. ımamoğlu aday olur ve kaybederse istanbul'u geri alma hayalleri kuruyorlar. olay bu. ama kimse yemiyor bu taktikleri. ımamoğlu yavaş gibi mecliste akpli haşlamıyor belki ama şu ana kadar istanbuldaki engellediği yandaş talanı milyar liralar ile ifade ediliyor. ıstanbullunun cebinde kalacak parada ciddi iyileşme var şu anda bile. çomak soktuğu akp rantı ankaranın 3 katı seviyesinde.

  • emre kınay

    fox tv canlı yayınlarını baz alacak olursak şerdil dara'ya tur bindirmiş belediye başkan adayıdır. şerdil neredeyse hiçbir şey söylemedi, hiçbir projesinden veya eylem planından bahsetmedi. ne konuştu, belli değil. ama emre kınay çatır çatır fikirtepe'yi, bisiklet yollarını, hayvan hastanesini, alternatif atatürk kültür merkezini konuştu. her lafıyla somut icraat anlattı.

    45 senelik kadıköylü ve chp seçmeni olarak benim oyumu aldı. kadıköy'e emre kınay gerekiyor. büyükşehire de ekrem imamoğlu. particilikten sıyrılıp hizmet verecek insana oy vermek zo-run-da-yız. yoksa partiler asla kendilerine çeki düzen vermeyecekler.

  • muharrem ince

    gerçekleri duymak istemiyorsanız dinlememeniz gereken siyasetçidir.

    adam gerçekleri çatır çatır suratımıza söyleyip, uyanın artık diyor. efendiler buradan hala sallıyor seçim gecesi açıklanamayan olaylar var. he yavru he, ufo görüldü, poltergeist vakası vardı o gece. muhalefet kaybetti işte, bu kadar basit. arkasında bir komplo teorisi aramaya gerek yok. en yakın rakibine 10 milyon oy fark atmış biri cumhurbaşkanı seçildi. bu gerçekle yüzleşin diyor muharrem ince.

    seçim gecesi niye ekranlara çıkmadı. iyi ki çıkmamış. alelacele ekranlara çıkanların nasıl saçmaladığını gördük, chp adına utanç verici bir geceydi. muharrem ince bu soytarılıktan kendisini soyutlayarak son yılların bir siyasetçi adına en iyi işini yaptı.

    kendisinden umutluyuz. bir şeyi çok doğru söylüyor. önümüzdeki seçim 5 yıl sonra olmayacak. ve biz yine onun yanında olup %30'u nasıl % 51 yaparız sorunsalını aşmaya çalışacağız. mücadele etmek böyle birşeydir.

  • kemal kılıçdaroğlu

    kendisinden mucize beklenen kişi.

    türkiye'de seçmen profili şöyle:

    1. % 15 radikal dinci
    2. % 15 radikal milliyetçi
    3. % 20 muhafazakar sağcı
    4. % 10 liberal merkez
    ------------------------
    5. % 15 gelenekçi solcu - ulusalcı
    6. % 15 özgürlükçü solcu
    7. % 5 kürt solcu
    8. % 5 apolitik

    bu tabloda bu ülkeye spd'yi getirseniz ilk 3 seçmen grubundan asla oy alamayacağı gerçeği varken ne yapılması bekleniyor ben anlamıyorum.

    % 35 alamadı diye istifa etsin. ha hem kılıçdaroğlu %35 alsın, hem hdp barajı geçsin. herşeyi istiyoruz maşallah oh ne ala. sorgulamıyoruz acaba bu iki partiye oy verecek %45'lik bir kesim yaşıyor mu diye? lan meydanlarda 1500 liralık asgari ücrete canhıraş biçimde hayır diyen bir seçmen kitlesi var be. adam kendi oğlunun 940 lira maaştan 1500'e çıkmasına karşı, daha ötesi var mı?

    seçimden önce sorsalardı ki hdp barajı geçecek, chp'nin oyu ne olacak? burada istisnasız herkes 20-22 diyecekti. kendinizi kandırmayın. bu ülkede sol politikalar vaadedip 1. parti çıkamazsın. 20 yıl sonra belki, ama şimdi değil.

    yine de kendisi anamuhalefete saplanıp kalmış partiyi, iktidar ortağı hatta azınlık hükümeti kurabilirse tek başına iktidar olma şansına eriştirmiştir. lan ne yüzde saplantısıymış be, halbuki soru şu:

    % 35 ile anamuhalefet olmak mı, % 25 ile iktidara ortak olmak mı?