when dream and day unite6
profili

  • fenerbahçe

    yönetim allah’ın emri onu geçiyorum. onun dışında,

    -mesut özil
    -irfan can kahveci
    -mert hakan yandaş
    -dimitrios pelkas
    -jose ernesto sosa
    -luiz gustavo dias

    bu altılının kellesi alınmadıkça fenerbahçe huzura ve stabil ortama kavuşamaz. daha bu listenin ikinci kısmı var da öncelikli bunlar. hoca yiyen yeniçeri tayfa, geberik kadayıf tayfa temizlenmeden bu takımdan hiçbir şey olmaz.

    unutmuşum, rıdvan dilmen de yoğurtçu parkında fbtv canlı yayınında idam edilmeli.

  • mbwana samatta

    pelkas’ın attığı golde payı en az %30. böyle dediğime bakmayın, bilerek değil avelliğinden. pelkas golden önce driplingle giderken normal bir hücum oyuncusu içeriye kat eder, etmesi gerekir. bu idiot gitti sol çizgiye koşmaya devam etti. pelkas da baktı gelen giden yok, vurdu attı golü. eğer içeri doğru hareketlenmiş olsa pelkas yapması gerektiği gibi pası aktaracak, kendisi de pozisyonu heba edecekti. maç sonunda kaçırdığı gole bir şey demiyorum, kaçırmasa iyiydi de goldür kaçar ama bu arkadaşın sorunu düşük form veya psikolojik değil. direkt fundamental eksiği var, oyunu bilmiyor. elin forveti sırtında adam gezdirir, döner zbam diye vurur bizim ki de avel avel geziniyor ya. neyse...

  • fatih terim

    kime sorsan terim için “taktik bilmez, motivasyon ustasıdır” der. yanlış da sayılmaz. ama esas ustalığının üzerinde hiç durulmaz ki o da manipülasyondur.

    bu manipülasyon üstadlığıyla yıllardır galatasaray taraftarını davar gibi güdüp gemisini yürütmekte. en son koca koca adamlar evinin önüne gidiyordu bırakma diye. rabbim yazdıysa bozsun o denli kepazelik...

    sürekli transfer isteyip yönetimle taraftarı kafa kafaya getiriyor. sırf şahsi kaprislerinden dolayı gomis’i göndertti, yerine harcanan para bonservisiydi boku püsürüydü 30 milyon euroyu geçti ama koca galatasaray’ın forvet hattı müzmin sakat falcao ve beyin özürlü diagne. serdar aziz ve maicon’la takışıp yok pahasına göndertti, yerine aldırttığı 2 kerestenin maliyeti 10 milyon euro’dan fazla. elindeki mariano gibi adamı gönderdi, şener’le derbiye çıkıyor. şimdi de çıkmış utanmada visca, irfan can falan istiyor. kimse de çıkıp “hocam, senin eline geçen sene n’zonzi, seri, lemina verdik. istedin diye emre mor’u, jimmy durmaz’ı, adem büyük’ü, ryan babel’i, henry onyekuru’yu aldık ama ola ola altıncı oldun” demiyor. çözmüş çünkü meseleyi, taraftarı davar gibi güdüp yönetimin üzerine sürüyor. gerek mevcut döviz kuru, gerek pandemi ekonomisi, gerek de ffp kıskacındaki yönetimini açık hedef yapıyor. valla galatasaray bugünkü haldeyse bunun sorumlusu takımla oyuncak gibi oynayan, herhangi bir ışık vermemesine rağmen sürekli transfer isteyen fatih terim’den başkası değil bugün.

    hiçbir şahıs kulüplerden büyük değildir. bu durum fatih terim için de geçerlidir. ama o gün de gelecek. galatasaraylılar, fatih terim’in ana avrat sövdükleri dursun özbek ve igor tudor’un el ele kurduğu kadroya şampiyonluk kokusunu alınca çöktüğünü de kabul edecek.

    bu futbol ortamını ileri taşımak istiyorsak önce şu şahıs kültlerinden bir kurtulmamız lazım. fatih terim’in yarın öteki gün görevden ayrılsa bile yerine geçecek adamın tepesinde demokles’in kılıcı gibi sallanmaması lazım. bu fatih terim için de, şenol güneş için de, aykut kocaman için de geçerli. türk futbolunun yol alması lazım.

  • 3 haziran 2017 anadolu efes beşiktaş sj maçı

    basketbol kurallarından bihaber beşiktaşlıları yine hakkında konuşturan maç. sahadan izinsiz çıkıp 15 dakika içinde gelerek devam edeceğini beyan edersen benche bir teknik faul çalınarak maç devam eder.

    ama efes'in sahadan çekilmesi büyük aptallık. beşiktaş'ı maça ortak ettiler. hakemler ise komple rezalet. dunston'ın 2 serbest atışını yediler, biraz önce granger'a bir faul çalındı ki evlere şenlik. ülke sporunun en büyük sorunu eyyam ve tetikçilikten vazgeçemeyen türk hakemleri. spor farketmeksizin en rezalet hakemler maalesef bizim ülkemizde.

  • ahmet necdet sezer

    2002'de tek başına iktidara gelen akp, haydutluğa 2010'lu yıllarda başlayabildiyse yegane sebebi. çok büyük adammış.

  • trivia crack

    halkımızın ne kadar cahil, çomar ve umursamaz olduğunu gönderilen sorularla anlayabiliyorsunuz bu oyunda. milletin önüne yine az düşüyor soru değerlendirmeye kalksanız var ya ne cevherler var. bundan sonra bu başlıkta ara ara "soru turu" yapacağım.

    soru 1- cristiano ronaldo ilk hangi takımda oynamıştır?
    a- manchester united (cevap bu)
    b- real madrid
    c- liverpool
    d- bayern münih
    son iki şıkkı salladım ama herhangi bir portekiz takımının olmadığından eminim. be aq oğlu, madem soru soracaksın, bir aç bak bu adam nerede başlamış top oynamaya diye?

    soru 2- hangi şehir gazinolarıyla ünlüdür?
    a- malta
    b- monako
    c- isviçre
    d- lüksemburg
    çevireceğin sorunun anasını sikeyim cahil orospu çocuğu ahahahahah

    soru 3- abd'nin hangi eyaletinde bla bla bla?
    a- illinois
    b- gürcistan
    asjfalksjflaksjflaksjflkj beynini sikeyim senin ben be.

    soru 4- hangisi idaho'nun ilçelerinden değildir?
    ahahahahahahahaha herif koskoca eyaleti bayburt sanıp yazmış ya ahahahahaha

    soru 5- şeftali ülkesi olarak bilinen ülke hangisidir?
    a- oregon
    b- gürcistan
    .......................

    daha yaparım da sinirim bozuldu ahahahaha