tom pompadil6
profili

  • aziz yıldırım

    tapeleri getirin önüme koyun dedim diyor. güzel. peki madem tapeler yalan, neden mahkemede '' şimdi oradaki tarla, iş manasında, tarlalar işler bitti mi diyoruz.'' '' şimdi biz maçlardan önce kurban keseriz. inşaat o anlamda'' gibi saçma sapan cevaplar vermiştir?

    yani bana sahte tapelerle gelseler. ben bu lafları demedim derim. ama o konuşmaları yapsam böyle saçma sapan cevaplar veririm. her şey ortada. cemaatin darbeci olması ne öbürünün hırsızlığını, ne de bunun şikeciliğini değiştiriyor.

  • 11 eylül 2016 fenerbahçe bursaspor maçı

    evvela söyleyeyim baştan fenerbahçeliyim.
    ozan tufan'a 8 milyon, josef'e 8 milyon veren yönetimin arkasındaki taraftarın ben amına koyum. herkese hayırlı forumlar.

  • recep tayyip erdoğan

    eğer ölürse ülkede büyük kaos çıkacağından ve herkesin onu sevmesi gerekliliğinden bahsediliyor.

    şimdi bu tez üstüne bir kaç sorum olacak.

    1- safları sıklaştırmak adına, ülkeyi gerim gerim gerip, partisinden çıkıp, mhp, bbp, saadet gibi partilere kayacak 100 de 5 lik oy uğruna geri kalan 100 de 50'nin öfkesini kazanmasına değdi mi?

    yani şöyle açıklayayım, kendisi tatildeyken ülkede hiç tartışma olmuyor ama ne zamanki meydanlara çıkıyor, muhtarlarla konuşuyor insanların yarısında geldi tipini... diye bir tepki oluşuyor. geri kalan yarısı tapıyor ya da böyle bir lider şart diyor...

    şunu diyorum daha basitçe, insanların binali ile davutoğlu ile bir problemi yokken, durduk yere topçu kışlası diyen, kendi medyasından üst akıl, kılıçdaroğlu, amerika, hain, pkk diye açıklamalar yaptırtan, durduk yere illaki birileri ile uğraşan ve bu sayede safları sıklaştıran biri sizce gerçekten doğru bir lider midir? kendi partisi için doğruysa bile ülke için gerçekten doğru mudur? ülke ikbalini kendi naciz bedenine bağlayan biri gerçekten doğru mudur?

    2- kendi kandırılınca yalnız allah'a hesap veren (gerçek bir halife gibi) biz aciz kulları kandırılınca hapislerde çürümeyi gerçekten hakediyor muyuz? anayasa önünde eşit değil miydik? hadi eşitliği geçelim bari ''azıcık eşit'' olalım.

    3- devlet demek, erdoğan demek olan anlayışı 15 senede kavga ve dövüşle kazanıp, bu uğurda yola çıktığı neredeyse herkesi satarak kazanması onu gerçekten iyi bir lider mi yapıyor? mavi marmaray, yalçın akdoğan, davutoğlu, gül, arınç, dengir mir, babacan, feto...

    4- her gün kirli medyasından sümeyye suikasti, atatürk belgeleri, cia feto, israil, kılıçdaroğlu işbirliği diye haberler yaptırması sağduyulu, her an iç savaş tehlikesi olan bu kutuplaşmış toplum için gerçek bir liderlik midir?

    5- doğan medyasına karşı kendi medyasını kurup, bununla tabiki yetinmeyip, geri kalan tüm muhalif medyayı susturan, kapatan, doğan medyasının başına da kendi adamlarını atayan biri olarak gerçekten iyi bir lider profili mi sergiliyor?

    6- kendisini bugün ziyarete gelen nazarbayev adlı % 97 oy oranı ile !!! seçilen ultra demokratik liderin şangay'a çağırması ile layığını bulacak mıdır? biliyorsunuz şangay ülkelerinin hepsinde insanlar seçimler yapar, iktidar partileri mükemmel oldukları için 100 de 95 ve üstü ile seçilirler. basında hep iktidar partisi başkanı vardır. bir çok site sansürlüdür...

    7- kendisi gerçekten ülkeyi mükemmel yönettiği için mi batı tarafından indirilmek istenmektedir? yoksa kontrol edilemez olduğundan mı?

    8- ekonomik veriler ülkemizin aynı 15 yıl öncekinden bile daha kötü sıralamada olduğumuzu söylerken (endonezya bizi geçti, bir ara hollanda'yı geçtik, bizi tekrar geçtiler, inanmayan gayrı safi milli hasıla 10 yıllık filan diye aratsın googledan 17. idik akp gelmeden, 15 lere kadar çıktık ki o ara iyi yönetiyorlardı ülkeyi nispeten şimdi 18. liğe düştük 19. luğa düşmemiz de bir mucize olmazsa garanti) gerçekten mükemmel bir lider olduğunu mu düşünüyorsunuz.

    9- lider dediğin her daim çatık kaşlı, sert, despot konuşan, başka sese tahammül edemeyen adam mıdır? yoksa türlü badirelerden ülkesini atlatmayı başarabilen adam mıdır?

    10- yok kendisi mükemmel bir lider ve ülkeyi uçurduğu için kıskanılıyor ve indirilmek isteniyor diyorsanız, esad, kaddafi, saddam hakkındaki düşünceleriniz nedir? onlar da mı ülkelerini çok iyi yönetip, ekonomi anlamında çağ atlattıkları için indirildiler ya da indirilmek istendiler?

  • acele edin ölüyoruz

    kimse oy verdi diye birileri ölsün istemiyor. yarin olsa yine oy "verecek" diye çok da sikimizde diyoruz. aynı soma gibi ayni reyhanlı gibi.

    bugün isciler yine madende ölse uzulecek insan mazojisttir. chp onerge veriyor maden katliamindan önce reddediliyor. katliam geeceklesiyor. siradan bir kaza değil, yaşam odası yapilmayan, kâr icin vardiya sistemi göz ardi edilen bir felaket. yetmiyor tüm sol geliyor. tkp sinden chpsine. ısciler ve halk dinleniyor. akp gelip protesto edilince dayak atıyor. yetmiyor katliamdan sonraki chp onergesine maden denetimi, yasam odası kanunu... yine reddediliyor. sonra bir bakiyorsun pıttttt %52 erdoğan cumhurbaskanligi için oy almış. e kardesim sana su veren itfaiyenin anasini sikeyim. hortumunu da değil.

    geliyorsun reyhanliya. cehape alevi partisidir nusayri allahsizlarin partisidir diye sikik bir suriye politikasi yaratip 50 kişiyi katlediyolar. bombalar patliyor. bir bakiyosun reyhanlida akp oy arttırıyor. e sen ööölll... bana ne? bana ne yani? 520 kişi ölsün.

    bu pazar kiliste seçim olsun 100 de 60 üstü çıkacak yine malum politikayi yaratan malum parti. e geberin be kardesim. nijerya ic savasi izler gibi izlerim. bu beni kötü biri yapmaz. akıllı biri yapar. sonucta devamli intihar etmek icin orasini burasini kesmek isteyen biri var. 1 2 sefer tutmaya calistik elini, o bizi de dogradi. e biraktik izliyoruz işte.

  • anadolu çomarı

    ülkenin son 10 yılında geldiği hali görüp ısrarla '' ilerici, elitist, beyaz türk, hamburger zihniyeti'' diyen dallamaları göstermiştir.

    o çok övündüğün anadoluda bir tane farklı sese tahammül var mı? seni görseler köylerinde basçı ney lan off ne de parlak çocukmuş diyip sikicek adamları gelmiş burada savunuyor. 1000 yıldır kurduğu bir tane şehir yok. elde kalan 3, 5 düzgün yapı da ermeni ya da rum işi.

    üniversiteliler de çok sikişiyo bu gızların hepsi uruspu diyen tipleri bilmiyormuşuz gibi gelmiş ''işçi, köylü, emekçi'' tripleri çekiyor.

    kimse anadolu köylerinden piyano çalmasını beklemiyor, saz çalıyorlar çok güzel bir şey.

    anadoludan beklediğimiz cehapeye oy vermesi de değil, mesela şehit haberi gelince hdp binalarını yakıp oradaki bilgisayarlara el koymamaları, soma'da öldükleri zaman oylarını onlara dövenlere vermemeleri mesela.

    ya da şöyle anlatayım pek sevgili reşat çalışlar kılıklı tip: kızların normal etekle rahat rahat yolda dolaşabilmeleri. yazın şort giyen insanlara ''orospu'' gözüyle bakıp rahatsız etmemeleri. piknik yaptıktan sonra çöperini toplamaları filan.

    bu kadar basit, insani istekleri '' chopin, shopehauer'' edebiyatı ile cerbeze yapamazsın.

    anadolu insanı safmış da temizmiş de... buradaki tipler gibi bla bla... 10 senedir kafamızı siktiniz ne tarihi eser bıraktınız ülkede ne yağmalanmadık toprak parçası. her yerimiz ensar vakfı doldu her yerimiz ''badeleşme islami esasa göre'' diyen tiplerle doldu.

    klavuzu hacı, hoca olan insanın burnu boktan kurtulmaz. anadolu insanının burnu 1000 yıldır ondan kurtulmuyor bokundan. ne bok yerlerse yesinler ama gelip burada '' chopin'' edebiyatı parçalama. ağız dolusu küfür ederim ölmüşlerine.

  • hoşlanılan kız tarafından hunharca kullanılmak

    paragraf atlaya atlaya okudum. buna benzer bir olay da arkadaşım yaşamıştı.

    özel üniversitede okuyan kız, başka bir devlet üniversitesinde okuyan erkek...

    kızın ingilizcesi leş, hoca soruları veriyor 30 tane bunlardan 10 tane sorulacak diyor. çocukla pek muhabbetleri yok, kızdan da hoşlanıyor galiba çocuk. neyse çocuk tüm soruların cevaplarını buluyor ingilizce yazıyor mailliyor yetmiyor kızın evine gidiyor yardım ediyor...

    sonunda pek tabiki küsküyü yiyor. bu arada elemanın bölümü mühendislik, kızın bölümü sosyoloji. düşünün eleman kızın bölümüyle alakalı cevapları kitaplardan buluyor internetten buluyor cümleleri değiştiriyor kendi yazıyor filan...

    bu işlerde yapılması gereken şey, kadınlardan uzak durmak. kadın erkek ilişkilerinde kadınlar çok şanslı. erkeğin elindeki tek erk '' kaba kuvvet''. o olmazsa erkek bir hiç. kadınlara karşı da bu yok. dolaysıyla kadınla münasebette bir hiçsin. bunu kabullenerek başlayacaksın duruma. sen hoşlanırsın, güzeldir, kibardır, şirindir... onu görünce için erir ama onun senden hoşlanması için bir sebep yok. kapitalist toplumda erk genelde makam, şöhret ve parayla olur. insanların 100 de 90 ' ı fakirdir, şöhretsizdir, makamsızdır...

    erkeğin kadında baktığı şeyler genelde güzellik, oturup kalkmayı bilme gibi insanların yarısına yakınında olabilen şeyler. dolaysı ile standart bir kızdan hoşlanırsın o kız sana yeter ama kadına standart bir erkek yetmez. hiç bir kadın starbakstaki yakışıklı bartender ı tercih etmez ciddi ilişki için. göbekli müdürü tercih eder çoğu, bazıları ise hem yakışıklı hem müdürü tercih eder...

    kadınlarla diyaloğunuzu sınırlı tutun. sıfır demiyorum sınırlı.

    mesela baktınız kız böle vize öncesi yanlıyor ya da yolda kalmış sizi arıyor filan... canım şehir dışındayım şu anda deyin. ya da kuzenler geldi deyin... gerek yok. yıllarca bu topluma öğretilen şey '' kadınları hak etmek için bir şeyler yapma gerekliliği'' yani erkek adamın adeta tarık akan, gulşen bubikoğlu filmlerindeki gibi kızı tavlama gerekliliği ile büyüdük. esas oğlan fedakarlıklar yaptı sonunda kızın gönlü oldu filan...

    beyler!!! o iş öyle olmuyor. sen fedakarlık yaparsan kız ''aaa enayi'' der, dışından demez, içinden der, bilinç altı der. size köpek çeker, kullanır... sonrasında da ben arkadaş olarak görüyodum nasıl yaneeee der...

    genel olarak kadınlarla muhatap olmayın. selam verin, nefret etmeyin, mesafe koyun. hayatta bir erkeği abad eden bir tane kadın bile yoktur. yuva kurarsın masraflar sana yüklenir, sorumluluklar sana yıkılır. tüm o feminist söylemlerin içinde işine geldiğinde '' erkek adamsın'' kalıbını kullanırlar.

    gidip başlıklar altında mini etekli kızların orospu olması gibi langur lungur şeyler yazıp, mini etekli kız peşinden koşmayın yani. ne öle saçma şeyler yazın ne peşlerinden koşun. kendinize güzel meşgaleler edinin.