fuchs347116
profili

  • bim'de ucuz patates izdihamı

    varlık izdihamı. sandık koysan o kalabalığın ortasına %99 ak parti çıkar..

  • thomas müller

    filippo inzaghi'nin alman versiyonu.. ofsayt çizgisinde doğmuş ibine.. aha ofsayt diyorsun, bir bakıyorsun tekrarda, 10-15 cm geride hep.

  • çukur

    yamaç'ın selim'i dudaktan öpüp, sandalla bir yerlere göndermesi gereken dizi. sıktı çünkü bu işkillenme durumu.

    ya bir de şu kalabalık çatışma sahneleri falan bu mafyatik dizilerde bir absürd geliyor bana. ne bileyim zibil gibi adam var hangisi benim adamım hangisi onların adamı karıştırırım lan ben. benim adamımı vururum onların adamı diye.

  • vardar skopje

    (bkz: kazanamadım lens parası)

  • filippo inzaghi

    alex ferguson'a göre annesi onu ofsayt çizgisinde doğurmuş. gerçekten de attığı her gol ofsayt tartışmasına açıktır ama "ofsayt lan" dediğiniz pozisyonun tekrarında görürsünüz ki inzaghi hep birkaç cm geridedir. işi sadece gol atmak olan forvetlerin şahı değil şahbazıdır. futbol hayatındaki tek sıkıntılı yanı ise eğreti gol sevinçleridir. maç 5-0 olmuş, inzaghi skoru 6-0 yapan golü atar, sanırsın ki ilhan mansız'ın senegal'e attığı altın golü atmış.

  • 7 mayıs 2017 serkan yılmaz'ın penguen açıklaması

    çıkarıp masaya vurmuş tarzında açıklama. erdil yaşaroğlu ve selçuk erdem'den ziyade serkan yılmaz'a inanırım. umut sarıkaya'nın da bu şirketleşen mizah dergilerinden kopup niye tek tabanca takıldığını gösteren bir açıklama ayrıca.

  • the walking dead

    --- spoiler ---

    berbat bir bölümle sezon finali yapan dizi. sasha'nın öleceğini zaten önceki bölümde öğrendik, final bölümünde ise hiçbir halt olmadı deyim yerindeyse. aksiyon vardı deniyor da aşiret düğünü gibi mermi sıkıldı koca bölümde o kadar. lan insan en azından tırto yan karakterlerden birini öldürür be. koca bölümün özeti bence şu videoda saklı.

    https://streamable.com/9txd0
    --- spoiler ---

  • 2017-2018 galatasaray'ın transfer politikası

    serdar aziz'i 4 milyona satabileceğine inanan insanları bizlere gösteren transfer politikası. kadavra diye hastaneye birkaç bin liraya satabileceğin bir şey bu serdar aziz.

  • çağlar çorumlu

    90'lı yılların başında doğanlar için yusuf güdük olarak akla gelen oyuncu. şimdiki jenerasyon güldür güldür ve reklamlardan tanıyor kendisini. bizim için aslanım gıralıçamdır kendisi. geçmiş olsun kendisine.

    edit: adam yalanlamış kalp krizi haberini. sokacam sizin haberciliğinize. neyse grip falandır belki yine de geçmiş olsun.

  • kış saati uygulamasının kaldırılması

    (bkz: senin ankara'daki ofisini sikeyim ben)

    insanı hayattan soğutan durum. hepimiz ofis camından bakmıyoruz hayata oysa ki.

  • öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

    tarık akan'ın 1970-76 arasında oynadığı filmlerdeki karakterlerin ismi ferit'tir. ertem eğilmez'in babasının ismi imiş ferit. tarık akan'ı da "uzun oğlum" diye severmiş ertem eğilmez. pek sevdiğinden bu ismi koyarmış filmlerindeki karakterlere. ferit ismini 12 filmde taşımış tarık akan. tek istisna yalancı yarim filmi. bu filmde ismi ferdi, tarık akan'ın. ferdi de ertem eğilmez'in oğlunun ismi. bu filmlerde ferit karakterinin aşık olduğu kadınlar ise hale soygazi, gülşen bubikoğlu, emel sayın, filiz akın gibi güzel aktrisler. onların oynadığı karakterlerin ismi ise alev. alev de eğilmez'in kızının ismi.

  • saçı nasıl keselim sorusuna verilen cevap

    her zamanki gibi.

    sonuç: yarrak gibi kesti yine.

  • bayram namazına diye gidip dolanıp geri gelmek

    senede iki defa gerçekleştirdiğim aktivite. ebeveynleri sevindirmek tek amacım. bitti herhalde, eve geçeyim artık.

    edit: millet de bir garip he, ahlaksızlıkmış yaptığım. hırsızlık mı yapmışım, rüşvet mi almışım, faizcilik mi yapmışım, başkasının rızkını mı çalmışım.

  • devlet bahçeli

    tayyip'in binali'nin yerine düşünmesi gereken kişi. bundan iyisini mi bulacak düşük profilli. tam o makam için biçilmiş kaftan. ne kaftanı kanalizasyon borularııııı.

  • ankara'nın en yaşanılası yeri

    arabanız yoksa hiçbir yer. bir başkent düşünün saat 11'de ulaşımı balkabağına dönüşüyor.

  • 29 mart 2016 şener şen'i yolda görmem