tetteh6
profili

  • tsk subayının kürsüde dua etmesi

    eğer bir ordu mensubu, üniformasının üzerinde bir şeyh, tarikat lideri, cemaati lider biliyorsa o üniforma çöptür. bunun örneğini 15 temmuzda, akp'nin terfi ettirdiği fetöcü müritlerin ülkeyi bombalamasından gördük.

    maalesef baş muhalefet partisi bile, başta tsk olmak üzere laikliğin ne kadar önemli olduğunu söyleyecek basiretten mahrum. hal böyle olunca fetöcülerin boşalttığı yerleri başka islami yapılanmalar dolduruyor. onlar da muhtemelen komutanlarına değil, şeyhlerine itaat ediyor.

    böyle giderse türkiye'nin varlığı tehlikeye girer.

  • çocuğunu ısıran köpeği öldürünce tutuklanmak

    saldırgan, sürü halinde gezen sokak hayvanlarını toplamak belediyenin görevidir. aksi halde o köpeklerin öldürülmesi hak olur.

    belediyeler toplamıyorsa bu hayvanlar onları seven (ama uzaktan seven) ılık götlülerin evlerine dağıtılsın. bakalım kaçı kabul ediyor? sokaklarda kurt büyüklüğünde hayvanların kontrolsüz şekilde sürü halinde yaşamasını savunmak hayvanseverlik falan değil, olsa olsa ortadoğu ilkelliğidir. bak bir tane avrupa ülkesine böyle bir rezillik var mı? köpekler sokaklarda değil, herkesin evinde bakımından sorumlu olduğu şekilde yaşıyor.

  • kadınların iyice çıplak dolaşmaya başlaması

    radikal islamcılar böyledir. çocuk tecavüzcülüğünü kutsarlar, normal kadın gördü mü çıldırırlar. bunları kahpesine piçine kadar öldürmeden dünya temizlenmez. sıçan gibi ürüyorlar, bunu da engellemek lazım.

  • hüsnü mahalli

    içeri atılması suriye'deki teröristleri kurtarmayacak. artık onları hiçbir güç kurtaramayacak. suriye halkı izin vermeyecek.

  • fatih terim

    prim lobisini yine takıma almamış. iyi yapmış.

  • ahmet hakan

    istediği kadar aydın doğan'ın yatında şarap içsin, istediği kadar kafelerde pelin batu ile kikirdesin, bilinçaltındaki yobaz silinmiyor. son olarak küçük çocukların tesettür kostümüyle sahaya sürülmesini savunmuş.