whiskey weed and warren zevon9
profili

  • türk erkeğinin giyinmeyi bilmemesi

    yurtdisinda yasayan biri olarak turkiye'ye geldigimde dikkatimi ceken genelde iyi ya da kotu giyinmekten ziyade erkeklerin asiri dar seyler giymesi. yani giydikleri baya kucuk duruyor ustlerine hani bir kac yil once alinmis ama sonra boya gitmisler ve kilo almislar artik ustlerine olmuyor gibi bir suru insanin giydikleri. agirlik calisanlari belki bir yere kadar anlarim yaptigi vucudu gostermek istiyor olabilir ama hic fit halde olmayan erkekler de iki beden kucuk tshirtlerle gomleklerle geziyorlar. her insanda guzel giyinecek zevk ya da para olmayabilir ama dogru beden kiyafetleri bulmak o kadar da zor olmasa gerek.

  • vitor pereira

    isime karistiginiz icin ben de sizle ugrasicam inadina dondu artik tamamen. mesut'u oynat diye baski yapiyorsunuz, o zaman ben de irfan'i alirim diye aklinca ayar veriyor baskana ve basina ama gotuyle inatlasan donuna sicarmis; en iyi oynayan topcunu hem de hic oyundan dusmemisken kenara alirsan bu maci da zor kazanirsin.

  • arda turan

    messi'den mahmut'a uzanan destansi kariyer. sol acikta topu aliyor, karsisinda tekli kademe. yavas yavas saga dogru topu surerek ortaya geliyor, butun defans yerlesiyor. arda bakiyor bakiyor bakiyor ve dibine kadar gelen takim arkadasina akil dolu bir pas atiyor, maksimum 5 metre.

    (bkz: kimse de demiyor ki aga bu nedir)

  • manuş baba

    manus baba gibi bir ismi tasiyabilmesi icin 20 yil yaslanip 40 kilo almasi gereken sarkici. su haliyle olsa olsa ekin kardes olur.

  • fatih terim'in 3.5 milyon euro tazminat alması

    fatih terim'in kesinlikle ihtiyaci olan bir tazminat, bu parayla karate kursuna yazilabilir. belki artik dayak yemez gittigi kebapcilarda...

  • ozan tufan

    benfica'ya yuklu bir bonservisle hakikaten transfer olursa demek ki bu yasadigimiz evren, ahmet bulut'un surekli add manager yapabildigi bir fm oyunu.

  • vassilis spanoulis

  • 17 kasım 2016 fenerbahçe anadolu efes maçı

    salondaki taraftarin resmen takimi ittirdigi ve hakemlerin duduklerine basketbolu bilerek tepki gosterdikleri mac. sayica bu kadar cok ve bilgili basketbol taraftari yaratmis olmasi, obradovic ve takimin buyuk basarisidir...

  • 25 mart 2016 aziz yıldırımın tokat gibi açıklaması

    boyle tokat mokat paralel darbe filan gorunce aklima geldi nedensizce:

    https://pbs.twimg.com/media/bpeuhcwcqaas2u9.jpg