eseksudangelinceyekadar4
profili

  • lgs 2021

    twitter’da dolanan bir iddiaya göre bu sınavda kimsenin adını bile bilmediği sinan kuzucu adında bir yazarın matematik kitabından birçok soru sadece rakamlar değiştirilerek sorulmuş ve bu kitap özellikle imam hatip okullarında kullanılmış.

    aslı astarı var mı bilmiyorum ama bu foseptik çukuru ülkenin pisliğini sabi sübyana bulaştıracak kadar ahlak yoksunu olmadıklarına ihtimal dahi veremiyorum maalesef.

  • şehit abisinin kk'nın çelengini dereye atması

    önce haber:

    “niğdeli şehit piyade sözleşmeli er muhammed osman akagündüz’ün ağabeyi, cenaze töreninde chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu’na tepki göstererek törene gönderdiği çelengi dereye attı.”

    sonra link

    şimdi de yorum:

    acınızın bile önüne geçecek kadar nefreti nasıl haketti bu adam cidden anlamak zor. kk, -bir çok kez demiş olmasına rağmen- binlerce kez daha terör ya da terörist dese bu acılar sona mı erecek yani? bir kere bile iktidar olamamış bir siyasetçinin gencecik ölümlerden sorumlu olanlar listesinde yeri bu kadar önde mi gerçekten çok merak ediyorum.

  • dexter'dan akılda kalanlar

    küvet sahnesi kadar beni oturduğum koltuğa çivileyip yaklaşık on dakika donmuş gibi bilgisayar ekranına baktıran başka bir film ya da sahne hatırlamıyorum desem anlaşılır herhalde.

  • milli takım seremonisindeki türbanlı çocuklar

    ben şahsen ölmekte olan bir insanın ruh halinde hissediyorum artık bu ülkede kendimi ve eminim benim gibi düşünen insanlar da aynen öyle hissediyor.

    nefes almakta zorlanıyoruz, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimizden. geçmiş günleri hayal edip bir an umutlanıyoruz fakat o günlerin gelmeyeceğini anladığımız her an tekrar ölüm doşeğinde buluyoruz kendimizi.

    bizi bu durumdan kurtaracak bir devacı bekliyoruz sürekli ama biliyoruz ki yok artık bu derdimize bir deva.

    bizler öldük artık, yerimize gelenlerse yaşadıklarını sanacaklar ne yazık onlara. çocukları evlenecek onbirinde onikisinde, kocaları alacak ikinciyi, üçüncüyü. yöneticileri soyup soğana çevirecek hepsini, değer verdikleri hiçbir şey kalmayacak ellerinde eninde sonunda.

    ve biz diyeceğiz ki ölüm döşeğinde bile; iyi ki yaşamışız o mutlu günleri, en mutlu günlerimiz olduğunun farkında olmasak bile...