nick collis13
profili

  • türklere özgü memleket sorma takıntısı

    amarikalıarın ice breaker dedikleri şey... yani vatandaş seninle dostane bir diyalog kurmak için biraz veri alıyor alt tarafı.. bizim memleketteki standart uygulama da bu.. ağzına kadar aşağılık kompleksi dolu ortalama zekanın anlayabileceği bir şey değil...

    ortalama zeka dediğim şey bildiğin beyinsiz de işte maksat kalpler kırılmasın...

    takıntı tıkıntıııı... uuuuu..

  • f. erbakan'ın zinanın suç sayılmasını istemesi

    hala şeriat meriat deniyor.. var ya olayı hiç anlamamışsınız, size yaşatılan hayatın yabancısısınız..

    biraz yardımcı olayım..

    bak hazreti muhammed vergi hakkında ne diyor
    "vergi alan cennet'e giremez."

    bu.. bu yani islam dininin peygamberinin vergi hakkındaki görüşü bu..

    şimdi bak bakalım etrafına, yaşadığın ülkeye 10 üzerinden kaç şeriat points veriyosun..

    herkesin herkesle sikiştiği bir ülke mi özgürdür, hiçbir korku hissetmeden kendini ifade edebildiğin bir ülke mi?

    özgürlüğünüzü sikiş sokuş üzerinden, alkol üzerinden falan tanımlamaya çalışıyorsunuz, tam da siyasal münafıkizmin sizi tutmak istediği noktadan ve her seferinde dayak yiyorsunuz..

    hayır öyle de bi gür car car itirazlar.. gören de zannedecek sanki soka çıkara ilerliyo beyefendi... öyle de böyle de aynı abazan incel mincel hayatı yaşıyorsun işte.. neyin tatavasıdır bu..

    biraz ayıkın yani.. meselelere daha hayatınızı doğrudan ilgilendiren açılardan bakın..

    hatta gelmişken biraz daha ayıktırayım.. sen siyasal münafıklar zina yapmıyor mu sanıyorsun? sen siyasal münafıklar sulu kuru takılmıyor mu sanıyorsun? vah cınım benim yaa.. bu naiflikle sikerler seni. netekim skiolar..

  • suriyeli hırsızların ölümüne dövülmesi

    yorumlara bakılırsa gayet onaylanan bir durum.... deprem yaşamış insanlardan çalan yağmacılara bile sempati besleyebilecek kadar aptallaşmış sejawe beyinsizleri bir tek bizde var demek ki..

    boşuna demiyoruz ortadoğu woke çukuru diye..

  • ocak 2022 elektrik faturaları

    olm gülşen'in götü diyoruz ya.. onu konuşsanıza siz. olmadı lekesiz sezen'e şarlayın biraz.. içiniz serinlesin..

    unutun lan fatura matura o işleri..

  • aşı karşıtlarını aşıya ikna etme yolları

    önce biraz bilim anlatsanız mesela..

    ezgi mola video çekmiş.. kadın 7 test yaptırdım yarısı pos yarısı neg diyor.. anlamayacak bir şey yok... 3.5 neg, 3.5 pos yakalamış.. :)

    https://twitter.com/…ine/status/1430436359303467015

    bu bildiğin yazı tura oğlum! ortada dehşet vahşet bir salgın olduğunu bu testlere dayanarak ilan ettiniz..

    biliyorum aklı başında insanlar bu nedir aga diye sorarken, korona propaganda çomarlarına göre hiç sorun yok.. suratlar meşin.

    dahası bu testle salgın ilan edip milyonlarca insana çin bilmemnesi basıldı. hem de iki dozdozlama. şimdi çıkıp diyorlar ki onlar sayılmaz. hiç yapılmamış hükmünde. ne güzel ya.. sırtında yumurta küfesi yok nasılsa.

    ya risk alıp yaptıranlar?
    görsel

    geçmiş olsun.. soğuk su içsin diyorlar.

    insanlar bilime güveniyor kankalar. insanlar size güvenmiyor.. bunu anlasanız iyi olur. utanma kursuna gidin. biraz utanmayı öğrenirsiniz, belki fayda eder.

  • pizzagate

    tanım: öküzseverlerin götü başı dağıtması

    “ı will be sacrificing a chicken in the backyard to moloch” - lewis w.amselem..
    meali: arka bahçede moloch’un rızası için bir piliç kurban edeceğim.
    http://www.proxtik.com/…wule9gdovqw==&b=0&f=norefer

    lewis bu arkadaş oluyor
    https://www.usoas.usmission.gov/…1-11-2009-0535.jpg

    öküz de bu
    http://www.bijbelseplaatsen.nl/…idth=420&height=300

    moloch is the name of a god associated with child sacrifice (kaynak sikipedya)... illa bir bebek olacak yani...

    bence lewis kardeş öküz için piliç kesmemiştir... honduras gibi fakir bir ülkede nereden bulacak pilici? orada daha ucuz olan şeyler var, belki onlardan alıp bir tane kesmiştir..

    tam bir black swan incident yaşanıyor.. kontrolleri altında olmayan anormal bir gelişme yaşandı ve öküzseverler en mide bulandırıcı sırlarıyla faşfolloş oldular... daha da güzeli illüminati filan gibi süslü isimlerin arkasında aslında götünün bokunu toplamaktan aciz bir çete oldukları ortaya çıktı... para ve devlet gücü.. başka da güçleri yok.

    sıçışlar büyük

    papa francis de “feyk nüvs” demiş.. konu pedofili olunca uzman görüşü almak şart tabi.
    https://www.theguardian.com/…ing-faeces-coprophilia

    elit kardeşler o kadar boka batmış durumdalar ki papadan himmet arıyorlar.. maalesef bu mümkün değil.. pedofili meselesinde vatikan hangi takımda oynarsa o takım kaybeder. sıçış 1

    francis bey.. siz biraz kenarda bekleyin size özel dalıcam..

    comet pizzacılık turizm ticaret a.ş.’ye yapılan mağduriyet tiyatrosunda baş kriz aktörü rolünü sharif silmi isimli bir avukata verdiler.
    https://pbs.twimg.com/…554944962424832/4hudw-if.jpg

    müslümanlara karşı önyargının tavan yaptığı bir dönemde mültecileri amerika’ya getirme üzerine uzmanlaşmış bir arap avukat üzerinden duygu sömürüsü yapmak.. yemez.. sıçış 2

    meseleyi alt-right gibi kod kelimelerle amerikan çomarlarının alevlendirdiği bir operasyon gibi sunmaya çalıyorlar ki asıl sıçış burada.

    henüz “sağın” olaydan tam haberi olmadı bu bir, zaten asıl şenlik “sağ” dedikleri kitle de pizzacının bebekli paylaşımlarını görünce patlayacak bu da iki.. rezilliği örtelim derken kendi ayaklarıyla çukura yürüyorlar..

    colbert dalga geçmiş..
    pizzagate ıs an alt-right fever dream
    https://www.youtube.com/watch?v=tfxwxnitf_y

    colbert’i siktiret yorumlara bak.. ben daha olumlu sayılabilecek bir yorum görmedim..

    amerikan toplumunu iyi tanımak lazım. amerikan halkı çocuk tecavüzü konusunda çok hassastır.. öyle bebek resimlerinin üstüne kaltak maltak yazıp kolber güzellemesiyle bu işten kurtulamazsın.

    profesyonellik de pencereden uçmuş durumda... alt-right ifadesindeki right kelimesinin bir anlamı “sağ” demek diğer anlamı da “doğru” demek..

    yani “clinton’un bebeklerin tecavüze uğradığı, işkence gördüğü bir organizasyonun içinde olduğu iddia edilen bir komplo var” deyip peşinden kurduğun tüm cümlelerde “right” tınılıyorsun... ovvv... sıçış 3.

    black swan incident... adamlar şaşkınlıktan temel konuları bile unuttular.. eskiden bu illümler güzel bilinçaltı filan çalışırlardı ama demek onlarda da kalite gümlemişse artık....

    doğru dürüst propaganda yapacak bir kişi bile bulamadılar.. clinton’un pedofil bir canavar olduğunu düşünen aşırı sağcı bir amarikan çomarını görelim..
    https://www.youtube.com/user/reallygraceful

    “yapmaz öyle şeyler” diye pazarlanmaya çalışılan mahlukat da bu...
    http://i2.wp.com/…cious-ne-short.jpg?resize=480,400

    sıçış 4

    ve vakit geçiyor.. trump ne yapacak bilmiyoruz ama adamlar başkanlığını başlamadan bitirmenin derdine düştüler.. hayırlısı diyelim.. kimsenin trump’a filan güvendiği yok.. anlamadıkları nokta bu.. trump savaşırsa ne ala, savaşmazsa mualla.

    o arada internette beğenmedikleri sesleri kısmak için de demir eldiveni de giydiler.
    https://www.govtrack.us/…ngress/votes/114-2016/h593

    bu yasayı kullanabilirler mi şüpheli.. şimdilik sansürü gayrı resmi yollarla götürüyorlar. reddit’teki sabotaj gibi.. mükemmel özet #64295367

    tarihte ilk kez haberlerini alternatif kaynaklardan alanların sayısı ana akım medyayı takip edenlerin sayısını geçti. pedofili gibi hassas bir konuda birilerinin sesini kanunla kesmeye çalışırlarsa nasıl bir cıngar çıkar birlikte görürüz.

    tehditler, siber saldırılar, paralı propaganda gırla gidiyor.. ama her geçen gün daha da boka batıyorlar.. çünkü devletlerin başına geçirilen tiplerin en aşağılık sırları günışığına çıktı ve bir kez gördün mü artık görmemiş gibi davranamıyorsun..

    “devlet adamı” diye başımıza geçirilen karakterleri biraz tanıyalım

    bu arkadaş mirek topolanek
    https://en.wikipedia.org/wiki/mirek_topolánek

    bu da berlusconi’nin vilyasındaki halleri (+18)
    http://img.blesk.cz/…normal620/875595_topolanek.jpg

    14 yaşında kızlar, bunga bunga partiler filan.. bi ton iğrençlik.. internette detayları var..

    şimdi bu mirek sapığı berlüskoni’nin seksofil partilerinde dangıl daşşak gezecek, sonra gelecek bize neden gezegeni soğutmamız için karbon vergisi ödememiz gerektiğini filan anlatacak.. olmaz... pedofilleri korumak için para kaybedilecek.. hayatta olmaz..

    müesses nizamın en büyük korkusu da işte bu.. bebeklerin tecavüze uğramasından daha mide bulandırıcı bir durum varsa o da bebeklerin tecavüze uğramasına ortam sağlayan “vergi terörizmi” ve “para basma tekeli” düzeni.. yani pazarlığın esas kızıştığı yer “fed"..

    daha detay girmek lazımı ama yazı çok uzar. özet olarak müesses nizamın gücünün kaynağı karşılıksız para basma tekeli.. asıl dert edecekleri kayıp orası.

    şu anda yapabildikleri tek şey vakit kazanmaya çalışmak, başka da bir stratejileri yok.. feyk bunlar feyk sakın bakmayın. hep komple.. şantaj montaj feyk feyk feyk...

    muhtemel senaryolar

    1) soruşturma tiyatrosu cepte..
    başarılı olma şansı düşük

    2) alternatif olarak dikkat dağıtıcı olay

    seattle ile ilgili bir şeyler epeydir konuşuluyordu. mizansenin altyapısı aylardır hazır.. feribot meribot bi ton detay
    http://www.theolympian.com/…al/article81240092.html

    ohio state university kolpası dakikalar içinde çözüldü. seattle’da filan böyle bir şey denerlerse devlet tarafından sahneye konan bir mizansen tarihte ilk kez canlı yayında çökertilebilir.

    ellerinde hollywood hala kapı gibi duruyor. bir selebriti trajedisi de beklenebilir.. ben parayı angelina jolie’ye yatırıyorum..

    başarılı olma şansı yine de düşük...

    bu arada bizde bir bomba patladı.. hem de gerçek.. bakalım ne kadar derinlemesine soruşturulacak.. işid pkk zaten her zamanki maşalar da altından dhkpc çıkarsa beni konuşturma yani.. anla artık...

    makul yol olarak nispeten “gerçek” bir soruşturmayla bir miktar çöpü trenin altına atabilirler. clinton sülalesi dahil.

    ne kadar başarılı olur bilemiyorum. sarı öküzü verecekler, alefantiz çoktan gitti.. instagramda abuk sabuk resimler paylaşıp üzerinde bir de #killroom filan yazdın mı güle güle yavrum güle güle.

    artık farklı bir gerekçeyle hapse mi atarlar, “kazaya kurban edip” tropik bir adaya emekliliğe mi gönderirler bilemem.. alefantiz’in elindeki porno koleksiyonunun gücüne bağlı..

    asıl öküz fed. orada ne olacağı önemli.. takip ediyoruz. türkiye’deki ekonomik kriz de ötelenebilir.. ne alaka diyen olacaktır biliyorum.. dün akşam bir sevdiğime anlattım, çaktı mevzuyu ama hem biraz uzun hem ben denklemin mantığını tam ifade edecek yolu bulamadım.

    papa topa girip feyk nüvs trenine atlamıştı.. feyk bunlar feyk sakın bakmayın.. hep feyk demiş.. sanki papaya soruyoruz ya kanaatimizi.. hey allahım ya..

    http://www.independent.co.uk/…ophagia-a7461331.html

    komik tarafı şurası
    fake news okumak coprophilia olur demiş..

    yani papa diyor ki bizim tasdik ettiğimiz medya dışında haber okuyan kişiler “dışkıdan tahrik olan seksomanyaktır” .. ya anladık propaganda yapacaksınız da iğrençleşmeyin bari amına koduklarım..

    papa’nın bile müesses nizamın götünü kurtarma derdine düştüğü bu hengamede diyanetin de topa girmesi beklenebilir. öyle bir durum olursa güzel olur, kim hangi takımda oynuyor daha net ortaya çıkar.

    son olarak; kaçış yok. insana bulaşan bedelini öder.. ödeyecekler.

  • ilginç etimolojik bağlantılar

    september
    october
    november
    december

    latince sayılar
    7 septem
    8 octo
    9 novem
    10 decem

    mevzuyu göremeyenler için eylül'ün dokuzuncu ay olduğunu hatırlatayım..

    edit: againstthelife mesaj attı; "eski roma - jülien takvimi mart ayı ile başlar."

  • darbeye tiyatro diyenlerin gözaltına alınması

    bekir bozdağ kardeşim ortada büyük tuhaflıklar var, 200 insan niye öldü bilmek bu ülke vatandaşının hakkıdır. hele ki senin gibi düne kadar cemaat'e toz kondurmayan bugün başka havalar çalıyorsa iyice kıllanırım.

    42 yaşımdan sonra allah'ı bulmuşum senin korku imparatorluğun vız gelir tırıs gider. büyük mahkeme günü geldiğinde sana hakkımı helal etmeyeceğim o zaman anlatırsın derdini.

    yap faşizmini günahına günah ekle. alabileceğin en büyük şey canımdır o da zaten sana ait değil.

    anladın değil mi, sana hakkımı helal etmiyorum. altındaki makam arabasından, oturduğun koltuğa kadar her şeyde hakkım var.

    edit: ne düşündüğümüzü yazalım da yalandan trollenmeyelim.

    ilk akşam bildiğin tiyatro olduğunu düşündüm. köprüde üç beş asker filan.

    sonra meclisin bombalanması gibi manyakça işler oldu.. sonra mete yarar'ı bi dinledik birileri baya baya işgale gelmiş bizi.. yani tiyatromsu bir şeyler var ama bizim hükümetin işi de değil gibi, bizi de aşan bir durumlar var..

    her halükarda 200 küsur insanın niye öldüğünü bilmek hakkımız. yanlış doğru herkes fikrini söyler, somut verilere bakar neyse buluruz işin doğrusunu.

    edit 2: yeni nesil mehmet baransu'lara yazalım.

    hatırladın mı mehmet baransu'yu hani şu "ergenekon'a üye olduğunu bilmeden üye olan insan" saçmalığının yaratıcısı...

    şimdi senin mantığınla düşünelim...

    madem cemaatçiler kılıktan kılığa giriyor bu ara, neden akp'li kılığına girmesinler? yaparlar mı? yaparlar tabi.. feysbukuna bak görürsün.

    diyelim ki bir cemaatçi var, darbe yapmaya çalışmış eline yüzüne bulaştırmış. ne yapar bu adam? bence şöyle yapar.. hemen akp'li kılığına girip kemalist, muhafazakar, türkçü demeden önüne gelen herkesi içeri attırmaya, göz altına aldırtmaya çalışır, ki hükümete karşı olabildiğince geniş bir kesim tepki duysun.. yani madem askerle deviremedik bari toplumsal muhalefet oluşturalım der.. hele ki de bu adam vakti zamanında "hocaefendimiz" filan gibi laflarla safını açıkça belli etmişse..

    bak gördün mü? senin mantığınla düşününce bizzat sen darbeci oldun...

    o yüzden, mehmet baransuculuk oynamayı bırak da şu meseleyi anlamaya çalışalım.

  • 3 temmuz 2016 istanbul ekstrem güvenlik önlemleri

    1 hafta önce 3 adam havaalanını bastı, daha neyin nasıl olduğuna dair resmi bir rapor yok, nasıl girdiler, nasıl patlattılar bilemiyoruz, bileceğimiz de yok, sorabileceğimiz de yok.. yedik, yuttuk, sindirdik şiddeti..

    1 hafta sonra polis donuna kadar aramaya başlayınca insanlar güvenlik güzellemesi yapıyor.

    merak eden varsa polis devleti nasıl kurulur diye ders niyetine okuyabilir.

  • asker ilk fırsatta erdoğan'ın tepesine binecek

    hasan cemal'den sonrasını okumadım

  • türkiye'deki yozlaşmanın sebepleri

    iyi insanların tembel ve cesaretsiz olması

    çünkü beyim hırsız çalar, katil öldürür, sapık siker, yavşak yalar. önemli olan senin ne yaptığındır.

  • cb külliyesine 650 milyon liraya ek bina yapılması

    ben hakkımı helal etmiyorum. şimdiden söyleyim de ne yediğinizi bilerek yiyin, sonra öbür tarafta şey olmasın.

  • türkiye turizminin bitmesi

    belki de bitmez lan.. mesela komutan hillary öncülüğünde, nato destekli, cnn propagandalı "liberation of turkey" operasyonu başlar. düşünebiliyor musun kaç tane turist gelir? en az 300 bin amerikan deniz piyadesi gelir kafadan..

    tanım: göte girmiş bardağın dolu tarafı