cigarettesmokingman9
profili

  • 24 aralık 2019 fenerbahçe açıklaması

    gayet yerinde ve güzel bir açıklamadır. burada derbi maçtaki hakem hatalarını "abdullah avcı maç sonu hakem hakkında bir şey demedi", "karius maç sonu açıklamasında bir şey demedi demek ki pozisyonlar penaltı değil" diyerek normalleştirme çabası içine giren bir takım fenerlilerin sesi kesilir umarım.

    sürecin başından itibaren beşiktaş fenerbahçe'yi suçlamadı fenerbahçe de beşiktaş'ı suçlamıyor. tek suçlu mhk ve hakemler, iki kulüp de var kayıtlarının yayınlanmasını istiyor. tff bu saatten sonra nasıl kıvıracak merak ediyorum.

  • galatasaray

  • 4 kasım 2019 ahmet altan'ın tahliye edilmesi

    vaktiyle fetullah'ın kayığına binip atatürkçüleri, alevi hakim ve savcıları, türk ordusunu hedef haline getirip ağır aksak da olsa işleyen bütün kurumların iğdiş edilmesinde payı olan bir liboşun tahliye edilmesi olayı. yakında avrupa birliği fonlarıyla muhaliflere giydiren yazılar döşemeye devam eder.

  • mbaye diagne

    (bkz: diren ve efsane ol) *

  • bülent yıldırım

    1- necip donk'un önünden topu kapıp ileri doğru pas veriyor, bariz gol pozisyonu faul yok çat diye düdüğü çalıp atağı kesiyor. normalde pozisyonun sonuçlanmasını bekleyip pozisyonun faul olup olmadığını anlamak için var'a gitmesi gerekiyor.

    2- beşiktaş defanstan lens'e doğru bir pas çıkarıyor, lens marcao'dan sıyrılsa önü bomboş gole gidecekken marcao vücudunu lens'in önüne atıyor. sarı kartı marcao'ya, faulu beşiktaş lehine vermesi gerekirken sarı kartı lens görüyor, faulu gs lehine veriyor.

    3- faul bile olmayan bir pozisyonda caner'e sarı kart çıkarıyor.

    4- mariano topa vuruyor, top caner'in bacak arasından taca gidiyor. beşiktaşlı futbolcular tacın beşiktaş lehine verileceğini sanıp rakip sahada taç atışının kullanılmasını beklerken hakem tacı gs lehine veriyor, diagne topu başlatıyor, takım ilerde yakalandığı için gs golu atıyor. beşiktaşlılar itiraz ediyor ama hak getire, bülent golü veriyor.

    5- luyindama geçen hafta rakibine yaptığı hareketin aynısını yapıp atiba'nın çenesine dirseği vuruyor, bülent düdüğü çalıp ilk yarıyı bitiriyor.

    6- donk burak'ın suratına kasten tekme vuruyor, kırmızı kart çıkması gerekirken ne bülent ne de var'dakilerden çıt çıkmıyor.

    7- gs'nin 2. golü öncesi top taca çıkmış gs taç atışını kullanacak. normalde oyuncu değişikliklerinden sonra taç atışı için hakemin düdüğünün beklenmesi gerekirken adriano sahaya girdikten sonra gs'li futbolcular düdük olmadan tacı hemen kullanıp oyuncunun yerleşmesine izin vermeden golü atıyor. bülent'te de o golü iptal edebilecek alt takım olmadığı için mecbur golü veriyor.

    8- şu görüntüye iyi bakın. golden sonra sarı kartı olan belhanda korner direğine tekmeyi atıyor. ikinci sarı kart yok. gs resmi hesabı da bu rezilliği gurur vesikası gibi yayınlıyor.

    9- adam kornerlerimizi bile vermiyor.

    bunlar maç içinde sadece benim sayacağım pozisyonlar. dahası da vardır. şu kararlarına bakılınca bu zerzevatın talimatsız, kendi kafasına göre, gördüğünü çaldığı bir maç yönettiğine inanıyor musunuz? yoksa şikecinin teki mi bu bülent?

    tanım: bir zerzevat çeşidi.

  • behzat ç.

    yeniden ekranlara dönecek olan efsane dizi. netflix filan deniyor da umarım bunlar harun'la hayaleti filan seviştirmezler. ülkece hazır değiliz böyle bir duruma.

    (bkz: netflix dizilerindeki eşcinselliğin bıktırması)

  • oğuzhan özyakup

    yemin ederim koyun milletinden sonraki en aktif sürü psikolojisine buradaki ekşi yazarları sahip. 2 tane davar oğuzhan kötü yazdı diye mağlubiyeti bu adama bağladılar. lan adam sahanın en iyi 2 oyuncusundan biriydi siz hangi maçı izlediniz aq davarları?

  • türk futbolunda yabancı sınırlaması

    yine alttan alttan ısıtılmaya çalışılan mevzu. çünkü bu yabancı sayısıyla ffp kıskacındaki fenerbahçe'nin gelecek sene şampiyon olma ihtimali %1'den daha az. bu sene 3 türk takımı avrupa liginde 2. tura adını yazdırmışken bu yabancı sayısının türk futbolunu geriye götürdüğünü kim söyleyebilir? olduğu gibi devam etmesi gereken sistemdir, işe yaramaz bir ton yerli futbolcuya astronomik ücretler verilmemeli.

  • andy-ar araştırma şirketi'nin taraftar araştırması