meyveyiyenagac5
profili

  • 45 yaşında bir kadın ile flörtleşmek

    sözlük orta-alt sınıf ergenlerle dolmuş :) bugünün 45 yaş kadınını, kendi annesi, halası, teyzesi sanıyor; ve de onlarla yanyana gelebildiği tek sosyal ortam olan sözlükte, onları aşağılayarak(!) tatmin oluyor.

    bugünün 45'i artık "yeni 30" outdate kekolar sizi. toksik erkeklerden uzak kalmak istediği için hiç evlenmemiş, veya kocasına siktiri çekip boşamış, kendi ayakları üzerinde mutlu mesut yaşayan, hayvan gibi spor yaptığı için tığ gibi ve enerji olarak 25'lik hatunlara taş çıkaran, bakınca ilham alabileceğiniz 45'liklerle dolu etraf.

    45 diyince sizin aklınıza evde kek, kısır ve börek eşliğinde altın günü yapan 120 kilo halanız geliyor tabi, siz de haklısınız ama sizin bence odaklanmanız gereken daha büyük sorunlarınız var, tek hayali almanya'ya göçüp bulaşık yıkamak olan kayıp nesil olarak.

  • strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler

    "gergin bir ruh ve davranış hali"

    demiş yazarın biri. hadi ya? strese girince gergin bir ruh ve davranış haline girmek gibi "garip" bir tepki veriyor demek vücudun senin? vay amısına! nasıl verir böyle garip bir tepki????

  • ekşi sözlük 35 yaş üzeri yazarlar kulübü

    hadi gelin, hayatının kontrolünü eline almış, gençlik ve güç olarak hayatın en optimum evrelerini yaşayan biz 35 yaş üzeri yazarlar bir kulüp kuralım. birbirimize iş paslayalım, ahbap olalım, network yaratalım. ciddiyim. kurdum bile. ulaşın bana.

  • felipe melo

    o değil de, melo'nun üzerine saldırmak için koşan ''staff'' yazılı elemanın, yumruğu yedikten sonraki ''abi ne gerek var kavgaya kavga kötü bi şey, yok mu ayıran'' bakışı ibretliktir.

  • donald trump

    uzun adamdan tek farkı; uzun adamın bundan daha zengin olmasıdır.