birdokuzbiriki6
profili

  • metro duraklarında yunan işi sapıkça reklamlar

    o kadar beyinsiz olmak ki bundan binlerce yil once insanlarin inandigi, bu inanclari dogrultusunda insanlik tarihinin en ilginc ve ilham verici sanatsal islerini cikardigi mitlere savas acmak.

    o kadar vasifsiz ve cahil olmak ki, 2018 yilinda dahi insanlarin "yunan tanrisi" yoluyla islam'a saldirdigini dusunebilmek.

    ve o kadar niteliksiz olmak ki senin inandigin bir sey ile "uyusmadigini" iddia ettigin her seyi sapik ilan etmek.

    bunlar cidden kafayi yemis.

  • türk futbolunun en utanç verici anı

    yok sahaya o atilmis, yok sampiyonluk erken kutlanmis, yok taraftar kufur etmis.

    hepiniz mi ergen ya da kahve taraftarisiniz be kardesim? bir de sabah aksam futbol konusuyorsunuz burada.

    karsiyakali olarak soylerim ki, (bkz: 13 mayıs 2001 diyarbakırspor altay maçı) otesi de yoktur.

  • lionel messi

    tanri kimseyi biri arjantinli biri portekizli iki tane futbolcu icin birbirine ana avrat sovecek, satirlarca hakaret edecek kadar issiz birakmasin.

    saka misiniz oglum lan siz? izleyin, eglenin gecin iste.

    niye bilmiyorum, ama anlamsiz bir bicimde nerede bir messi - ronaldo kavgasi gorsem kavgaya dahil kisiler ya orta dogu'da bir ulkeden ya da guney asya'dan cikiyor. cok enteresan, neyine bu kadar onem veriliyorsa.

  • reza zarrab'ın çizdiği şemadaki inanılmaz detay

    mavi kareli ceket detayi ile yarmistir.

  • reklamsız ekşi sözlük aboneliği

    iyidir kotudur diye bir yorum yapmayacagim ama su "icerigi ben uretiyorum yuuaaa" diyen arkadaslara laflar hazirladim.

    1) kimse bize burada zorla yazi yazmamiz icin bir dayatma yapmiyor ve yapmadi. kendi istegimiz ve irademiz ile, kullanim kosullarini kabul ederek uye olduk.

    2) eksi sozluk'te yaziyor olman demek eksi sozluk yonetimine calisiyorsun demek degil. burasi daha facebook bile yokken aktif olmus bir sosyal ag. bu tipki "instagram'a fotograf yukluyorum ama reklam aliyorlar yuuaaa" demek gibi bir sey. bu insanlar bu siteleri para kazanmak icin yapiyor. sen sadece zevk al, kitlelere hitap ediyormussun gibi kendini tatmin et diye degil. adamin isi bu. anliyor musun? "adamlar para gazaniyor yuaaa" diyorsun ya. adamin zaten yaratma amaci para ulan.

    3) eksi sozluk milyonlarca tiklanma alan bir mecra. burada kendi reklamini da bedavaya yapabilirsin mesela. kanzuk gelip, ooo kocum demek yeni grup kurdun ya da oo yeni blog actin burada reklam yapiyorsun at bakalim iki kelle demiyor. ihtiyacin varolmasina ragmen sen eksi sozlugu sadece gidip rakip takim taraftarinin anasina sovmek icin kullaniyorsan da o senin kapasiten guzel kardesim.

    sonuc olarak, bunca server, database, calisan, mahkeme, osuruk su ile calismiyor. eh, adamlar koca bir dev yaratmis, bunu hayrina calistiracak halleri de yok. birakin da basarili insanlar para kazansin. her kazanana boyle dusman olacaksak oo hoo.

    almayacagim abonelik. ama karsi da degilim. site benim sitem degil, bana ne.

  • mart 2016 newroz kutlamalarının yasaklanması