chatrefill7
profili

  • erşan kuneri

    buradaki ağır eleştirileri okuduktan sonra neredeyse hiç izlemeyecektim; neyse ki boş vaktim oluştu, izledim ve çok eğlendim. sadece gülmedim; hem senaryoyu, hem oyunculukları, hem de göndermeleri çok beğendim. ayrıca diziyi çekerken ekibin hem büyük emek verdiğini hem de çok eğlendiğini düşündüm. cem yılmaz kendi nesline, yani bizim nesle, yani hâlâ avrupa birliği üyeliği hayalleri kuran, bu ülkenin hapursa da köpürse de modern bir cumhuriyet olduğuna inanan son nesle çok kuvvetli bir şekilde hitap ediyor, halen... daha genç nesillerin ise bambaşka dertleri, bambaşka öncelikleri, bambaşka kızgınlıkları var ki onları da sanırım şu aralar en güzel gibi'deki o absürt kesintisiz çatışma ortamı tanımlıyor. yani herkes anlamak, sevmek zorunda değil tabii, zaman değişir, kahramanlar değişir, hainler değişir, komediler değişir, trajediler değişir, fikirler değişir; değişmelidir de... ama bence hiçbir değişim bu işe gerçekten büyük, güzel ve üstün nitelikli bir emek verildiği gerçeğini gölgeleyemez.

  • arda güler

    bir galatasaraylı olarak, futbol camiasında "arda" dendiğinde akla daha hayırlı birinin gelmesini can-ı gönülden destekliyorum.

  • 29 ekim 2021 hdp'nin cumhuriyet bayramı tweetleri

    adamlar "cumhuriyeti kabul ediyoruz ve çok sesliliği ona borçlu olduğumuzun farkındayız, sadece onu daha fazla demokrasiyle güçlendirmek istiyoruz" diyor. sorun nedir?

  • 350 milyar dolar

    her türk vatandaşı başına yaklaşık 4100 dolar eder.
    böylece 2013'te aşağı yukarı 12 bin dolar seviyesindeki kişi başına milli gelirimizin bugünkü 6 bin dolar civarına düşerken aradaki farkın büyük ölçüde nereye gittiği de açıklanmış oluyor.

  • recep tayyip erdoğan

    başta gezi olayları olmak üzere son 10 senede koca bir neslin defalarca onurunu kırmış ve genç nesillere attığı her iftirayla, sıradan iyi insanlara ettiği her hakaretle ülkenin en az yarısını kendi elleriyle tamamen yönetilemez hale getirmiştir.

    lider, kendisiyle aynı fikirde olmayanların dahi saygısına mazhar olabilen kişidir.
    recep tayyip erdoğan lider falan değildir.
    bu ülkede artık tek lider, bizim onurumuz ve tüm renklerimizle hukuk, barış, özgürlük ve refah içinde bir arada yaşama arzumuzdur.

  • 21 mart 2018 tsk hizbullah çatışması

    bir gün türkiye ile iran savaşırsa, bu, her iki ülkenin de başına devletleri içeriden yıkıp milletleri uçuruma sürüklemekle görevlendirilmiş ajanların getirildiği anlamına gelir. türkiye'yi türkler, iran'ı iranlılar yönettiği sürece, şu veya bu noktada her nasıl çatışırsak çatışalım aramızda topyekün bir savaş çıkmayacaktır. eğer topyekün savaşıyorsak, zaten artık ne bir türk devleti, ne de bir iran devleti kalmış demektir...

  • erdoğan gitsin demek devletin yıkılması demektir

    --- spoiler ---

    hoca : islam'ın temel direği abdest'tir , çünkü abdest olmasa namaz kılınmaz.
    bektaşi : bu nasıl direktir ki bir osurukta yıkılıyor?

    --- spoiler ---