dedim dedim de kime dedim2
profili

  • the matrix resurrections

    + yeni matrix filmi istiyorlar
    - yapmazsak ne olur?
    + kendileri yaparlar
    - ulan öyle kötü yapalım ki 5.si gelmesin mal bizde kalsın. bilinçli olarak milleti soğutalım böyle.
    + süper fikir, jupiter ascending gibi mi?
    - hacı hatırlatma diyorum o filmi
    + milyonlar mila kunis hayranıydı bu filmden sonra soğudular

    adamlar resmen 4 olsun 5 olmasın demişler. filmi o kafa ile çekmişler.

  • bütün entry'lerini silen yazarlar listesi

    ilk hesabımı 2005'te almıştım. yaş o zaman 17 falan. beklemişim baya. bir tane daha alayım dedim o zaman böyle 300 hesaplı insanlar yoktu. ikinci hesapta direk şutluyorlardı sizi. tırstım bulurlar beni diye almadım. tırstığım şeye bak lan. sözlük hesabımı kapatırlar. şimdi ben kendi entrylerimi siliyorum.

    sonra farklı farklı sebeplerle farklı hesaplarla 3 defa uçtum hepsinde garip bir sebep gösterdiler biraz kızdım başta sonra ok dedim. sonuçta bir yönetim var. o zamanlar moderasyon caddebostan'da falan yapılan pikniklere gelirlerdi. hey gidi.

    sonra bu dedim dedim de kime dedim nickini aldım. alır almaz eksiduyuru'ya girdim bu inci sözlük ilk açıldığı zamanlarda lktr diye bir hesap açmıştım. sonra inci sözlük bugünkü formatına geldi lan dedim ne işim var benim burada. vereyim hesabı bari birinin işine yarasın. eksiduyuru'da incisozluk hesabımı beleş veriyorum dedim hem de 1. nesil diye ilan açtım. beni eksisozluk'ten uçurdular. hesabını satıyorsun diye. anlamadın değil mi? işte bu daha başlangıçtı.

    bak resmi burada,
    http://i.hizliresim.com/a3er52.jpg

    iki yıl kadar eksi film zirvelerini 2 mükemmel arkadaş ve yüzlerce insanla yürüttük. her hafta tanımadığımız insanlarla bir film izleyip üzerine konuşuyorduk. gelen kitle nasıl biliyor musun? sanki ales'ten 85 barajı koymuşsun belgeyi gösterene bir de dil sınavı yapıyormuşsun gibi.
    en kötü kariyeri olanın en az 2 y.lisansı var. ben daha lisans bitirmeye çalışıyordum o zamanlar. ortalık öğretim üyesi kaynıyor. millet işten sonra takım elbise ile geliyor.

    sonra tabi sözlük iyice gevşemeye başladı. e bizim limon'a (artık o da yok) girip zirvelere gelen kitle değişti. zirveleri yapan mekan sahibi bir gününü bize ayırmaktan (ki taksimde zor iş bu) mutluluk duyarken bir gün bana patates oldu sizin zirveler dedi. bende kapatıyoruz abi dedim. bitti.

    eskiden bir entry yazdığında (normal debe değil) 20 tane mesaj gelirdi. yazdığın şeyi bir de orada tartışırdın. şimdiki gibi (bkz: bkz) vermezdin. makale yazardın. o yorumları hala saklıyorum ben. o tartışmaları. o derece sağlamdı insanlar.

    şimdi ben bu sözlük sahiplerini anlıyorum. benim de firmam var. olaya iş açısından baktığında seni delip geçen çok firma var ama senin çıkış noktan bu değildi. sen bir kayıkla denize açıldın ve biz yazarlardan yardım istedin. bizde elimizdeki zanaatla bu bizim kayığımızdır diyerek ağaç kestik kereste yaptık ve kayığı gemi yaptık. şimdi sen bu geminin kaptanı benim istemeyen gitsin diyorsun. kaç ağaç kesebilirsin tek başına? kaç tane kereste yapabilirsin? kaçını gemine yamayabilir kaçından su sızmasını engelleyebilirsin tek başına?

    sözlük bu şekilde yürür mü? elbet yürür. para getirir mi? elbet getirir. yönetimin bu şekilde davramasının tek sebebi zaten artık sözlüğü gözden çıkarmış olmalarıdır. biraz daha parlatır birine satarız bu sözlüğü kafasında olmasalar bu kadar rahat davranamazlar.

    gidin dostlar gidin. silin entrylerinizi. zaten 25 tane entrym vardı onları da siliyorum şimdi. benim için bardağı taşıran son damla limon'a bition'a sourberry'e verilmeyen destekler oldu. buralar kadıköy'ün barlar sokağı galata'nın bira içilen meydanı, cihangir'in merdivenleri idi. mahvettiler yeraltı kültürünü. iyiydi kötüydü ama kendi kültürünü oluşturmuş yerlerdi. rengarenk merdivenleri sildiren belediye başkanı gibi yok ettiler hepsini.

    kaç para ulan bi bition? kaç para lan bi limon? kaç para lan bi sourberry?

    sen şu sözlüğü eski formatta paralı üyelik yapsan bile gelirdi millet.

    etli mantarlı dürüm gibi yediniz sözlüğü.
    (bkz: #1874550)

    bu entry dursun yalnız. yalnız yazmayı burada öğrenmiştim ben mesela.