siyamtekizi5
profili

  • 1.5 milyar ışık yılı uzaktan gelen radyo sinyali

    1998 yılında ilk radyo sinyali aldık dediklerinde, daha sonra sinyalin yan odada bulunan mikro dalga fırından geldiğini söylemeleri çok uzun sürmemişti.

  • sözlükteki kızlara askıntı olmayan erkek yazar

    sözlükte bırak askıntı olmayı, normal ilişki kurup, iki lafın belini kıracağın insan bile çok az. günler önce malın birininin yazdıklarını samimi bulmuştum, hadi iletişim kuralım dedik. hoş beş falan filan derken, iletişime geçiyoruz diye sen benim bütün bilgilerimi al, sonra ben oynamıyorum de çek git. millet paranoyak olmuş, her an biri üstüne atlayacak sanıyor.

  • survivor 2017

    adem'e barzo diyenlere soruyorum. tüm yarışmacılar içinde üniversite eğitimi almış olan kim? soru sorulduğunda akıcı konuşabilen, analiz yapabilen, kurduğu cümlelerde konu bütünlüğü hep var olan hiç boş konuşmayan kim? daha bir sürü şey sayabiliriz ama adem doğulu olduğu için yaftanız hazır "köylü" "barzo" yok dopingmiş yok hileymiş, bırakın bu suçlamaları. diyelimki doping yaptı, uluslararası tüm ödülleri yok sayalım. adamın sayısız türkiye şampiyonluğu var. sizin hiç türkiye şampiyonluğunuz oldu mu? bırakın ülke şampiyonluğunu, mahalle şampiyonluğunuz var mı? daha öncede yazdım, 11 yıl dövüş sporlarıyla uğraştım, bu dünyayı biliyorum. eğer adem de ilhan zekası ve hızlı düşünme kabiliyeti olmuş olsa inanın tek bir maç kaybetmeyen efsane bir boksör olabilirdi. malesef bu bölümde biraz zayıf. tek sorunu, problemle karşılaştığında, zekasıyla çoğu şeyi bertaraf edemiyor, sadece kas gücünü kullanıyor, o da her sorun çözümünde yeterli olmuyor. sevmiyor olabilirsiniz, başka yarışmacı destekliyor olabilirsiniz onlarla ilgili övgünüzü beğenilerinizi yazın bırakın şu çocuğun yakasını kesin şu rezil hakaretlerinizi.

  • siz kelepçeleyin astsubaya yaptırmayın

    ananızı mareşal ziksin, darbeci ipneler. rütbeni çok düşünseydin ilk okul mezunu bir şizofrenin altına yatmazdın.

  • emine erdoğan'ın harem okuldur açıklaması

    demek ondan,malum evler için "mektep" deniliyor.