celiktepe stayla9
profili

  • melih şendil

    hahahaha çok güldüm lan. feminist faşizm demişler bi de. bak adam kadın futbolu güzel değil demiyor, kadınlar futbolda olmamalı diyor. kendi fikrini söylemiş olabilir, kendi fikri yarrak gibi bi fikirmiş demek ki.

    o yüzden hadi yallah arabistan'a hshhss. tam uymuyor aslında burada ama olsun kullanmasıni seviyorum.

  • 9 binden az kazanan esnafın vergiden muaf olması

    bordrolu çalışan da ağlamayacakmis, zaten herkes eşit vergi veriyormuş. bak hele süper zekaya bak hele.

    bordrolu çalışan yıllardır vergi kaçıran it sürüsünü besliyor. küçük esnaf, kobilerin bi kısmı, taksi minibüs şoförleri, bunlar maaşla çalışan kesimin sırtındaki kamburdur, sülüktür. bi şey yaparsınız yapamazsiniz orası ayrı ama burada bordrolu çalışanlara akıl vermeye çalışan şebeklere bakmayın.

  • ak parti'nin 14 yılda 120 adet üniversite yapması

    burada malın teki bi şeyler yazmıştı. silip kaçmış gitmiş. o yüzden buraya cevap vermeye falan gerek yok. kimse yazmasın, sessiz sakin arkalarda kaybolsun bu başlık.

    (bkz: üniversite yapmak)
    (bkz: bunun hocası az olmuş)

  • sosyalizm

    haftada 45-70 saat çalışıp ucu ucuna ev gecindiren birisi için sosyalist olmak tabii ki çok kolaydır. dikkat edin serbest piyasayı götünüze sokuvermesin.

  • şenol güneş

    gelmis gecmis en iyi turk teknik direktordur. fatih terim denilen ballilik abidesi sahsiyetle karsilastirmak kendisine hakarettir.

    en buyuk hayalim de hangi takimla oldugu zerre umrumda degil ama bir turk takimi ile avrupa'da kupa kaldirip su bitmeyen imparator goygoyunu kapatmasi oldu hep. kendisinin de besiktas'in da yolu acik olsun.

    not: galatasaray

  • arakanlı mültecilerin türkiye'ye getirilmesi

    "suriyeli sığınmacılar ülkemize kısa sürede uyum sağladı"

    dünya'nın en kısa fıkrası. mültecilerin geri dönmesi için uygun şartlar sağlanacağına adamlar yenilerini getiriyor. delirmemek elde değil.

    not: nefretizi savaştan kaçan zavallı insanlara değil, mültecileri herhangi bir önlem almadan toplum içine salan siyasetçilere yöneltin lütfen.

  • bu başlığa yalnız azerice entry giririk

    (bkz: imam natiq mektebleri bağlansın)

  • atatürk'e muhalif herkes hain mi

    --- evde raki yapimi ---

    ölçülerimizi 19 litrelik su damacanasını baz alarak veriyoruz.

    2,5 kg kuru üzüm alıyoruz şeker oranı yüksek olanından olması gerekiyor yani en tatlisını bulacağız, kuru üzümü mutfak robotunda macun kıvamına getiriyoruz.

    2 kg şeker alıp yumuşak kireçsiz içme suyu ile bir tencerede şurup yapıyoruz.(yani 2kg şekeri tencereye koyun üstüne su ilave edin karıştırarak ısıtın kaynatmaya gerek yok. )

    kuru üzüm macunu ile surubu karştırın,tercihen yarım kilo üzüm pekmezide ilave edebilirsiniz biraz soğusun 25 dercenin üzerinde olmasın (çünkü maya 30 dereceden sonra ölebilir) 50 gr emek mayası dr.ötker veya pak maya olabilir, su ile eritilerek bu karışıma ekleyin.

    bu karışım damacanaya koyup üstünü yumuşak kireçsiz içme suyu ile damacananın boğaz izasının biraz (15 cm ) altına kadar tamamlayın.

    kapagını kapatıp 5 dakika kadar çalkalayın ,bidonun kapağını hotum girecek kadar delin buradan suya değmeyecek şekilde bir hortum sokun hortumun diğer ucunu dışarı çıkartın (artık doğramayımı delesiniz yoksa duvarımı bilemem) ucu mutlaka dışarıda olsun ve su dolu bir şişenin içine sokun çünkü reaksiyon sırasında çıkan gazlar bu şişedeki suyun içinde kabarcıklar çıkaracak (nargile gibi) sizde etkileşimin devam ettiğini anlayacaksınız . damacananın içeride olmasının sebebi oda sıcaklığında mayalanma daha iyi olur.( ortalama 25 derece.)

    bu şekilde en az 7 gün en fazla 21 günde mayalanması gerekiyor.(dışarıdaki şişeden kabarcık çıkmadığı zaman işlem tamamdır.)

    devami icin tiklayiniz

    --- evde raki yapimi ---

  • ssg

    kanzuk çok kötü ssg böyle miydi diyen bir sürü insan görüyorum şu sıralar ve cevap veriyorum arkadaşlar evet ssg de böyleydi.

    -sözlük'ü sözlük yapan moderasyon ekibinin çekip gitmesini sağladı.

    -kendi sitesi sansür yediği zaman ortalığı ayağı kaldırıp sonrasında sansür için parmağını bile kıpırdatmadı.

    -hakkında yasal işlem başlatılan yazarlara bırakın destek vermeyi, zahmet edip onları bilgilendirmedi bile.

    -tık artsın para gelsin diye, gayet güzel çalışan çaylaklık sisteminin içine sıçtı. defalarca hiç bir kriter göz etmeden toplu yazar alımı yaptı, sözlükteki kaliteli içeriği yok etti.

    -sözlük'ü sözlük yapan format kavramını yok etti, ilk zamanlarda kesinlikle izin verilmeyen bakınızlarla diyalog gibi kaliteli içeriğin içine sıçan tonla şeyi serbest bıraktı. sözlük'ü donanım haber'den hallice bir yere çevirdi.

    -herhangi bir şekilde sözlük kullanıcılarından gelen geri bildirimleri dinlemedi, her zaman kendi bildiğini okudu.

    sözlük'ün şuanki haline evrilmesinde en büyük suçlu kanzuk falan değil, bizzat ssg'dir. vasatlığın para kazandırdığını görüp sözlük'ü vasatlaştırmak için elinden geleni yaptı, bol bol da para kazandı bu sırada. kendi sitesi kendi kararı istediğini yapabilir ama şu ssg gitmeseydi böyle olmazdı geyiğini bi bırakın artık. ssg de gayet kanzuk gibi çakal küçük esnaf kafalı bir adamdı, kalsaydı da hiç bir değişiklik olmazdı.