freewave7
profili

  • 10 mart 2024 fenerbahçe'ye verilen penaltı

    lan topa ndiaye vuruyor hahaha, aga hani çizgi içi dışı filan bosverin topa vuran ndiaye. irfan can sarı yiyeceği yerde kendini yere atıp penaltı aldı. bakın diğer penaltilari filan geçin bu tam bir skandal. adam tekme atarak penaltı aldı bu başka bir seviye

  • nicolas anelka'nın konyaspor'a attığı gol

    "el ile atılan gol değildir. anelka'nın elinin konyaspor kalecisinin eline çarpması sonucu kalecinin yanlışlıkla kendi kalesine attığı goldür."

    hahahahaha lan adam bunu ciddi ciddi yazmış sonra da trol demiş. buna kendini inandırmak için çok uğraştın mı cidden yoksa bu senfpjdsifjsjfs.

    tarihte atılmış en rezil gollerden biri.

  • wilfried zaha

    galatasataylı dostlarım başlığın temizlenmesine az kaldı. yavaş yavaş siktir olup giderler. bugün anladılar tehlikeyi. şimdi takım oyuncusu değile filan bağlamaya çalışıyorlar adamın nasıl rahat rahat içeriye girdiğini görünce.
    1 haftaya rahat rahat analiz yapmaya başlarız. muhtemelen bundan sonra ndombele başlığında bir şişme olur. sene sonu da kendi başlıklarına doluşup siktir olup giderler

  • 29 ağustos 2020 fethiye belediye başkanı rezaleti

    şimdi diyoruz ya başkan akp'li olsa bu olay soruşturulmazdı bile diye. evet kesinlikle doğru. fakat şöyle de bir şey var chp akp'nin bugün elde ettiği gücü elde etseydi, o zaman da akp'li başkan soruşturulup chp'li soruşturulmayacaktı. akp'si, chp'si iyi parti'si hdp'si hepsi aynı ne sanıyorsunuz.

    yazın altınoluk'ta bir emlakçıyla konuşuyorduk. konu, nereye gidiyor bu ülke, ekonomi mahvolmuş hala insanlar oy veriyora geldi. 5 dakika sonra da oğlunun mühendis olduğunu söyleyen abi "ben 7 kuşaktan chp'liyim, bizim kıza belediyede iş bulduk, oğlan da okulu bitirseydi belediyede işi hazır ama uzattıkça uzatıyor, laf anlatamıyoruz." dedi. ne diyebilirsin ki bu muhabbeti üzerine.

    uzun süredir oy kullanmıyorum. oy kullanmadığın zaman da ne orospu çocukluğunuz kalır ne şerefsizliğiniz. herkes istiyor ki insanlar bizim tarafımızda olsun. kimse bizdeki sorun ne diye sormuyor.

  • baban ne iş yapıyor diye soran ilkokul öğretmeni

    bazılarının anlayamayacağı soru. benim de babam küçük yaşta öldüğü için bu tanışma kısmı zulüm gibi geçerdi. sanki suç işlemiş gibi "ııı şey benim babam yok. vefat etti." cevabını veriyordum sıkıla sıkıla.

    hatta bir keresinde dersin hocası hastalanmıştı ve yerine bir haftalığına başka bir hoca gelecekti. aklıma ilk gelen soru "bununla da tanışacak mıyız?" olmuştu.

    ilginç olan kısmı ise ben öğretmen olsam, bu soruyu sorsam ve bir öğrenci yüzü kızararak "benim babam, şey, öldü de" dese utancımdan yerin dibine geçer, hemen derse başlardım. nedense hiç bir zaman böyle olmadı ve hep sormaya devam ettiler.

    "buralarda ağlayıp zorlayop eziklönmeyin." empati yoksunu gereksiz insan.

  • ygs&lys'de ilk 5 bine giremeyenlerin zeka seviyesi

    zeka seviyesi, noktalı virgül kullanımını bilmeyenler tarafından eleştirilir.

  • 29 şubat 2016 fenerbahçe beşiktaş maçı

    fanatik galatasaray'lı olduğumu söyleyerek sözlerime başlayayım. ne eziyor lan fenerbahçe. beşiktaş hakem hakem diye ağlamasın diye fener'in hakkını da bir güzel yiyor cüneyt çakır. maçın hakkı şu an için 4-0 filandı.

    edit: beşiktaş'lı arkadaşların ezilmedik ulan ezilmedik mesajlarına ithafen; adamlar çıkarmış yüzünüze yüzünüze vuruyor daha neyi anlatıyorsunuz.