nightmre18
profili

  • valerien ismael

    ulan fenerliyim, bu yorumcular yüzünden adamın yönettiği takımı destekleyeceğim nerdeyse.

    trt spor’da necati’yi, nihat’ı dinliyorum yarım saattir. türk hoca abilerine söyleyemeyecekleri ne varsa yaldır yaldır giydiriyorlar, üstelik 4 atılan maçta.

    herif cayır cayır takım kurmuş, her oyuncu diri duruyor. halen adamın basın toplantısındaki 20 saniyelik kısmı, üstelik dinlememişler bile, konuşup saldırmaya çalışıyorlar adama.

    fatih hocaları filan olsa 4 atıp kazandığı bi maçtan sonra şu söylediklerinin 20 de birini söylesinler, yok mu beni öpen diye bağırırım en güzide meydanda.

  • 5 nisan 2022 manchester city atletico madrid maçı

    önde iki tane yüzer milyon euro luk adamla, şut ya da korner atamamakta büyük bi başarı 90 dakikada.

    savunma disiplini, satranç gibi benzetmelerinize sokayım. futbol simeone’nin zihnine kalsaydı, 10 sene içinde dünya üzerinde bu oyunu sikleyen kalmazdı.

    bu hıyarın takımını seyrederken, bu amına koduklarım 20 metre ileri nasıl gidecek diye düşünüp duruyorsun. savunmada nasıl da pozisyon alıyor diye sofistike yorumlar yapıyorlar bir dolu dalyarak twitter scout şefleri.

    guardiola gibi futbola devamlı bişeyler katmaya, hücum methodu geliştirmeye çalışanlar olmasa, bu lavuk stoper ve 8 ön liberosuyla takılıp dururdu artık.

  • 2022 yazında rus turist akımına uğrayacak olmamız

    işte tespit gibi tespit, hemen bu fırsatı 10 yıl vadeli krediyle bir otel alıp ticarete çevireceğim, allah senden razı olsun, sözlük senin gibi parlak zekaların yüzü suyu hürmetine ayakta kalıyor. bi de bülent ecevit gibi açıklama yapmış amk.

  • 13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçı

    kimsenin sikinde olmayan maç, biz gençliğimizi maçları takip ederek, iyi kötü galibiyete sevinerek geçirdik, şimdi gençler biz ne yapacağız diye soruyorlar birbirlerine sıfır umutla. yemişim gradel’ini çikaldau’sunu amk. gelecekleri sikip atıldı bu kadar insanın.

  • socar'ın karabağ zaferi reklamı

    bayılıyorum lan size, nasıl gaza gelmiş herkes. socar, aliyev bunlar, atatürk’ün adını ağızlarına alacak en son kişiler, kurumlar.

    kendi halkını fakirliğe mahkum etmiş bir diktatörle, petrol parasını nerelere pay edeceğini şaşırmış, kendi ülkesinin kaynaklarını sömürmüş bir şirket. siz kim mustafa kemal kim. anca burdaki ergenleri eğlendirirsiniz.

  • mario balotelli

    sponsorlarla karşılandı tabi kanka, sen ben sponsoruz hep. o ihaleler, geçiş zorunlulukları, müthiş havalimanı projeleri.

    sancak abimizin yeğeni, canı sıkıldığında bi belhanda bi balotelli patlatamayacaksa, ne anladım ben bu işten.

  • steven caulker

    adam transfermarkt ın dönem değerlerine bakıp, maaş diye 10 satır entry girmiş. benim 7 yaşındaki yeğene göstersen, onların maaşla alakası olmadığına aklı erer, bunun ermiyor aq, gelmiş bi de yazar olmuş.

  • adana demirspor

    hala işçinin emekçinin takımı diyorlar lan, şaka gibi. evet bugün süper lige yükselecek. ama akp döneminin ihale trilyoneri ethem sancak'ın, kardeşi murat sancak'a cep harçlığı olarak verdiği milyon euro'ları harcaya harcaya 3 senedir beceremediği şeyi bugün başarmış olacak sadece.

  • babacan'ın partisine katacağı flaş isimler

    tamam arkadaşlar, en baştaki sekansta espriler hakkıyla yapılmış zaten. bundan sonrakiler beyhude duruyor.

  • 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçı

    real madrid'in son 2 maçının yani leganes ve real betis karşılaşmalarının ciddi değerlendirilmesi gerek. eminim aradaki fark analiz edilmiştir. leganes sadece savunma yapmaya çalıştı, 4 stoper ile oynadı. önde 0 etkinlik, yedikleri baskının haddi hesabı yok, sonucunda telef oldular.

    real betis ise, topu sürekli öne taşıdı, 3. bölgede devamlı tehdit oluşturdu ve bütün maç oyuna ortaktı. yenilebilirdi de ancak maç 0-0 bitti.

    öyle topu real'e vereyim, topun arkasına geçeyim, donk'u 3. stoper gibi oynatayım gibi yollara başvurulursa, bu maç bitmez, hazard'ın, kroos'un oyuncağı olunur, aman diyeyim.

  • suat arslanboğa

    tarihin en net kırmızı kartını es geçip, dalga geçer gibi rakibe faul verdi. var'a gitmedi, ya da var'dan haber gelmedi, çat diye ilk yarıyı bitirdi. inanılmaz.

  • 3 temmuz 2019 brezilya arjantin maçı

    spiker: arjantin 3 stoper orjinli defans oyuncusuyla sahada, bu arjantinin oyun anlayışını nasıl etkiler sizce ?
    ömer üründül: vallahi hocanın takdiri, izleyip hep beraber görücez.

    görmeyeli formundan hiçbişey kaybetmemişsin ömer abi.

  • 15 mart 2019 uefa şampiyonlar ligi kura çekimi

    ya 8 tane takım var, biriniz yazsın bütün kombinasyonları da, şu tahmin hastaları gidip yatsınlar. bi de yazmış amk şu şekilde olacağını düşündüğüm kura diye. he amk çok mu düşündün kıyamam.

  • abdi ibrahim personelinin nezih barut videosu

    hakkında şöyle bir yorum yapılmış;

    babam odaya girdi hemen yan sekmeden porno açtım, onun açıklaması daha kolay olur diye bu nasıl video lan.

  • yeliz yeşilmen'in kocasına hazırladığı kahvaltı

    sözlük tarihinin en lüzumsuz başlıklarından birine sebep olmuştur.

  • 19 ocak 2017 avustralya acil servis rezaleti

    istanbul'da yaşıyorum, acile gittik, kartal state hospital (bilen bilir) , bileğimde korkunç bir ağrı var, kırık çıkık var mı onu merak ediyoruz. ben acile varınca zaten, kendimi siktir ettim, ağrı sızıyı da unuttum, oturdum etrafı gözlemliyorum.

    inanırmısın brisbane li kardeşim, 2 mahkum geldi her tarafı kan, onlar bir yanda başında cenderme.bir tane hasta ameliyata götürülüyor, şeffaftı adam, dalağını ya da ciğerini gördüm galiba tam emin değilim. gözü mosmor bir teyze, artık gözüne kapı kolu mu girmiş nolduysa, oturmuş sırasını bekliyor ağıtlar eşliğinde. oturacak yer yok içerde var 150 kişi, oksijen kalmadı. saolsunlar 3 saate röntgeni çektiler, ufak bi kırık varmış, bunun için mi bizi meşgul ettin diyip siktir ettiler. benimki rezalet filan değildi amk, bildiğin mutlu ayrıldım hastaneden yaradana şükrederek.

  • iphone 7

    bu sözlükte iyice garipleşti amk. artık siyaset, spor da kesmiyor. hangi başlığa tıklasan millet birbirine girmiş. iki gram ne yazmışlar biraz sakinleşip okuyayım desen yok, hemen moda giriyosun, bi cepheye dahil olman lazım, kılıçlar çekiliyor. bu avrupa ya gittiğinde tanımadığın adam sana gülümseyerek durduk yere selam verir, burda garson bile en ufak falsonda seni sikecekmiş gibi konuşur ya, hakkaten çok acayip memleket oldu lan burası.

  • stephen curry

    değişik bir durum var ortada. mevzu adamın orta sahadan attığı üçlük değil. açıp son oklohama maçının 4. çeyreğini, uzatmalarını komple izlemek lazım biraz idrak edebilmek için. kendine çeken bir güç var, cinler var, asortik olaylar dönüyor. biliyorsun sana getirecek oyunu geri.

    savunmacısını geçiyor, bomboş thompson'ı buluyor, fark 8 sayı, kaçırıyor, sonra maçı dengelemek için 2 tane fantastik şut sokuyor. green ile pick n roll oynuyor, green bomboş turnikeyi sokamıyor, bu gene uzaydan gönderiyor üçlüğü. tek adam şovu değil bu. herşey hakimiyetinde, ninja kaplumbağlardaki beyin gibi.

    kimsede tepki vermiyor, bir kabullenmişlik var, bizim ülkedeki fantastik olayları kabullenmemize, normalleştirmemize benziyor. adam 12 tane rahatsız edici düzeyde üçlük soktu, biriniz iki tokat atın, alın bi yere çarpın, şüpheci yaklaşın ulan olaya, nasıl arkanızı dönüp gidiyosunuz soyunma odasına, bu marul kafanın ayarları normal değil. üstüne gidin olayın, derhal çözün bu işi.