care drogba11
profili

  • kenan sofuoğlu'nun saatini çaldırması

    milletvekili olarak gündeme geldiği konular resmen ibretlik. biz milletimize hizmetkar olmaya geldik diyen bir partiden vekil olarak önce lüks otomobiliyle, sonra lüks motorsikletiyle, daha sonra meclis odasındaki skandal görüntüsüyle ve son olarak lüks saatiyle gündeme geldi.
    keşke sporcu olarak ülkede spora katkı anlamında verdiği önergelerle gündeme gelseydi.

  • mr. olympia 2018'in vücudu

    görünüş olarak berbat duruyor lakin ne kadar bu işle ilgilenen kişiyle konuşsam bunun hep daha fazla büyüme isteğinin sonucu olduğunu söylüyorlar. yani bir nevi egolarini tatmin edip üstünlük kurmak. bacağına pantolon giyemiyorsun diyorum sen anlamazsin diyorlar. hakikaten pantolonlar olmuyor çünkü bel ince bacaklar cok iri. bu isten cok para kazananlari es geciyorum ama sadece hayatini idame ettirenleri anlamıyorum. saplantili bir hastalik gibi. bu dediklerim ciddi yarismalara girenler icin. onlarin para kazandiklari filan yok. bir tanesini cok yakindan taniyorum.

  • 8 şubat 2018 suriye'nin ypg'yi vurması

    biz pydli teröristleri vururken tüm dünya hukuka uygun değil derken amerika suriye topraklarında suriye ordusunu vuruyor ama kimse ses çıkarmıyor.
    hakikaten bunlar ikiyüzlüler.

  • rot balans ayarı ile bel fıtığını tedavi etmek

    basuru da vurdurarak tedavi ediyordur.

  • 1.90 boyundaki siyahi turist ile kavga etmek

    lan oğlum adam kızları sahile indirmiş, çırılçıplak denize girmelerini sağlamış sen adamı dövüyorsun. gay misin nesin adamı kızlardan mı kıskandın? takılsana sen de kızlarla. niye kavga ediyorsun?

  • sırrı süreya önder ssg ve kanzuk'un samimi pozu

    çok ağır fotoğraftır. kişi başı ortalama kilo 90.

  • erkekler yatakta ne ister

    utanma duygusundan arınmış bir hatun.

  • hulusi akar

    madem görevden almıyorsunuz bari hayat boyu çarşısını kitleyin.

  • recep tayyip erdoğan

    zamanında ben bu adam için gün gelecek en koyu milliyetçi olacak dedim. sonra da en koyu atatürkçü olacak dedim. bugün en koyu milliyetçi bu adam, kısa bir süre sonra da en koyu atatürkçü bu adam olacak. fazla bir şey kalmadı.

    çünkü bu topraklarda varlığını ve ülkenin varlığını sürdürebilmek için milliyetçi ve atatürkçü olmak zorundasın. başka taraflara kayarsan bu topraklarda yaşam ömrü çok az olur, bu topraklar başka tarafı kaldırmaz.

    dini taraflara, cemaatçi taraflara kaydığında neler olduğunu gördük.
    bak şunu da söyleyeyim başkanlık diye tutturmaya devam ederse zamanı geldiğinde en koyu parlementer sistem taraftarı da olacaktır.

    bu ülkeyi kuranlar o zamanın şartlarında çok ilerisini görüp bu sistem üzerinden gitmişler. kafalarını ilk bu geldiği için değil.

  • 14 yıl önce aciz bir millet vardı

    daha iki hafta önce roma'da alışveriş yaparken kadın türkmüsünüz dedi. evet dedim. terörden mi kaçıp geldiniz dedi. 14 yıl önceki aciz halime geri dönmüştüm.

  • bir evin modernliğinin göstergesi

    buzluktaki dondurma kaplarının içinde dondurma olmasıdır. eğer içinde dolma varsa iflah olmaz ırgat ruhluyuz demektir.