incirliturta8
profili

  • pkk cenazesinde tabutu yiyen kadın

    (bkz: anne)

    not: amcam 90'larda pkk ile çatışırken şehit oldu. babaannem çok dayanamadı ardından o da gitti. çocuk aklımla o acı dolu günleri babasız büyüyen en yakın arkadaşım olan kuzenimle evden kaçıp mezarlığa gidip bayrağı öpüşümüzü anımsarim. soyu sopu türkoğlu türk olan atatürk aşığı bir bireyim. kim hakkımda ne derse desin beni neyle suçlarsa suçlasın benim bu videodaki anneye içim çok acıdı be sözlük.

  • muharrem ince

    muhaliflerin neden kaybettiğinin göstergesidir.
    bizim putlarımız yok, liderlere tapmıyoruz.
    dün sevdiğimizi yeri geldiğinde eleştirebiliyoruz.
    vazgeçmeyi, körü körüne bağlanmayı sevmiyoruz.
    yanlış yapanın üstünü çizebiliyoruz.
    işte bu yüzden biatçılara yenik düşüyor, %52'lik kısmı bir türlü ikna edemiyoruz. görünen o ki put yapmayı beceremeyişimizden oluyor bunlar.

  • ufak tefek cinayetler

    merve serhan için abisini harcamış ama burada "o aslında serhan'ı değil serhan'ın eşi olmayı seviyor." diyen yazarlar var. pardon evliliği ne zannediyorsunuz siz. her daim güller her zaman aşk ve romantizm mi! geçiniz yahu! zaten öyle evlilik olmaz, evlilik "iyi gün kötü gün" kombinasyonudur; merve de kadın gibi kadındır.

    oya da sümsük bir metrestir, burcu'dan tek farkı pasifliğidir. yani yukarıda başka bir arkadaşın dediği gibi metres metrestir!

    merve anamız, sarmaşık yuvamız!

  • erkeği itici ve sorunlu olan burçlar

    haydi kızlar buraya ayrıldığımız erkek arkadaşımızın burcunu yazıyoruz, temalı başlık.

  • 27 şubat 2017 içki içen kişinin işe alınmaması

    çocuğun içki içen kişileri işe almayan vizyonsuz bir şirketten kurtulduğunun haberidir.

  • mit müsteşarını aradım ama ulaşamadım

    vahim hadise hem de çok vahim hadise.

    ben artık cumhurbaşkanına ciddi ciddi üzülmeye başladım. burak zaten kayıp çocuk, bilal'in durumu ortada, sümeyye anoreksiyaya yakalandı, oğullardan hayır yok damatlara bakayım dedi esra'nın kocasını bakan yaptı adam çok güzel hareketler'deki tombul çocuk eser yenerler gibi olup olmadık yerde gülüyor, üstüne üstlük emine çok rüküş.

    adamın aile hayatı ortadaydı ama gördük ki iş hayatı da bombok. en zirvede ama sürekli ardından kuyusunu kazıyorlar. bildiğin kalabalıklar içinde yalnızlık yaşıyor.

  • pyd'nin özerklik ilan etmesi

    yakışır hakettiklerinii düşünen kardeşlerinin oraya taşınması.
    hakettiler.

  • 30 yaşında olmasına rağmen hayal kuran insan

    bir abimiz vardı, 30 yaşındaydı hayal kuruyordu. geçen yıl kızının birinci yaş gününü kutlayamamıştı. iyi bir iş çıkmış, yeni aldığı evin kredi taksidini ödemek için tırı ile yollara düşmüştü. geçenlerde "bu sene geçen yılın acısı çıkacak, dünyayı önüme serseler 1 mayısta yola çıkmam." demişti. hepimizi "sıpa"sının doğum gününe çağırmıştı. "kesin geliyorsunuz ha, izi mizin alın memlekete gelip sıpamın doğum gününe katılın." dedi. biz de "daha iki buçuk ay var kim öle kim kala hasan abi." dedik.
    ve hasan abi geçen hafta öldü, gizli buzlanma yüzünden tırı devrilmiş. önceki akşam 7'si okutuldu. kızının bir yaş gününü kutlayamadan göçüp gitti bu dünyadan.
    demem o ki bazen bazı şeyleri gerçekleştirmeye - kaç yaşında olursan ol - ömür yetmiyor. en iyisi bırakın, yadırgamayın da insanların bu fani dünyadan giderken götürdükleri şey - en azından - hayalleri olsun.