nickiforenko5
profili

  • odtü kapatılsın yerine gerçek üniversite kuralım

    videoyu izleyen sevgilimin tepkisi:

    "ayy orospu çocuğu yaa"

    valla ben demiyorum, hanım diyor.

  • ülkücü hiçbir şeyi yarım bırakmaz

    devlet bahçeli'nin sinan oğan'a yapılan saldırıyla* ilgili yorumu. yani benim anladığıma göre demeye çalışıyor ki; saldırıyı yapan kişi ülkücü olsaydı, öldürmeden bırakmazdı. eğer ülkücü olduğunu iddia ediyorsa gitsin yarım bıraktığı işi tamamlasın.

    edit

    link

    edit2
    bazı arkadaşlar "öldürsün dememiş nerenden uyduruyorsun?" diye sormuşlar. ben yapılan açıklamanın yorumunu yaptım. zaten çıkıp açık açık "ülkücü olsaydı sağ bırakmazdı" diyecek hali yok. konuşmayı dinlerseniz altta yatan anlamı da kavrayabilirsiniz.

  • havuz medyasının pkk ve ışid'den farkı yoktur

    bir kemal kılıçdaroğlu cümlesi. kendisine sonuna kadar katılıyorum. şerefini, namusunu, meslek ahlakını ve diğer tüm kutsal değerlerini satılığa çıkarmış sözde gazetecilerden oluşan bir örgüttür havuz medyası. türkiye'nin geldiği durumun en büyük sorumlularından ve geleceği açısından da en büyük tehlikelerden biridir.

  • 26 temmuz 2016 cnn türk tarafsız bölge yayını

    birçok farklı dava kapsamında uzun süre tutuklu kalmış subayların konuk olduğu program. açıp izlemenizi tavsiye ederim. bomba gibi bir yayın olacak gibi duruyor.

    konuklar:

    emekli koramiral kadir sağdıç
    emekli tümamiral semih çetin
    emekli binbaşı levent bektaş
    emekli deniz kurmay albay ali türkşen
    emekli kurmay albay eray güçlüer
    emekli kıdemli albay prof. dr. tayfun uzbay

    özellikle semih çetin öyle şeyler anlatıyor ki, zamanında birilerinin savcılığını yaptığı davalar sayesinde kimlerin hangi görevlere nasıl getirildiğini, nerelere nasıl sızdırıldığını görmemizi sağlıyor.

    edit: hepsi adeta birer galaksi olan komutanları yayına çıkarıp 3 kuruşluk aklıyla sürekli konuşmalarını kesen ahmet hakan'ın çirkinleştirdiği yayın.

    karşındaki adam tayfun uzbay!! ve bu adam 'ben şizofreninin tedavisini buldum, milyarlarca dolarlık bir sektörü tehlikeye attım, bundan dolayı beni tutuklamış olabilirler diyor.' ahmet hakan efendi de 'sadede gelelim' diyor. yahu bu bilgi bile fetö denen şeyin yalnızca fethullah gülen'e bağlı bir grup insandan oluşmadığını, arkasında çok daha büyük küresel güçlerin olduğunu ortaya koyuyor.

    sen ne biçim gazetecisin, ne biçim televizyoncusun be adam? böyle bir bilgiyi sen nasıl geçiştirebiliyorsun? yazıklar olsun.

    edit2: 3.5 yıl yok yere tutuklu kalmış ali türkşen 'bunların bir amacı vardı bizi de onun için harcadılar, ben hakkımı helal ediyorum' diyerek noktayı koymuştur. sonrasında söylediklerini de burada yazmaya bile yürek yetmez. bu memleketi böyle adamlar kurdu, böyle adamlar yaşatacak.

    edit3: izlemek isteyen arkadaşlar şimdilik şunlarla idare edin, programın tamamı yüklendiğinde paylaşacağım. (bkz: #61973375)

  • 23 şubat 2016 arsenal barcelona maçındaki dayı

    adeta koltukta yanımda oturarak maçı izlediği hissini veren, candan, yürekten, gerçek bir ingilizdir. aksanlı küfürleriyle maçın yıldızı şu an benim gözümde.

    edit:
    hiçbirimizin yapamadığını yapmış ve trt denen rezil kurumu trolleyerek maçın geri kalanı için ömer üründül'ün yorumculuğundan bizi kurtarmıştır. bundan sonra trt'den yayınlanacak her maçta kendisine spikere en yakın yerden bilet almazsam adam değilim. cheers mate...