raskolnikov baltasi20
profili

  • suudi arabistan'ın yeni yılı kutlaması

    araplardan daha arapçı olan yurdum müslümanı ise filistin'e destek yürüyüşü için sabah beşte uyanıp sabah namazını kıldıktan sonra yürüyüş yapacak.

  • kafayı resetleyen aktiviteler

    uyumak.

    bir insan sadece uyuyup uyandıktan sonra resetlenmiş ve yenilenmiş olur.

  • cumhuriyetin 100. yılına bir söz bırak

    "eğer bana 'cumhuriyet nedir?' diye sorarsınız, size cevabım şudur: 'cumhuriyet benim işte!' islamköy’den çıkmış bir köylü çocuğunu cumhurbaşkanı yapan, cumhuriyettir. cumhuriyet budur. bunu büyük atatürk’e borçluyuz."

    süleyman demirel

    buda benden gelsin;

    cumhuriyet sayesinde makam sahibi olup mustafa kemal atatürk'e lanet okuyanlar kadar şahsiyetsiz insan topluluğu yoktur.

  • tanju özcan'ın chp merkezine koltuk fırlatması

    bolu belediye başkanı tanju özcan chp merkezi önüne koltuk fırlatıp;

    "kılıçdaroğlu, al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev." dedi.

    adam tek başına chp içindeki oligarşi ile mücadele ediyor. helal olsun.

    kaynak

  • rakı seven kadın vs şarap seven kadın

    şarap seven kadın alayım ben. rakı edebiyatı bana göre değil daha çok rus, fransız ve alman edebiyatı ile ilgileniyorum.

  • ilk buluşmada 3 lahmacun yiyen hatun

    duvarları olmayan samimi gösterişsiz hatundur. bulursanız direkt nikahı basın.

  • temmuz 2023 memur zammı

    herhangi bir vasfı olmayan kamu işçisinin maaşı ikramiye, tediye, yol, yemek ve giyim yardımı ile birlikte aylık 22 bin tl oldu. üzerine temmuz ayında %15+enflasyon farkı alacaklar.

    ben 12 yıllık devlet memuruyum. programcı kadrosunda nitelikli bir iş yapıyorum. yani ben vasıfsız bir işcinin yapabileceği her işi yapabilirim ama o işçi benim yaptığım işi yapamaz. peki bu işçi 22 bin tl maaş alırken benim 18 bin tl almam sizce mantıklı mı? bu durum çalışma barışını bozmaz mı?

    temmuz ayında biz memurlara da en az kamu işçilerine yapılan zam kadar zam yapılmalı. sırf bu nedenle sendikadan bile istifa ettim. temmuz ayını bekliyorum.

  • askerde g3 ile hedefi vuramayan erkek

    komando çavuş olarak askerlik yaptım. sizin 25m dediğiniz o destekli atışlar tüfeklerin sıfırlama atışıdır. esas atış tam teçhizat bir km koşup soluk soluğa desteksiz 200m ötedeki diz hedeflerine atılır.

    böyle bir atış yapmayan ve en az 1/3 vurmayan ben askerlik yaptım demesin.

  • küba'daki devlet hastanesinin görüntüleri

    şu görüntüleri de binanın önemi yok önemli olan insan kaynağıdır diyerek savunamazsınız be kardeşim. ortam leş hiçbir tıbbi cihaz veya malzeme yok. savunulacak bir tarafı yok bu görüntülerin.

    ayrıca komünizm fakirliği paylaşmaktır. kapitalizmde de fakirler vardır fakat kurulan sosyal düzen ile fakirler de sağlık hizmeti alabiliyor kapitalist ülkelerde.

  • bitcoin

    bakın gençler burada teknik ve temel analiz fazla işe yaramaz. bence en fazla dikkat etmeniz gereken gösterge aylık periyottaki hacimdir. son 9 aydır hacim devamlı düşüyor. aylık periyotta volume göstergesi yeşil yakmadıkça bitcoine bulaşmayın. şuanki hacim 2019 yılı dip seviyesindeki hacimden en az 4-5 kat yüksek. bu şu demek oluyor hacim düşmeye devam edecek. hacim düşerse ne olur? piyasaya yeni oyuncular girmediği için düşüş devam eder. kısaca bitcoin'in yakıtı her geçen ay azalıyor. yeni yakıt için piyasaya giriş yapacak yeni oyunculara ihtiyaç var.

    benden size bir uzman tavsiyesi. ne zaman bitcoin başlığına ekşi sözlükte gün içinde beşten az entry girilirse o zaman bitcoine yatırım yapma zamanı gelmiş demektir.

  • kripto para yüzünden cinnet geçiren genç

    olay adana'da gerçekleşiyor. evli ve 3 çocuklu bir adam kripto para borsasında 450 bin tl kaybedince cinnet getirerek ilk önce eşini öldürüyor sonra kendi kafasına sıkıyor.

    https://www.haberturk.com/…pto-para-cinneti-3297198

    madem para sizin için bu kadar değerli büyük paralarla riske girmeyin bu borsada. olan 3 tane çocuğa oldu. bu travma hayatlarında çok büyük yaralar açacak. çok üzüldüm.

    edit:

    para kaybetmiş veya ileride para kaybetmesi muhtemel gençlere bir tavsiyem var. iyi dinleyin beni. 80-90 yaşında dolar milyarderi bir yaşlıya tüm serveti karşılığında 25-30 yaşlarına dönebileceği söylense sizce kabul eder mi? bence kesinlikle kabul eder. yani gençler paranın bir önemi yok çalışırsın kazanırsın ama geçen zamanın bir telafisi yok o yüzden gençliğinizin kıymetini bilin.

  • tam kapanmada memurların tam maaş almaları

    başka memurları bilmem de bir memur olarak 8-5 çalışmaya devam ediyoruz. muhtemelen tam kapanmada da çalışacağız.
    evet sağlık bakanlığı.

  • urfa'da kaçak elektrik kullanan adamın sonu

    ben bir ay fatura ödemezsem ikinci ay elektriği kesmeye gelirler. kürtlerdeki bedava elektrik yavşaklığını savunanların amına koyayım.

  • sözlükçülerin şu an ihtiyacı olan şey

    düşündüm de çok acil bir ihtiyaç yok bende. keyfim yerinde. maddi anlamda bazı problemlerim olsa da üstesinden gelinmeyecek kadar önemli değil. manevi olarak çok iyi durumdayım. eşim ve çocuklarım yanımda. huzurum yerinde. ihtiyacım olan herşeye sahibim.

    acil olmayan ihtiyaçlarım var tabiki. çalışmaya devam.

  • bir ilişkiyi kim yönetir

    az seven yönetir.

  • yazarlara okumayı sevdiren ilk kitap

    jules verne'ün tüm kitapları.

    bu arada 3.sınıfa giden büyük oğluma yarıyıl tatilinde jules verne'ün tüm kitaplarını alma sözü verdim. o da yarıyıl tatilinde kitaplardan birisini okuma sözü verdi. karşılıklı sözleştik.

  • 90'lı yılların sıkıcı olduğu gerçeği

    36 yıllık hayatımın en güzel dönemiymiş 90 lı yıllar. bilmiyordum.

  • eğri dişli çarpık bacaklı yamuk burunlu kel erkek

    yamuk burun. tamam.
    kellik. tamam.
    kısa boy. tamam.
    hafif göbek. tamam.

    hayattayım. 10 yıldır evliyim. 2 oğlum var. hayatıma devam ediyorum. fiziksel görüntü tabiki günümüzde çok önemli zira insanların büyük çoğunluğu gördüklerine odaklanır. ama sadece gördüklerine odaklanmayan insanlar da var. azınlıkta olsalar da varlar.

  • 11 kasım 2016 kanzuk'a açık mektup

    mektubun ana fikri şudur;

    düşünce özgürlüğünü savunuyorum fakat benim gibi düşünmüyorsanız siktirin gidin.

    bu tavır bana birisini hatırlatıyor. kafası basanlar anladı bile.

  • 17 şubat 2016 ankara saldırısını tak'ın üstlenmesi

    alfabede harf bırakmadı orospu çocukları.