zaptir6
profili

  • ekrem imamoğlu

    binali yıldırım gibi bir sürü sene bakanlık ve başbakanlık yapmış, tüm saray ve etrafı tarafından desteklenen çok güçlü bir adaya karşı istanbul'da %55 oy alarak ibb başkanı olmuş kişi. nokta.

  • ali koç

    muhtemelen sefa, zevk, zenginlik ve sıfır sıkıntı şeklinde geçen tüm ömrünün en buhranlı zamanlarını geçirmektedir.

  • a haber

    bugünkü gelişmelerden sonra artık deniz bitmiş, yapacak bir şey kalmamış ve iyi parti'ye bir şekilde bültenlerinde yer vermeye başlamak zorunda kalmıştır.

    artık iyi parti'yi görmemezlikten gelememektedir. tıpkı yandaş oldukları partinin lideri gibi.

  • bitcoin

    milletin hakkında derin derin hayıflandığı kripto para.
    neymiş efendim 400 den almamış ta şimdi 8000 olmuş.

    dostum boşa hayıflanma! zira sen 400'den alsaydın 600'e güle oynaya satardın. hadi bilemedin "omuna guyumm karı alup çukalum" der 1000'e satardın.

    dünya'da öyle bir irade, öyle bir öngörü yok. eğer olsaydı o öngörü ve zihinsel güçle falan öyle bir yoğunlaşırdın ki milli piyangodur, sayısal lotodur hepsini bilir idin!

    kısaca; 800'e aldığın şeyi 8000'e satman için o süreçte hafızanı falan yitirip bitkisel hayatta falan yatarak kur 8000 olunca iyileşmen gerekiyor. başka türlü mümkün değil

    o yüzden üzülme. bak hayat güzel, sağlığın yerinde turp gibisin. güneş parlıyor. hala umut var.

  • ahmet hakan

    "hayatını, saygıdeğer bir adam olamamana mazeretler aramakla geçiriyorsun."
    ahmet altan

    nokta...

  • trabzonlu doktor şırnak'ı anlattı

    "ülkenin yarısı akp'ye oy vermiş ama 20 gönüllü doktor arasında sadece tek akpli bendim, kefen giymeye gelince varsınız ama bırakın savaşmayı iş hastanede 14 gün hizmet vermeye geldi mi fıssınız " minvalinde konuşarak akp'nin tabanına ağır eleştiri (özeleştiri)getirmiş doktordur.