luine edhel3
profili

  • meltem banko'nun var olmayan mahkeme kararı

    bugun iceriden aldigim bilgiler sonucu saskinlikla ogrendigim durum.

    konu bilgi sözlük ile alakali. sevgili banko'muz bilgi sözlük'te hakkinda acilan baslikla alakali rahatsiz olmus ve mahkeme karari ile basligin iceriginin sildirilmesine karar verilmis. yani ortada bir mahkeme karari varmis.

    once basliga bakalim;

    https://bilgisozluk.com/meltem-banko_248647

    buraya kadar klasik meltem banko hareketi. ancak is bundan sonra gariplesiyor zaten. sozluk iletisim bolumunden bilgi sözlük'e su sekilde bir mail gidior;

    --- spoiler ---

    ankara 1. sulh ceza hakimliğinin 2016/3527d. iş sayılı kararı gereğince, haber sitenizde yer alan url adresindeki yazı veya görsellerin, içerikleri itibariyle kişilik haklarını ihlal edici mahiyette olduğu, talep edene hakaret mahiyetinde bulunduğu, haber verme, eleştiri ve yorum sınırının aşıldığı gerekçesiyle erişimin engellenmesi kararı verilmiştir. bu karar doğrultusunda ilgili url adresinin içinde bulunan içerik ve görsellerin web sitenizden silinmesini saygılarımızla talep ederiz. link; https://www.bilgisozluk.com/meltem-banko_248647 banko&kaplan hukuk bürosu
    --- spoiler ---

    mail adresi de gmail uzerinden ustelik, bir avukatlik burosu maili uzerinden yollanmiyor. sozluk yetkilileri oncelikle maili cevaplayarak mahkeme kararini kendilerine teblig etmelerini istiyorlar ki basligin icerigini silsinler. akabinda bilgi sozluk twitter hesabini kullanan kisi meltem banko'ya twitter uzerinden bu konu ile alakali bilgisinin olup olmadigini soruyor, zira meltem banko bilgi sozluk hesabini takip ediyor ayni zamanda ve banko hanim konudan haberinin oldugunu, mailin ofisi araciligi ile yollandigini soyluyor. bilgi sozluk twitter hesabini kullanan kisi kendilerine mahkeme kararinin teblig edilmesi halinde gerekli islemin yapilacagini soyluyor. bilgi sozluk avukati naciye uçar'a konu danisiliyor ve naciye ucar mahkeme kararinin gonderilmesinin zaruri oldugunu belirtiyor.

    ve ardindan maillesmeler.

    http://prntscr.com/bs22ys

    http://prntscr.com/bs23b7

    http://prntscr.com/bs23kj

    http://prntscr.com/bs23th

    yarin o mahkeme karari bilgi sozluk yetkililerinin elinde olacak mi, konunun takipcisi olacagim ancak hic zannetmiyorum. mahkeme kararinin sayi numarasi ve tarihi ile ilk yollanilan maildeki numaralar ve tarihler birbirini tutacak mi, yoksa sifirdan mahkeme karari mi cikartilacak, ya da karar hic yollanmayacak mi bunu da takip edecegim.

    bildigim kadari ile eger boyle bir mahkeme karari yoksa ve var olmayan bir mahkeme karari teblig edilmisse meltem banko'nun baro'dan ihraci gerekir.

    soz hukukcularin.

  • hamile bırakmak sözü yanlıştır

    hamile kalmak deyiminden haberi olmayan dernek başkanı beyanıdır.

    bu abuk sabuk çıkışları anlamıyorum, gebelik şayet erkeğin kadına sperm aktarması yoluyla oluyorsa yani o sperm olmadan kadın hamile kalamıyorsa ve bu spermi kadının vücuduna bir erkek yerleştiriyorsa elbette ki erkeğin hamile bıraktığından bahsedeceğiz.

    diğer taraftan kadının yumurtası olmadan o sperm bir halta yaramıyorsa ve kadının vücudunda bu döllenme gerçekleşiyorsa kadının hamile kalmasından bahsedeceğiz.

    bunlar birbirini tamamlayan şeyler, anlatsın birisi ablaya, aşağılama yok, tamamen biyolojik kaynaklı bir durum.

    nereden aşağılık kompleksi çıkartacağınızı şaşırdınız, böyle skim sokum işlerle uğraşacağınıza önce kadınların can güvenliğini sağlayın, bak akşam akşam sinirlendim yine.

  • 60 kilonun üzerinde olup da seks yapan kız

    onu bırak yetmiş kilonun üzerinde olup da seks yapabiliyoruz biz hadsiz kadınlar olarak, hem de birlikte olduğumuz adam bir daha bizimle birlikte olmak için duvarları tırmalıyor, bak o da hadsiz, ne biçim insanlarız biz ya iğreançiizz...