freddie yasasaydi diyor insan2
profili

  • mustafa sandal şarkılarında geçen mükemmel sözler

    gerçekten güzel şarkılar çıkardı bu adam... eski şarkıların garip bir samimiyeti var ve günümüzün şarkılarına bakınca su gibi geliyorlar cidden. mesela :

    “gidenlerden, bir tek seni bana ekledim...”

    söyleyin şimdi bu söz sizce de çok fazla değil mi ?

  • poyraz karayel

    dizinin takipçileri bu hafta da demiş ki batıyonuz... dizi boktanlaştı... senaristler napıyonuz... bla bla...

    demek istediğim şu ki;

    pardon da

    amk nerenizden izlediniz lan bu diziyi 1.bölümden bugüne. ulan ilk günden beri poyrazın babanın yerine geçeceği belli. dizinin iki yıldır değişmeyen introsunda bile poyraz siyahlar içinde karanlık bir yüzle bir koltukta oturuyor.

    o adam bu hale nasıl gelecekti acaba ???!!!

    artık güldürmüyomuş da sinancık yokmuş da (ki ben de hastasıyımdır) devamlı üzgün karanlıkmış da. ulan dizi çözülme yoluna girdi. belki bu yıl belki seneye bitecek (ki bence bir türk dizisi en çok üç yıl devam etmeli) yani asıl dizi aslında şimdi başladı bunlar beklenen ve eminim senaristin de yazmayı iple çektiği karanlık sona doğru giden acılı hikaye gidişatı. siz bu diziyi sitcom neyin olarak izliyodunuz anlaşılan. adam deli bir karakter, ilk günden beri de gitgide daha da delirecek olan bir kafa sürecinde.

    e günaydııın kalk kız sabah oldu-oğlum git sen de yerine yat hadi gari.

    gerçekten hayretler içinde okuyorum yorumları. ben diyorum heralde başka bişi izledim bunca zaman ya da hepsi manyak bunların.