bay arkadin3
profili

  • tinder select

    (bkz: eyes wide shut)
    bunlar hep masonların işi aga

  • 2016 turizm krizi

    eskiden ingilizlerin, almanların, rusların cirit attığı ve esnafın türklerin yüzüne bakmadığı fethiye'den bildiriyorum. her yer bomboş. eğer zamanınız varsa bu sene kesinlikle tatile çıkın. çünkü sahiller, yollar, oteller vs. sadece size ait oluyor. tabii bir noktadan sonra sıkıyor insanı. ama amacınız kafa dinlemek ve sakinleşmezse bulunmaz bir fırsat var. bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama böyle devam ederse ev fiyatları da düşer ve her şehirlinin hayali olan "ege'ye yerleşme" planını gerçekleştirme ihtimali artar.

    bu krizin belki de en güzel yönü turizm sektörünün yenilenip daha kaliteli bir hizmet vermek için yenilenebileceği. umarım bu fırsatı kaçırmazlar. çünkü bir çok tatil beldesinde en güzel bölgeler hep hanzoların eşinde ve yapabildikleri tek şey; pavyon gibi rengarenk süsledikleri üçüncü sınıf cafelerde turist kazıklamaya çalışmaktır. cafeleri şu şekilde de anlatırsam daha kalıcı olur: lisede sevgilinizle yiyişmek için gittiğiniz merdiven altı cafeler var ya, işte onların aynısı tatil beldelerine de yapıyor adamlar.

  • cv'ye counter strike başarılarını yazmak

    counter-strike gibi büyük kitlelerin oynadığı bir bilgisayar oyununda başarılı olmak için sabır ve emek gerekir. aynı zamanda anlama gücünün ve reflekslerin güçlü olması, hızlı karar verme yeteneğinin iyi düzeyde olması gerekir. en önemlisi ise, yarışma sırasında kontrollü davranarak stres altında başarılı olabilmesidir. tüm bu olasılıklar düşünüldüğünde bence yazılmasında abes bir yön yoktur. bize gelen cv'lerde çok daha absürt durumlar söz konusu olabiliyor ama "aday bunu neden yazmış?" düşüncesiyle yaklaşıyoruz. eğer yazdığı oyun ve spor hakkında bilgimiz yoksa bilen birine soruyor ya da internetten araştırmalara girişiyoruz. iyi aday için ince eleyip sıkı dokumak gerekir.

    saygılarımla: insan kaynakları departmanı