karacas4
profili

  • 1 yaşındaki kızımın uyanamaması

    "anne baba olmayan anlayamaz bunu" diyen arkadaşlar, mal mısınız acaba siz? böyle bir olayla empati yapabilmek için insan olmak yeterli değil mi? nedir bu sınıflandırma çabası gerçekten anlamıyorum.

    başlık açıldığından beri olumlu bir gelişme var mı diye kontrol ediyorum. bebekler inanılmaz güçlü varlıklar. umarım bir an önce sağlığına kavuşur kuzucuk.

  • bu başlıkta kendimizi kandırıyoruz

    (bkz: her şey çok güzel olacak)

  • annesinden kalan ahırı kütüphaneye çeviren çocuk

    haberi okurken insanın yüzüne küçük bir tebessüm yerleştiren bu ülke için hala umut var duygusu taşıyan 17 yaşındaki lise öğrencisi hüseyin ege kök'tür. hüseyin, rahmetli annesinin bıraktığı ahırı köydeki çocuklar kitap okuyabilsinler diye kütüphaneye çevirmiş. başlarda annesinden kalan 150 kitap varmış sadece fakat iyi insanların yardımıyla bu sayı binleri bulmuş ve ortaya harika bir sonuç çıkmış. hüseyin kardeşimiz kurduğu kütüphane için de şöyle bir açıklama yapmış: "okuma alışkanlığının artması amacıyla bu yola çıktım. öncelikle bir traktörün römorkunda yakın köyler dahil gezerek kitap dağıtmaya başladık. ilk olarak annemden kalan 150 kitapla başladık ve geldiğimiz süreçte ise yaklaşık 3 bin 500 kitabımız oldu. kütüphanemizin ilk kitaplarını annemden aldığım için biz de onun adını kütüphanemize verdik. bundan sonra gelecek olan kitapları da ihtiyaç sahibi okullara vermeyi düşünüyoruz. amacımız türkiye'yi aydınlığa kavuşturmak."

    umarım türkiye senin de dilediğin gibi aydınlığa kavuşur canım kardeşim. seni böyle güzel yetiştiren annen ışıklar içinde uyusun.

  • sevişelim ama sevgili olmayalım diyen kadın

    takılalım ama sevgili olmayalım erkeği için sempatik espriler kasan ahlaklı insanlar tarafından yollu, kaşar, orospu, kevaşe ve benzeri etiketlerle yaftalanacaktır.