o son cigara4
profili

  • pentagon sözcüsünün tr'ye s400 ayarı vermesi

    - türkiye'nin patriot alma imkanı vardı.

    hayır yoktu. başkan trump'da açıkladı bunu, vermediler vermeyecekler. obama kongre'nin onayı lazım dedi. oyaladı oyaladı oyaladı oyaladı oyaladı.

    türkiye cumhuriyeti 1. körfez savaşından beri hava savunma sistemi satın almayı istiyor. işe yarar müttefiklerimiz satmadı, yaramayanları ordu istemedi. batı silahları sonrası tüm isteklerimizi çin kabul etti ve ihaleyi onlara verir gibi olduk ama sonradan bunun ölümcül bir hata olduğunu anlayıp rus sistemlerine döndük.

    f-35 ve s-400 her ne kadar abd öyle söylese de ayrı konular. s-400 olmasa dahi f-35 sisteminden çıkarılacaktık. bahane göt gibidir derler ya, ve evet bizim mevzumuzda ondan çok var. bize ilk etapta f-35 satmayacaklar.

    ulu insan erdoğan olduğu için değil türkiye türkiye olduğu için silah sistemlerinde ambargo yiyoruz. paralel evrende ecevit ülkeyi krizden çıkarmış ve kişi başı geliri 30 bin dolara çıkarmış olsa ve halâ yaşayıp başımızda olsa yine o silahları bize vermeyeceklerdi.

    bu konuda amerika'yı haklı bulan şerefini sorgulasın. birşey bulamayacak buna eminim.

    konuyla ilgili hdp il ve ilçe teşkilatları sözlükte çok aktif. hem deniz hem mahir hem abd haklı. dam üstünde saksağan bu ne biçim lacivert. partiniz türk solunu siz de ekşi sözlüğü davar güder gibi güdüyorsunuz.

  • hdp binası önünde bekleyen anne yalanı ve iftirası

    whatsapp grubundan çıkıp geldiğiniz o kadar belli ki. ilk sayfayı işgal edip algı kasmışsınız.

    siz türklerin düşmanısınız, siz kürtlerin düşmanısınız, siz arapların düşmanısınız. siz bu topraklarda yaşayan ne kadar halk varsa onlara düşmansınız.

    siz size binlerce tır silah veren emperyalist amerikanın köpeğisiniz.

    internet çarşaf çarşaf devşirdiğiniz çocuk militanların fotoğraflarıyla dolu. çıkıp biz orospuçocuğuyuz aga işinize geliyorsa deseniz daha mantıklı olur.

    sizi destekleyeni katılanı geçtim size buğz etmeyen kim varsa amına koyayım.

  • oğuzhan özyakup

    az önce hakkında girilen entrylerde dolanırken onu yerin dibine sokan bir tanesini okudum. bu kim diye bakarken adamın eski twitlerinden galatasaray'lı olduğunu gördüm.

    adam entrysini sanki beşiktaş'lı gibi yazmış. bu nasıl bir kafa yav. tuhafsınız vesselam.

    bizim liseli gençlik de bunlara bakıp pozisyon alsın. yazık. bjk kaptanı yuhalandı o stadta. utanmamız lazım.

  • 7 şubat 2016 cizre'de 60 teröristin öldürülmesi

    söz konusu 60 terörist tek binada değil, komple bir sokakta öldürüldü. merkez bina sadece bir taneydi, lakin sokak komple korumalardan oluşuyordu. mehmetçiğimiz bugün komple sokağı sikti attı. merkez binadan kaçamayan elebaşları dahil. kaçanlar daha fazla bence.

    yukarıda okumuşsunuzdur. bazı orospu evlatları çeşitli hikayeler yazmışlar. ana fikri uzun. tayyip'in ordusu, tayyip'in şu su tayyip'in busu. tamamen kara propaganda. vallahi billahi sur'da cizre'de idil'de sadece türk ordusu var. yalan diyenin terminali orada atlar gelir, kendi görür.

    tayyip'i özellikle kullanıyorlar. tayyip'in ordusu diyerek sizi türk ordusundan soğutmaya çalışıyorlar. uymayın bu hainlere. alp er tunga dans etsin onların annesiyle.

    ülkenizi ve ordunuzu sevin.