zinaedenzidan54
profili

  • israilli kadın askerlerin tiktok videosu

    rakipleri de işte goril gibi sakal uzatıp bağıra bağıra kafa kesiyor. ondan sonra bana israili niye savunuyorsun diyorlar şuna bak bir taraf huri bir taraf zebani.

  • gs'li futbolcuların fetö hatırası

    başlığı açan kişi neden savcılığa veriliyor onuda açıklasalar da anlasak. yazar yalan haber mi yapmış ? iftira mı atmış ? en olmuş ? milleti açıktan neden tehdit ediyorsunuz ? o sizi savcılığa verse haklı.

  • barış atay

    kendisi terör destekçisi mi, direkt terörist mi bilemem ama son babala olayından sonra fark ettim ki eğer ülkeyi tayyip yerine kendisi yönetse büyük ihtimalle çok daha iyi yerlerde olurduk. bu ülke için din terörden daha zararlı.

  • şanlı israil bayrağı

    dost ve müttefik ülke israil'in şanlı bayrağıdır. ayağınıza taş değmesin, attığınız üçlük olsun yiğitler.

  • halkın %35'inin otomobil satın alma ihtimali yok

    zaten o yüzde 35'te toplanıp malum partiye oy veriyor. bu adamlara araba kötü deve sevap desen zaten deveye binmeye başlarlar. oyna devam sıkıntı yok.

  • bir nişan tahtının 13 bin tl olması

    bir üstteki bacım bence tahta karısını değil kendini oturtmalı, yakışır bacımıza.

  • polisle evlenmek için deliren kız

    evlensin ilk işi facebook polis eşleri sayfasına üye olup ismini polis eşi olarak değiştirecektir. var böyle tipler en son uzman erbaş eşleri grubunu gördükten sonra bü ülkeden bir yol olmayacağına kesin kanaat getirdim.

  • 26 ocak 2022 cumhurbaşkanı star tv özel yayını

    ben baştan yazayım sonra millet yazmaya yorulmasın. çünkü her yayında aynılarını yazıyoruz.
    cumhurbaşkanı'nın cevaplarının sorulandırılacağı yayın.
    prompterden okuyor.
    gündüz çekilmiş şimdi yayınlanıyor.
    cehape
    gılıçtaroğlu
    biz yaptık.
    imamoğlu kar yaptı.
    türkiye'de çamaşır makinası yoktu akp getirdi.
    şahsım.
    15 temmuz.
    kapanış.

  • ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak

    doğal gaz filan bulmak bu kez yetmez, cengiz han'ın gizli hazinelerini bulmaları lazım ki anca bu ülkeden götürdüklerini karşılasın.

  • squid game türkiye'de olsa oynanacak oyunlar

    uzun eşek. ceza olarak da hazır domalmışken sikerler artık.

  • 1 temmuz 2021 kadıköy rocknrolla rezaleti

    3 dil bilinmesi ve 3 üniversite bitirilmesinin olayla nasıl bir bağlantısı olduğu anlaşılmayan rezaletimsi. rezaleti mi anlatıyoruz apple'a cv mi gönderiyoruz ? şu bizim her olayda kendini övme isteği bi bitmedi. neyse geçmiş olsun.

  • ezhel'in türkiye'ye gitmeme çağrısı

    haklı bir serzeniştir, helal olsun. hiçbir turistin gelip gece 12 den sonra bizim huzurumuzu bozmaya hakkı yoktur. bayrağımızı indiremeyecek, ezanları susturamayacak falan işte.

  • müsilajın biyolojik saldırı olması

    ohhh yea dış minnak detected.

  • cyberpunk 2077

    ps4 pro ne arkadaşım ? yok mu bunun türkçesi ? az dilinize sahip çıkın. oyun durağı 4 uzman deyin, oyun merkezi 4 deneyimli deyin ne bu yabancı hayranlığı.

  • fransa devlet binalarına yansıtılan karikatürler

    ne yaparsanız yapın müslümanları memnun edemezsiniz. müslümanlar günümüz itibariyle modern yaşama hala entegre olamadılar. tabi bunda bu çok sevdiğimiz avrupa ve amerika milletleri büyük rol oynadı ama asıl can sıkan müslümanların sanki islam onlara böyle emrediyormuş gibi, şalvar, sarık, pis sakal, kara çarşaf, kafa kesme, insan yakma, bina bombalama vb şeylere gömülü kalmış olması.

    adam 2020 yılında avrupanın göbeğinde yaşıyor, avrupanın bütün olanaklarından faydalanıyor ama gidip bir karikatür için insan öldürüyor. bunu din adı altında kafa kesmek gibi ilkel ve barbar bir yöntemle yapıyor. bu da yetmiyor ve hala dinime saldirüüler diye mağdur olmaya çalışıyor.

    işte müslümanlar böyle olduğu sürece asla düzelemez ve bütün dünyada hızla islama olan düşmanlık artar. kimse farkında değil ama yurt dışında müslüman imajı göbeğine kadar sakal uzatmış, küçük kız çocuğu ile evlenen bir bombacı terörist.

    buna tepki vereceğinize bunu nasıl düzelteveğinizi düşünün. en başta dini lider diye seçtiğiniz adamalar temiz bakımlı olsun. en az üç, dört dili konuşabilsin. üniversite mezunu olmayan, akademik düzeyde din eğitimi almamış hiçkimseye vaaz verdirmeyin, namaz kıldırmayın. imaj her şeydir. daha yazılacak çok şey var ama sırf bunları yazdım diye bile beni mahkemeye verecek hatta yetmeyip kafamı kesmek isteyecek milyonlar var. o nedenle müslümanlar düzelmez, bu böyle sürer gider.

  • ezhel'in tayyip erdoğan'a diss atması

    tayyip erdoğan'a değil erd isimli birine atılmış gibi duran diss? yoksa sayın devlet büyüğümüz tayyip'in hızsızlığı mı var ? afedersiniz adaletsiz bir insan mı ? öyle saraylarda filan yaşayan bir diktatör mü ? yolsuzluk yapıp kendi cebini mi dolduruyor ? tabi ki hayır. dolayısıyla sayın devlet büyüğümüzle ilgili değil.

  • 18 eylül 2020 yunan gazetesi erdoğan başlığı

    şahsen beni ilgilendirmeyen bir başlıktır. başka ülkelerin ne olduğu belli olmayan gazeteleri hiç umrumda değil. ona bakarsan bizim takvim gazetesine göre de saat başı emekliye zam yapılıyor.

  • erdoğan'ın atatürk'ten daha çok sevilme sebebi

    kudur kudur, hatta git sinirden yorgan kemir. hahhahaha siz çıldırdıkça biz daha mutlu oluyoruz. mustafa kemal’in adı bile düm düz ediyor, sinirden kıvranıyorsunuz.

  • aşk 101

    meraktan girip ilk bölüme baktım sarmadı kapattım. iyidir kötüdür yorum yapamam ama benim anlamadığım bütün bu lise dizilerinde neden hep sorunlu öğrenciler kahraman gibi gösteriliyor. lan olm bunlar bildiğin bok gibi işe yaramaz serseri lan. niye işinde gücünde efendi öğrenciler hep ezik inek oluyor da bu alkolik, asabi, kaltak karakterler kahramanlaştırılıyor. benim kaçırdığım bir şey mi var yoksa çok mu yaşlandım?

  • havaya ateş açan bekçinin bekçiyi vurması

    bu bekçilerin yüzde doksanı malum partı gençlik kollarından referanslı kişiler. bu adamların iq ortalaması malumunuz. başka bir şekilde sonuçlanmasını beklemiyordunuz sanırım.