seherseniz10
profili

  • survivor 2017

    bir bebeği sakat bırakmışlar. kanzuk da bu konuyla ilgili birilerini uçurmuş. (kanzuk selam)

    1 günlük entry girmiyoruz. o masum bebek için.

  • 10-15 yerinden bıçakladım bıçak kolay girip çıktı

    bu başlığı sürekli gördüm. kadın cinayeti sanıp, artık okumaya içim elvermediği için bakmadım. liseli cinayetiymiş. bıçaklarla, silahlarla oyuncak gibi oynanan dizilerden öğrenmiştir cinayeti herhalde...

    annenin acıdan kaskatı kesilmiş yüzü nefes kesiyor. evlenme programlarından önce, çocukları cinayete özendiren mafya dizilerini kaldırsalar keşke...

  • survivor 2017

    acun medyanın planları:

    1- mümkün olduğunca adem'in güzel sözlerine yer verilmeyecek (film repliği gibi konuşan adem'in tekli röportajlarını bile vermiyorlar, kim bilir ne özlü sözler söylüyor, göstermiyorlar bize.)

    2-adem'i mümkün olduğunca az göstermek, gösterildiği yerlerde de negatif görünmesi için çaba sarfetmek (sedat'la konuşması gibi, r vites muhabbeti, ama orada da r yapmadı, yine yazacağım seni dedi sedat'a)

    3- kimsenin onunla kavga etmemesi, herkesin ona iyi davranması... etkisiz eleman pozisyonuna düşürmek...

    4- puzzle puzzle puzzle... bol bol puzzle.. bol bol puzzle... hep puzzle...

    5- zayıf ve güçsüz göstermek... adama serumu bile barakada verdiniz. o pis ortamda, koluna iğne vuruldu. enfeksiyon kapmaz inşallah. siz orada zayıf bir adam göstermeye çalışıyorsunuz ya, biz orada yaralı bir aslan uzanıyor gibi görüyoruz.

  • survivor 2017

    muhtemelen şöyle oldu:

    ilhan: saçmalama acun.. ne demek şampiyonluk tehlikeye girdi. anlaşmamız var seninle... bunu yapamazsın.

    acun: ben bir şey yapmıyorum, siz yapıyorsunuz. adamı el birliğiyle zirveye taşıdınız resmen.

    ilhan: e nolacak şimdi?

    acun: siz bir süre iyi davranın adem ve sabriye'ye... bir bakalım, seyirciden nasıl tepkiler gelecek. ona göre strateji belirleriz.

    ilhan: ok.

  • survivor 2017

    acun hiç vicdanın sızlıyor mu adem'e üvey evlat muamelesi yaparken?

    adamın kaşı açıldı, dikiş atıldı, yine çıktı savaştı, o kaşa defalarca darbe almaya devam etti... yine de vazgeçmedi, yenilmedi.

    büyük "haftalık"lar vererek getirttiğin serhat ve ilhan yok tıkladı, yok yoruldum diyerek kaçıyorlar. bu hafta bir azar işitmişler belli ama gördüğün gibi yine kaçıyorlar, yine kaçıyorlar.

    adem'i seviyorsak boşuna değil..

    nerde senin birincilerin?? hani gelmiyorlar panorama'ya hiçbiri? sırf burdan belli adamlara şampiyonluk sözü verip getirttiğin... işleri bitince seni bile tanımıyorlar. getirtsene gücün varsa atakan'ı programa, yorum yapsın... getirtemezsin... onlar aldıkları paraya bakıyorlar.

    adem'in davası bugün şahika değildi. olsa söylerdi zaten, senin için yarışıyorum diye... onun davası, hani şerefsiz evlatları gelip "doping doping" diye yazıyorlar ya, işte o. adem bu yarışmada kendini anlatıyor. ben nasıl bir adamım, görün bakın, diyor. peygamber sabrı dediğiniz şey, ona yaşatılan haksızlıkla savaşırken evrildiği hal. hamdım, piştim, oldum durumu... adem gibi adamın numunesinde yasaklı madde çıktığında yaşadığı şoku düşünsenize... öyle bir haksızlığa karşı sabretmiş ve yıllardır hakkını arayan adam, 3-5 karaktersize mi eyvallah diyecek.

    o kaş yarıldı, dikiş atılmadan yarışa devam etti. dikiş atıldı, yarışa devam etti. darbe aldı, yarışa devam etti. dışardaki destekten de habersiz, bilmiyor ne kadar sevildiğini... savaşmaktan vazgeçmeyeceğini göstermeye çalışıyor.

    o çabası, o kendini ispatlama çabasını gördükçe gözlerim doldu. sanki ben savaşçıyım, ben doping yapmam, beni herkes görsün der gibiydi. adem kılıççı adını temizlemeye çalışıyor.. derdi ne şampiyonluk, ne para, ne bir şey.. o kendini anlatmaya gelmiş survivor'a... allah sabredenlerle beraber adem... sabret, sen kazanacaksın. güzel adam..

  • survivor 2017

    adem: ben senin savaşacağın adam değilim. ben senin için savaşan adamım.

    vay bee.. film repliği mübarek...

  • survivor 2017

    montaj hileleri...

    furkan efendi tekli röportajda "ben sadece babamın oğluyum... çıkartırım emaneti, sağlarım adaleti.. heyt be beni kim tutar" tarzı ağır abi laflar sıralıyor.

    sonra geçiyoruz ikili konuşmalarına... sözde adem'in serhat'ın ağzını burnunu eline vereceğini söylediğini halkın gözüne gözüne sokacaklar ya... onu sokayım derken furkan'ın nasıl gaza getirmeye çalıştığını bize göstermiş oluyorlar. "adamsan... adamsan..." diye başlayan cümleleriyle.. adem yine sakin cevap veriyor, bir şey demese de biz anlıyoruz oyuna getirilmek istendiğini anladığını. geçiyoruz adem'in tekli röportajına... şimdi furkan esmiş gürlemiş. sonra adamsan şöyle böyle yaparsın demiş. adem'den cevap bekliyoruz. adem'in şu cümlesini koymuşlar.

    "furkan'ın bana abi demesini beklemiyorum"

    keskelalaka esat??

    niye bu cümleyi bağladınız, onca adem cümlesinin içinden? çünkü diğer cümlelerde döktürüyor değil mi? kimbilir ne okkalı laflar ediyor, nasıl bizim hoşumuza gidecek aforizmalar söylüyor ama onları bize göstermiyorsunuz. adem'i saçma yorum yapan biri olarak göstermek için makas atıyorsunuz cevabına. sansürcü esat...

    sabriye'nin tekli sahnelerinde bakın "coconut zulası, kendi söylediğine gülmesi" gibi kızı salak gösterecek yerler koyuyorlar.

    dikkat edin... ikilinin tekli röportajlarında şaha kalkmış hiçbir cümle yok... dam üstünde saksağan cümleleri montaja koyuyorlar. çünkü seyirci salak. seyirci andaval. seyirci koyun.. ne koysan yiyor öyle mi esat?

    biz anlayamıyoruz yani, furkan artistik yapınca adem'in ona okkalı cevap vereceğini ama bize göstermediğinizi...

    ilhan'ı seçmeden önce iki lafı bir araya getirebiliyor mu diye kontrol etseydiniz keşke, adem'in suçu ne adam mantıklı cümle kuramıyorsa...

    neyse esat'ın zulmü varsa, adem'in allah'ı ve sevenleri var...

  • rte'nin referandum anayasasını halen onaylamaması

    özel bir tarih bekleniyorsa, o 23 nisan mıdır? meclisin açıldığı gün, yeni bir sistemle meclisi açacağız vb mi denecek? 23 ya da başka bir tarih, bana çok çocukça geliyor referandum için bir tarih beklemek. olabilir de ama... çocukça işte.

    ben rte yerinde olsam, bakarım bu referandumu en çok kim savunuyor. akp den hiç fetöcü çıkmaması çok manidar. her yere sızmışlar, bir onları güçlendiren partiye sızmamışlar öyle mi? tabi ki sızmışlar ve rte bence kim fetöcü, kim değil gayet de iyi biliyor. onun deyimiyle "dere geçerken at değiştirilmez" o yüzden susuyor.

    bence fetöcü olduğuna emin oldukları dahil düşman bildiği kim varsa bu referandumu savunuyor olmalı. o yüzden hala kafasında soru işareti olabilir. anayasadaki bazı maddeler ona bile fazla gelmiş olabilir.

    ben olsam, bunlar niye bu kadar abartılı maddeler hazırlamışlar, bu maddeler olmadan da ben devleti canımın istediği gibi yönetiyorum zaten, bu maddelerin amacı ne, diye düşünürdüm.

    hep arkasında duran adam bile fetöcü çıktığından beri hep aynı şeyi düşünüyorum. isteselerdi öldürebilirlerdi defalarca, neden öldürmediler?

    rte başbakanlığa da geçse ülkeyi yönetir, cumhurbaşkanlığı süresini "ömür boyu" haline getirse de ülkeyi yönetir. baş muhtar olsa da parmağında bu ülkeyi yönetir canının istediği gibi. bu bütün yetkileri tek bir adama yükleyen maddeler ancak rte kadar halk desteği almamış bir insanın işine yarar. rte hadi ölün, diyor, insanlar ölüyor. zaten her istediği olan bir adamın bu maddelere ne ihtiyacı var. bu anayasanın amacı ne?

    pkk hayır demişmiş, cemaat hayır demişmiş. çocuk kandırıyorlar sanki. başkanlık sistemini getirtip, sonra rte'yi öldürmeyi planlamadığı ne malum fetönün? abd'nin?

    bence bir şeyden huylandı, o yüzden bekletiyor. benim fikrim, bu başkanlık olayı çok büyük bir oyun. kennedy'yi öldürten amerika rte'yi mi öldürtemeyecek? başkanlık sistemini getirtmek için rte'den başka şansları yok. bence bu başkanlık sistemi ve bu anayasa, abd'nin en çok istediği şey. parlementoyla uğraşmak yerine, tek bir adamı seçtirip, istediklerini yaptırmaları için çok pratik bir seçim.

    "bir vatandaş istediği kadar cumhurbaşkanı seçilebilir" gibi basit bir maddeyle, rte ömrü boyunca cumhurbaşkanı kalabilirdi ve arkasındaki halk desteğiyle ne isterse yapabilirdi. bu anayasayla tek hedef olacak artık. diyelim kendini korumayı başardı ama ondan sonraki başkan bu ülkenin ölüm fermanını imzalayabilir.

    muhalif olmak için söylemiyorum. bu anayasa abd'nin ve fetö'nün hazırladığı bir anayasa olabilir. rte de bunu fark etmiş olabilir. o yüzden bekliyor olabilir.

  • elçin sangu

    şımarık, bir on yıl geçmeden - belki 5- "neydi o kadının adı?" diye anılacak bir tipitip.

    buraya uzun uzun yazsam yaptığı saygısızlığı, anlamaz büyük ihtimal. ben yine deneyeyim.

    bak elçin sangu,

    sen bir diziyle meşhur olmuş, çok aşırı şımarık ve malesef bunu buram buram yansıtan, bir kadınsın. sevimli olduğunu sanıp el sallıyorsun ya cüneyt arkın'a, orada herkes "hey ihtiyar, az konuş da ödülümü alayım" dediğini anlıyor, kimse salak değil. bu yüzden bu gece liseli ve ortaokullu olmayan herkes sana sinir olmuştur. onlar da büyüyünce videoyu izleyip "ay haspam" diyeceklerdir.

    cüneyt arkın'a sırt dönmek. yüz yıl sonra da anılacak bir duayene, bir stara sırtını dönerek konuşmak. bayramda, dedenin uzattığı eli kıçınla öpmeye kalkmak gibi bir şey yaptığın. öyle saygısızlık, öyle ayıp.. hatta küfür etmek adeta. "sen kimsin, ben elçin sangu'yum ve senden önemliyim" dedin adeta cüneyt arkın'a... kestiği tırnak olamazsın bu gidişle ve şımarıklıkla.

    bak partnerine, bir adım bile öne geçmek istemedi, yandan konuştu, markelemedi cüneyt arkın'ı. oyunculuğunu eleştirebilirim ama bu saygılı tavırları, had bilmesi barış arduç'a uzun bir kariyer yaptıracak, eminim.

    cüneyt arkın konuşuyor, yanda etek sallıyorsun, gülüyorsun, oğlunu meşgul ediyorsun, cüneyt arkın'ın dikkatini dağıtıyorsun. kendini cüneyt arkın'dan önemli mi sanıyorsun? gerçekten bunu sanıyor musun? önemli? cüneyt arkın'dan?

    senin gibi çok şımarık star öğüttü bu ülke. nerde mütevazı sanatçı varsa o kaldı eleğin üstünde. bak orhan gencebay'a, bak şener şen'e, bak türkan şoray'a, bak star diye anılan isimlere... bir de kendine bak sonra.

    anlamayacaksın bu yazdıklarımı biliyorum ama yine de yazayım dedim.

  • aziz kiraz

    acun medya+ hadise+ kötü ruhlu insanlar bakın şunu yaptınız.

    bu ilk geldiği gün söylediği araftayım şarkısı : https://www.youtube.com/watch?v=n76efvptmmi

    bu da dün gece söylediği araftayım şarkısı: https://www.youtube.com/watch?v=mairaokkt-o

    enerjisi, keyfi kaçmış, özgüveni azalmış, benim için kötü bir şeyler yazarlar mı diye elini kolunu mimiklerini kontrol etmeye çalışan bir çocuğa dönüştürdü bu yarışma onu. daha 18 yaşında. keşke katılmasaymış bu yarışmaya. o pırıl pırıl özgüvenli çocuk gitti, endişeli tutuk bir aziz geldi yerine. tebrik edin kendinizi.