kaptankanca6
profili

  • bahçeli'nin erdoğan'ı satacak olması

    --- spoiler ---
    5- ve eklemiş: "330'u bulamazlarsa başta cumhurbaşkanı olmak üzere herkes yasal sınırlarına çekilmek zorunda kalacak.
    --- spoiler ---

    lan devletin sistemi hakkında kumar mı oynanır. bu kumarı oynayan adamın b c d planları var mı! beyimiz meğer pazarlıkla işini sağlama alıyormuşmuş da tırı da vırı

    tanım: stepne liderin her zamanki gibi akp stepnesi görevini yapacağı ve iş bu başlıkta yazan teoriyi yerle yeksan edeceği durum. bahçeli satsa satsa kendi halkını satar

  • 29 ekim 2016 bülent tezcan'ın vurulması

    vuran adamın bağırarak "terörist ile kolkola olmanın bedelini odeyeceksiniz" dediği paylaşıldı televizyonda görgü tanıkları tarafından.

    kolkola olmanın bedeli
    terörist ile kolkola olmak

    sizin zihninizde bu cümle ile ne canlanıyor bilmiyorum ama benim zihnimde habur canlanıyor. pkk kimlik kontrolü yaparken sessiz kalan devletin valileri canlanıyor. ne kadar algı operasyonu yaparsanız yapın, vatana ihanet cezasiz kalmayacak. er ya da geç yargılanacaksınız!

  • anıtkabir'e çocuk parkı yapılması

    kabiryum avm

    biz bu girişimi yıllar önce gördük, bilerek arada bu tarz haberler fısıltılar paylaşılıyor, nabız ölçülüyor. nabız ölçmek isteyenler için anıtkabir rekor kırdı

    ne kadar denerseniz o kadar bağlanıyoruz, uğraşma!

    edit: yahu gerçekten çocuklar düşünülerek yapıldığına inanıyor musunuz bunu? ciddi ciddi inanıyor musunuz?

    ziyaretçi sayıları;

    ocak: 194.890
    şubat : 232.102
    mart: 209.841
    nisan : 373.390
    mayıs: 675.516
    haziran : 210.183
    temmuz: 240.033
    ağustos: 569.559
    kaynak

    şimdi her ay bu kadar ziyaretçi için gerçekten bu park mı yapıldı? bu kadar şeyi saf olmakla izah edemezsiniz, kandırıldık diyemezsiniz haberiniz olsun.

    edit 2: yanlış anlaşılma olmuş, "bu park" diye bahsetme sebebim bu kadar kişinin olası yüzlerce çocuğu için sokaklarda bile daha kalitelisini bulabileceğimiz dandik plastik park olması yapılan yapının.

    anıt ruhuna uyan, daha kaliteli bir park bu işin uzmanlarına da sorularak yapılmıyorsa bunda art niyet aramak zorundayız.

    edit 3: yahu tatilde ziyaretçi çoğaldı yazan var. şaka mısınız? tsk verileri 2015 yılını yıllık, 2016 yılını aylık veriyor fakat az biraz olaydan haberdar olan bilir ki anıtkabir özel günlerde daha çok ziyaretçi alır. bu da 23 nisan. 19 mayıs, 30 ağustos, 29 ekim, 10 kasım gibi günlerdir. zaten rekor da 10 kasım'da kırılmış hala ağustosta daha çok gitmiş hava güzel diye diyen var.

  • harry potter filmlerinin yeniden çekilmesi

    " şuana kadar kitaplarını okuyup da filmlerinden herhangi birini beğenen birisiyle karşılaşmamış olmakla birlikte" kısmıyla yaran açıklama.

    harry potter filmlerini güzel yapan o dönemde kitapla ve filmle büyüyen bir neslin yetişmesinde gizlidir.

    bahsedilen kitle hayal gücü geliştikçe filmlerin de geliştiğini, yaşı ilerledikçe filmin de daha ciddi bir hal aldığını gördü ve onunla birlikte büyüdü.

    değil bir, bin defa da çekilse ilk seri kadar efsane olamayacak bu sebeple. bırakın eksiğiyle fazlasıyla bu seri böyle kalsın.

  • müge anlı'nın insan kaçakçısını alkışlatması

    bu kadın halk tarafından kahraman ilan ediliyor ya ben buna yanıyorum. yahu bu kadın kelimenin tam anlamıyla kötü.

    müge anlı: bundan 2 gün önce demiştim, belki yasadışı iş yapıyorlar ama eminim ki bu yasadışı işi yapanlar bile atalayı bir başka ülkeye götürmezler buna inanıyorum demiştim, bu inancımı doğru çıkardınız. teşekkür ediyorum.
    kaçakçı: bir şey daha söylemek istiyorum, şu an zaten geçişler kapalı
    müge anlı: hep kapalı değil miydi zaten?
    kaçakçı: hep kapalıydı da devletimiz müsaade ediyordu. şu an devletimizle ab biraz restleşme aşamasında. şu an o yüzden geçişler kapalı. ikinci konu şu an sadece italya'ya geçiş var, onun da bedeli çok, 6000 euro , o yüzden de bu şahsın üstünde o kadar para yoktur.
    müge anlı: bir şey daha sorabilir miyim? yunanistan'a geçmek kaç para?
    kaçakçı: botla 600 700 dolar , geçen sene 1000 dolardi, düştü.

    reklam sonrası bağlanan adamla arasında geçen şu konuşma

    müge anlı: rica etsem can yelegi takar mısınız?
    kaçakçı: yok ablacığım allahın izniyle zaten , paradan önce bunların can sağlığı onemli , zaten küçük çocuğun sütüne kadar ekmeğine kadar bizzat karşıya geçene kadar canları bize emanet

    daha kıyıya vuran bebeklerin ceseti toprak olmadı serefsizler, daha kanları kurumadı, düne kadar haberlerde kaçakçılara sahte can yeleği giydirildiği haberlerdeydi, çok olmadı ana haberde bu can yeleklerini yine kaçak olarak çalıştırılan suriyelilere yaptırıldığı çıktı ortaya. vicdanınıza tüküreyim, alkışlayan ellerinize tüküreyim

  • josep guardiola

    yine paralı bir takıma (bkz: manchester city) gitmiş hayırlı olsun da yeter be guardiola.

    bu adamla pes oynamak istesek gider o yılın en güçlü takımını alır hızı da +2 yapar oyun zevkinin içine eder yener sizi.
    yaşasın tam bağımsız adı sanı duyulmamış dandik takımlarla oynayan uslu çocuklar