nederlander7
profili

  • abdullah avcı

    sivasta oynayip kimsenin almadigi robinho, feyenoordun postaladigi elia, bosnali 3 buyuklere zamaninda onersen hicbirinin yuzune bakmayacagi visca.. futbolu birakmis adebayor, problemli arda, 37'lik emre. bakis acisi onemli.

  • oğuzhan özyakup

    guzel sevindi. helal

    taraftarin isliklamaya hakki varsa, oguzhan'in da boyle sevinmeye hakki var.

    zorunuza gitmesin.

  • caner erkin

    bariz kotu oynayan oyuncu. zilyon bosa ortayi gectim, paslarinda ciddi sikinti var bu adamin. bu pas yuzdesiyle besiktas'in oyununu baltalamaktan baska bisey yapmaz. hayir o paslari veremeyecek adam da degil, cok cabuk harciyor atagi. hocanin bundan istedigini net anlatmasi lazim kendisine.

  • fikret orman

    mac gergin gecmis, taraftar gerilmis lige yansir mi endisesi var. besiktas'i ve taraftarini bi an once bu psikolojiden cikarmasi gerekiyor . bi galatasaray macinda taraftarin sahaya inmesiyle tum sezonun gittigini biliyoruz. besiktas camiasi fenerbahce camiasi gibi gerilimden beslenen bi camia degil, futbol odakli. o nedenle sut kupasi lafiyla degerini dusurdu macin. ben olsam cacik kupasi da derdim.

  • anderson talisca

    transferi sadece para ile degil ayni zamanda itibar ("reputation") ile yapilan futbolcu. futbolcu satmanin tek avantaji kazandirdigi para degil. benfica'nin ve kendisinin onune:

    mario gomez > wolfsburg,
    sosa > milan,
    gokhan tore > west ham

    transferlerini koyabiliyorsun. tabi cl+yeni stadin etkisini de unutmamak lazim.

  • recep tayyip erdoğan

    koskoca turkiye cumhuriyeti'nin teslim oldugu adam. koca ulke lan, bravo.

  • mario gomez

    buyuk futbolcu. bu adamin buca'da olmasi bile garip bir olayken, dun oyundan cikarken geri dondu bucasporlu adil'i kendisini iyi savundugu icin tebrik etti ve cikti. kendimi adil'in yerine koyuyorum, faal en golcu 3 oyuncudan biri seni iyi savundugun icin tebrik ediyor milyonlarin onunde, cok buyuk gurur duyardim.

    hicbir kompleks yok, rakibinin hakkini teslim etmek var, yarismaci ruhu ozumsemek var, dibine kadar sportmenlik var. iste bunun icin buyuk, iste bunun icin besiktasa cok yakisiyor.

    "en golcu 3 oyuncudan biri" sozunu anlamayan arkadaslar icin budut: avrupa'da son 10 yılda messi ve ronaldo'nun ardından dakika başına gol oranı en yüksek 3. oyuncu