diyet yapan panda7
profili

  • galatasaray

    biz kesin uefa'dan 3-5 yıl filan ceza yedik; tepki almamak için bunu medyaya duyurmuyorlar. yanlışlıkla avrupa kupalarına katılırız matılırız; foyamız meydana çıkar diye her maçta puan kaybediyoruz, oyuncular da kaybedilen her puan başına prim alıyorlar. yönetimin kafası rahat; oyuncular da paralarını aldıkları için takımın durumu pek de umurlarında değil.

    yani takımın durumuyla ilgili daha mantıklı bir açıklama aklıma gelmiyor benim aklıma. ulan ben okulda dönem uzattığımda dost, akraba bizimkilere ''senin oğlan bitirmedi mi okulu?'' lafını soruyorlar diye utancımdan okul bitene kadar insan içine çıkamadım, gururuma yediremedim. insanın yaptığı işe bir saygısı olur. kafasını öne eğer; bir düşünür ''ben ne yapıyorum, sahada ne oynuyorum; elalem dışarıda üç kuruş para için ne işlerde çalışıyor, ben milyon dolara imza atıyorum, o parayla yatırım yapsam ömür boyu idare eder beni ama şurada 90 dakika mücadele etmeye üşeniyorum'' diye düşünür. hadi yaptığın işi sevmiyorsun, futboldan zevk almıyorsun diyelim; insan hiç olmazsa kazandığı parayı hak etmeye çalışır. ''boğazımdan haram lokma geçmesin'' diye bir düşünür.

    yönetimle ilgili zaten fazla söze yok; klavyeme yazık. sezon başlamadan ''3 sezon başarı beklemeyin; ucuz maliyetli transferler yapıp ligde idare edeceğiz'' deselerdi 3 sezonluk kredileri vardı. 3. sezonun sonunda borçları asgari seviyeye çekmiş ve belirli bir gelecek planlamış bir yönetimin başımızın üstünde yeri vardı; unutulurdu o başarısız geçen 3 sene. ama şu anki ekonomik koşullarda bir sürü vaat verip, uefa'dan ceza yiyip üstüne bir de serdar aziz, cavanda gibi transferler yapılıyorsa yönetim için fazla söze zaten gerek yok. alt liglerdeki anadolu kulüplerinde oyuncu transferlerinde dönen paralar illa ki yöneticilerin, menajerlerin cebine girer. işte aynen o anadolu kulüplerine çevirdiler takımı sonunda; helal olsun (!)

  • şehmus özer

    bundan 15 sene önce yine bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti denizliporlu doğan seyfi atlı. 3 gün önce ölüm yıldönümüydü. o da hayatını kaybetmeden 1 hafta önce oynanan kupa maçında fenerbahçe'ye gol atmıştı. hem şehmus hem de seyfi 1980 doğumluydu.

    hayatlar.. tesadüfler..

    her ikisine de allah rahmet eylesin.

  • jan olde riekerink

    maç sonu basın toplantısında beyaz tv muhabiri sezgin gelmez'in ''kızlarınız garsonluk mu yapıyor?'' şeklinde maçla oldukça ilgili (!) sorusuna gayet sakin bir şekilde ''maçla alakalı bir soru değil ama ikisi de okuyor'' şeklinde bir cevap vermiştir.

    normalde bu topraklarda ''kızın ne iş yapıyor?'' diye tanımadığın adama sorsan gözlükleri ağzına tıkayıp camlarını çiğnetirler.

  • osmanlıspor

    avrupa kupalarındaki yenilmezlik serisini 7'ye çıkaran kulübümüz. bunların 6'sında gol yemedi.

    eğer zürih maçlarından en az 4 puan çıkarırsa gruptan çıkma şansı yüksek. gruptan lider çıkar; bir sonraki turda şahtar gelir. bu da ayrı bir şans tabi. zaten seneye şahtar'ı türkiye ligine almak lazım dinamo kiev'le beraber. nasıl olsa yılın bir kısmını türkiye'de geçiriyorlar.

  • ömer üründül

    trt'nin yalçın çetin'in evine gönderilmesi rezaletinin üstünü kapatabilmek için kullandığı jokeri. böylece sosyal medyanın sesini biraz kesebilmeyi hedeflediler. biz bu hamleyi yer miyiz? tabi ki yemeyiz. yalçın çetin'in sesini kimin kıstırdığını hepimiz biliyoruz. yoksa 20000 kişinin başvurduğu ve 7 kişinin başarılı olacagi bir sınavı geçerek kuruma giren bir spiker kendi isteğiyle görev almamak istemez.

    kendisini hiç eleştirmedim hatta takımlarımızın başarılarında hep kendisi yorumcu olduğu için uğurlu bile kabul edebilirim. bu yüzden sözlüğün eleştiri timinden kendisini övmek için izin istiyorum.

  • jem paul karacan

    bonservis bedeli 50000 euro ise koca sözlükte 1000'er euro verecek 50 kişi bulunur herhalde. toplayalım parayı, alalım bonservisini, bir daha futbol mutbol oynamasın.

  • kısmetse olur

    nur karakterinin deplasmana gidip 3 erkeği karşısına çekip 3'üne de posta koyduğu program. bu hareketin üstüne kendi evine gidip kabanını omzuna atarak reislik mertebesine yükseldi.

    10 erkeğe sorsak 9'u nur'u seçer; diğer 1'i de kadınlara ilgi duymuyordur. yürüyedur nur reis !!!