kuzeybuzdenizi10
profili

  • hayatında hiç ak parti'ye oy vermemiş insan

    genel, yerel, referandum, muhtar, sınıf başkanı vb. hiçbir seçimde akp’ye ya da desteklediği seçeneğe oy vermedim. vicdanım rahat. bu ülkeye ihanet edenlerin hesap vereceği günü sabırla bekliyorum.

  • lars vilks

    gene bir islam karsitinin olumu ile seriatci kopekler masturbasyona baslamis. neymis efendim karikaturleri cizdigi icin trafik kazasinda yanarak olmus.

    ulan adam o karikaturleri cizerken olumsuz oldugunu mu iddia etti? dunya izerindeki 10 milyar insanin basina gelebilecek bir kazadan oturu kendinize ne anlam katiyorsunuz.

    allahin salaklari.

  • nevşin mengü

    bu kadina gercekten aleni sansur uygulaniyor. turkiye cumhuriyeti devleti, isini yapmaya calisan genc bir kadina kafayi takti. akp'nin trolleri, bu tarz demokrat, muhalif, aydin insanlara sosyal medya uzerinden edilmedik hakaret ve tehdit birakmiyor. bizlerin de, kendini bu sekilde on plana cikarmis, bedel odeme riskini goze alarak bayrak olma rolunu ustlenmis insanlari kesinlikle yalniz birakmamasi gerekiyor.

  • istanbul'un 17 ilçesinde oyların tekrar sayılması

    allah belanizi versin arsiz, yuzsuzler ordusu.

    iblisin bizzat kendisi bile sizin yaninizda masum kalir.

  • haşema giydiği için havuzdan çıkarılan türk

    bu bocekler her gittikleri yerde hal ve hareketlerine, kilik kiyafetlerine, yasam tarzina saygi adi altinda tahammul edilmesini isterler de, kendilerinin mutlak cogunluk oldugu yerlerde insanlari yasaklar altinda bogmaktan utanmazlar.

    sen islami-muhafazakar otel adi altinda hizmet veren bir tesise gittiginde, bikinini giyip esinle-sevgilinle beraber havuza girebiliyor musun? helal tesis adini verdikleri o sacma sapan yerlerde, alkolunu yudumlayip yemegini yiyebiliyor musun? birakin oralara gitmeyi; hatirlayin, daha bir sene once, islami otel denilen ve yamac parasutu guzergahinin uzerine yapilan tesisin uzerinden ucan parasutculeri sikayet edip yasaklanmasini istemediler mi? o konunun devami ne oldu bilmiyorum ama eminim istediklerini almislardir...

    bu siyasal islamcilar hosgoru gosterilecek tipler degil. bunlar icinde olduklari sistemi, virus gibi ele gecirip, kendi hegemonyalarini kurma derdindeler. eger beseri bir ortamda bunlar azinliksa, magduriyetin dibine vururlar, cogunlugu ele gecirdikleri anda da igrenc yuzlerini gosterirler.

    bu gibi nedenlerden dolayi ilgili tesisi kutluyorum. umarim avrupali humanizmi denen o salak hummaya tutulup bunlardan ozur falan dilemezler.

  • japonya'da iki türk kebapçının gözaltına alınması

    orospu evlatları böyle düzgün, medeni insanlara karşı bizi rezil ediyorlar. imajımızın düzgün olduğu ülke kalmadı koduğumun gezegeninde.

    inşallah deport edilir siktiğimin çöl eşekleri.

  • kuzey kore askerlerinin titreşimli yürümesi

    kuzey kore ordusunun, gunumuz tsk'sindan cok daha disiplinli ve caydirici bir gorunumu oldugunu gosteren goruntulerdir.

  • 2 nisan 2017 referandum sonucu tahminleri

    tayyar referandum tarihi icin 23 nisan'i istiyor.

    rejimi yok etmek icin, dalga gecer gibi o gunu sececekler...

  • gareth bale vs arda turan

    arda turan icin bu kadar emek sarfedip yazi yazmaya deger mi diye dusundurten konu.

    tanim: gereksiz bir versus.

  • kariyer.net'te yayınlanan köle ilanı

    high class cv'mle başvuru yaptım.

    sizde başvurun beyni yansın aptalın.

    aha bu da cover letter;

    dear sir/madam,

    ı am interested in your advertisement on the website,kariyer.net. ı would like to mention my qualifications for this position.

    ı was graduated from the faculty of business and economics science with a bachelor's degree, at ..... university, in 2008.

    i have been working in retailing market for 3 years as a financial controller and instructor and ı have considerable amount of experience in stores accounting.

    you can see more details in my cv. please find enclose it.

    ı would appreciate a personal interview to discuss how my background and expertise could assist you in accomplishing your goals.

    thank you for your consideration.

    sincerely,

    edit: düzeltmeler için frukox'a teşekkürler.