daga kacan inek20
profili

  • ukrayna kızı vs türk kızı

    benim yakın arkadaşım londra'da yaşıyor. mavi gözlü uzun boylu tatlı bir beyle birlikte iki yıldır. bu safkan ingiliz beyimiz de kendi ırkının kızlarının gözlerinin yüksekliğinden ve kibrinden şikayet ediyormuş bizim kıza.

    demek ki erkek cinsinde var bu bug.

    ne diyelim komşunun tavuğu kaz demek ki

  • kk'na dedem veya pirom dememiş efsanevi nesil

    artırıyorum hiç bir zaman chp'e oy vermekle övünmedim. hayayı boyunca bir partiye oy vermek zeka geriliğinin göstergesidir.

  • türk kadınının temel sorunu

    epigenetik nefret.
    anne ve anneannelerin erkeklerden gördüğü zulmün intikamınin peşinde koşuyor çoğu içsel olarak farkında bile değiller.

    hepsinden ayrisin, atalarınizin kan davasını yürütmeyin.

    hayatta sizler varsınız bu hayat sizin.

  • kızılcık şerbeti (dizi)

    nursena benim yaşadığım şeylerin hepsini tek tek yaşıyor. hatta senaryoyu beni tanıyan biri mi yazdı diye şüpheleniyorum ara ara.

    annem tam olarak pembe gibi bir kadın.
    babam da tam olarak abdullah bey gibi bir adam. farklı olarak ailem iki erkek kardeşime de baskiciydi. yani erkek kardeşim bir kadını hamile bıraksa evde kıyamet kopardı.

    işte böyle bir ailede yaşayıp kapanmak zorunda kaldım. keza zaten başımda bir örtüm eksik büyütüldüm çocukluktan beri. pantolon dahi giydirmediler. sonrasında beni arkadaşımın düğününde gören birinin oğluyla bir iki sefer görüştüm, ailem sanki orospuluk yapmışım gibi ailesi çevresini araştırmadan beni evlendirdi. evlenmek istemiyordum, tanımak istiyordum. ama müsade etmediler. karşımdaki aile de pisliğin teki olduğu için mal bulmuş magribi gibi evliliğe sürükledi beni. benim ailem, onun ailesi derken nikah masasında burda ne işim var benim hissiyle evlendim. tam da nursemanin yaşadığı şeyi ilk gece yaşadım. balkondan atlamadim 'kusurlu' olmadığımi ispat etmek için dişimi siktim, tecavüze sustum. ertesi gün öğlene kadar odada tek başıma agladim. çünkü kusurlu olmadığımi gördükten sonra evden defolup gitmişti. o tecavüz ve duygusal yikimla tam 5 gün hiç uyanmadan soğuk soğuk terler ata ata yatmisim. inanın o beş gün bende hiç yok. aileme haber vermemisler, eve doktor cagirmislar. uyandığımda 'oleceksin diye çok korktuk' dediler. dayısı evlendigim ayıya tokat atmış 'kiza ne yaptin' diye. aynı yani ayni. sonrasındaki evlilik döneminde anneannesi, annesi, teyzesi, kuzenleri ile birlikte yaşadım. hepsi her gün eve geldiler. bir gün yalnız bırakmadılar. evlendigim kişi ise ortalıklarda yoktu. ailesiyle evlenmiştim. evli çiftlerin yaptığı hiç bir şeyi yapmıyorduk.

    sonra aynı nursena gibi bir patlama sonrası evliliği bitirdim. ailemin yanına geldim. tabi onlara da bir güzel patladım, taaaa cocuklugumdan beri yaptıklarını yüzlerine vurdum. iki tarafa kinimi kustum. o baş örtüsunu de çıkarıp attım.

    baş örtülü lerden değil ama baş örtüsunden nefret ediyorum. bunun kadınlar için bir secenek olmasından nefret ediyorum.

    umarım nursema da çıkarır o örtüyü.

    dizinin bir kadının tek başına aydinlanisini göstermesini sevdim. ben bütün bunları yaşarken kimsem yoktu. o dönem kadınlar bile sadece dedikodumu yapmıştı. en yakın arkadaşım bile yanımda olmamisti. çünkü ailemin dizayn ettiği çevrem de ayni ailem gibiydi. kaypak, korkak, iki yuzlulerdi.

    tek başıma boşandım, tek başıma ayrı bir hayat kurdum. ele ayağa da düşmedim çünkü erkeklerin ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu o evlilikte ve babam sayesinde ogrendim.

    şimdi hayatımın en konforlu günleri için onlara sadece teşekkür ediyorum. evlilik sayesinde evliliğin ne pislik bir kurum olduğunu, ailem sayesinde baskının ve yobazligin insanın hayatında nelere sebep olduğunu öğrendim.

    şu an çevremde bir tane bile yobaz insan yok. fark ettiğim an hayatımdan çıkarıyorum.

    dilerim nursema kıvılcım hanım gibi bir karakter olur, ama onlar gibi bu sinsi adamlara düşmez. bu adamların en iyisi ömer, o bile defolu.

  • sevgili bulamama sebepleri

    türk erkeklerinin sığlığı.
    adamla sohbet ediyorsun, ya da oturup bir şeyler içiyorsun, başlıyor seni darlamaya. karın ağrısı da seks.
    kardeşim ben seninle daha yeni tanışmışım neden sevişelim?!
    istesem zaten sen anlarsın ne bu zorbalık.

    sevissek ne olacak. ertesi gün baslayacaksin "yok bu kız olmaz" diye kafanda. yedeklere yönelecek beni öyle mal gibi cevapsız sorularla bırakacaksın.

    erkeklerin aç gözlülüğü sebebiyle iletişim kuramamaktir benim için.
    efendi efendi gerçekten karşısındaki kadını tanımaya çalışan tek adam gördüm, ona da aşık oldum vakti zamanında. adının geçtiği her daim yüreğim sızlar.
    ama diğer yüzeysel heriflerin adını bile hatırlamıyorum.

  • iş hayatını çekilebilir kılan detaylar

    neşeli ve geçimli iş arkadaşları.
    kariyer ile kafayı yememiş, işini iyi yapan, yükselmek için abuk sabuk triplerle arkadaşlarına subliminal çalışmayan, eğlenceli, oturup iki çift laf edebileceğin iş arkadaşları tabi ki.

    zaten iki lokma ekmek için kapitalizmin beyaz yakalı köpeği olmuşuz bir de anamız, babamız, eşimizden çok gördüğümüz insanlar karaktersiz olunca çekilmiyor.

  • sevgililerin bir daha konuşmayacaksın dediği adam

    eğer sevgili kişisi ona buna, her pipiliye kıl oluyorsa, kuzenden bile sizi kısıtlayıp, üstünüze kırk kilit vurmaya kalkıyorsa öyle sevgilinin ta fizana kadar yolu var. asla boyun eğmeyin. öylesinden hayır gelmez.

    ama sevgili kişisi genel anlamda hayatınıza karışmıyor, güvenli gördüğü insanlarla ilişkinizi destekler halde davranıyor, hiç bir sorun çıkarmıyor iken sadece bir elemana uyuz oluyorsa o elemanda bir cacık vardır. kesinlikle adam hissetmiştir ve adam haklıdır. zamanında biz de sevgilimizin "görüşme" dediği adamla görüştük, sonra ne oldu sevgili kişisi haklı çıktı.

    kimse gaipten maval okumuyor. erkekler birbirini gözünden tanıyor bazen.

    ha kadına görüşmeme konusunda baskı uygulamak da ayrı zorbalık. kadın güveniyorsa, elle tutulur bir durum yoksa belki de sevgili kişisinin evhamıdır sadece. ama şuna eminim aklı başında hiç bir erkek bunu kolay kolay yapmaz. aklı başında erkek dedim ama, her arkadaşa yükselen diğerleri değil.

  • bekar kadın evi

    elalemin evini kerhane ile karıştıranları göstermiştir.

    ev dediğin özel alandır, kafana göre gidemezsin. ancak o ister ve davet ederse sen de istersen gidersin. öncelik o kadının istemesinde ve davet etmesindedir.

  • başı açık dindar kadınların örtünmeme sebebi

    her müslüman kadına başının örtmesi zorunluluk haline getirilse bu ülkede deist oranı bir nebze artardı.

    din denen olguyu yobazların yanı sıra böyle tatlı su inançlıları da besliyor. adam/kadın inancının hiç bir gereğini yerine getirmiyor, kalkıp din, iman, allah, kitap saydırıyor. he onun inandığı dinin de kuran ile ilgisi yok. "kocana dört eş makbulmüş" desen ortalığı yıkar. nikahında bir erkeğe karşılık iki kadın şahit olmak zorunda desen "a aaaa o ne saçma şey ya :/" der.

    bu ülke özünde deist yüzeyde müslüman dolu.

  • çöp bulamayınca çöpü elinde taşıyan insanlar

    bu konuda geçen yaz yaşadığım çok guzel bir olay var.

    geçen yıl kamp için şile ağva arası bir koya gittik. suni bir havuz gibi çok guzel bir yerdi.

    bir sürü kampçı gelmişti ama ortalık çöp doluydu. neyse herkes yerleşti, yemeğini yedi vs vs. sonra herkes çöpünü toplamaya başladı.
    sonra biz hızımızı alamadık bütün koydaki çöpleri toplamaya başladık. üç kişiyle başladık kumsalın ortasına topladık çöpleri. sonra o koya gelen günübirlik gezenlerde katıldı bize. yaşlı kapalı teyzeler, servis şoförleri derken otuz kişi bütün ormanı temizledik jdhcfcff

    sonra o kumsalda onları paketledik. herkes arabasına 3-5 torba doldurup ayrıldı. çöpü elinde taşımak deyince aklıma hep bu olay gelir.

    resmen ekip kurduk.
    aslında bu ülkede hala iyi şeyler yapmak isteyen çok insan var ama her şeyde olduğu gibi bunda da bir ateş fişeği lazım.

  • bir erkeğin sevmediğini anlamanın yolları

    bir kadın olarak bence tek göstergesi yanındayken veya yanından ayrıldıktan sonra o erkeğin size kendinizi kötü, özgüvensiz, eksik ve güvensiz hissettirmesidir.

  • aldatıldığı halde ilişkiye devam eden insan

    ben de ahkam keserdim.
    hatta iki ilişkimi arkama bakmadan bitirdim. (başka sebeplerle)
    hem de öyle "bitti" denince bitecek ilişkilerde değildi bunlar.
    zaman geçti, gün geldi ve ben aldatıldım. ilk defa.
    ve bitmedi.
    niye bitmedi? bilmiyorum. inanın bilmiyorum.

    tuhaf bir duygu.
    ha çok absürt bir aldatılma da değil. meyl sadece.
    kimseyi yatakta basmadım ama basabilirdim de.
    zerre kadar güven kalmıyor.

    bugün bitmemiş olması bitmeyeceği manasına gelmiyor.
    insan bazen yaşadığı travmanın etkisiyle geçici hafıza kaybı yaşayıp, sonra çok eften püften bir sebeple bir anda bitirebiliyor.

    6 yıl boyunca aldatılan bir arkadaşımın ilişkiyi sürdürüp, mutluluk pozları keserken bu gömleğin rengi niye mavi değil diye ayrıldığını bilirim.
    insanlar unutmuyor merak etmeyin. sadece idrak süresi aynı değil.

  • 25 yaşından sonra kızların değerinin düşmesi

    bizim bi komşu var adam üç seferdir yaşlısını boşayıp gencini alıyor. ve bu adam öyle dinci yobaz falan değil. geçip karşısına 4 evlilik haktır desen ağzını yüzünü dümdüz eder ama gel gör ki bu da başka yobaz.
    ilk eşi 8 yaş küçüktü.
    ikinci eşi 14 yaş küçüktü.
    yenisi tam 17 yaş küçük.
    78'li adam gidip 95'li kız ile evleniyor.
    şimdi kabahat kimin?
    üçüncü sefer evlenen bir sapığa kız veren babanın mı, mal gibi daha 21 yaşına yeni giren nerdeyse babası yaşında adamla evlenen kızın mı, yoksa okul önlerinde toy kız arayan kart zamparanın mı?
    bunun ile evlenen kızlar da okumuş veya hali hazırda okuyor olan kızlar. hiç birinden çocuğu yok, yapmayı da düşünmüyormuş.
    en büyük fobisi aldatılmak ve bakire olmayan kadına tahammülü yok.

    erkeklerin toy kadın peşinde gezmesinin alt metni bu aslında.
    egoları o kadar büyük ve o kadar benciller ki kadınlar onlar için bir meta sadece.

    kadının değeri düşmüyor aslında. sadece genele yayabileceğimiz bu örnekteki erkek gibi metalaştırmak derdindeler. o yüzden sürekli "kadın, kadın" diyorlar.

  • kalbi kırılmış bir erkeğin söyleyeceği ilk söz

    gözleri dolar, sadece susar ve "anladım" der.

  • seni geçmişine rağmen kabul ettim diyen erkek

    babamın anneme bir değişik versiyonunu söylediği sözdür.
    benim annem göçmen ve çok güzel bir kadın. babam ise tam bir anadolu çomarı. o çomar deyince aklınıza ne geliyorsa adamda mevcut.
    babamın anne babası yok.
    annemin kocaman geniş bir ailesi.
    babam tembel adamın teki.
    annem ise aşırı çalışkan.
    babam sevgisiz adamın teki.
    annem ise onun sayesinde mutsuz bir kadın.
    annem ile evlendiğinde kendi annesini annemin başına bırakıp şehir şehir it gibi gezmiş. doğru düzgün para da kazanmamış. annem babamın yedi sülalesine salça, turşu, reçel yapmak zorunda kalmış. kaynanası her yaptığı şeyi akrabasına dağıtmış ve insanları alıştırmış böylelikle.
    annesi annemi hırpalarken bahis tutacak kadar vicdansız bir adam. bizi de sevmezdi zaten doğru düzgün.

    şimdi bu adam durup dururken anneme "ben seninle acıdığım için evlendim" diyor.
    sebep ne?
    annemin küçükken kolunun kırılıp yanlış kaynaması sonucu kolunu 45 derece açıdan fazla kıramaması. her işini gördüğü kolu 45 dereceden fazla kırılmıyor diye annemi "çolak" addedip kendince acıyor.

    aslında annem ona acımış. aslında annem onu yukarı taşımış. annemin ailesi gibi bir aileye girmek babamın değil haddi rüyasında göreceği şey değilken adam bir de acıyor.

    neyse işte bu başlığa konu adamın benim babamdan hiç bir farkı yok. aşağılık kompleksleri yüzünden kadına "acıyor, rağmen kabulleniyor."

    çünkü hayalindeki rağmen diyemeyeceği kadının ona bakmayacağını bilerek rağmen dediği kadın ile birlikte olup veya evlenip sonra rağmenleriyle kadının canını yakmaya çalışıyor.

    rağmen dediğiniz kadınlara mecbursanız, meyl ediyorsanız aciz itin tekisiniz.

    bu adam tercihlerinin sorumluluğunu taşımayı bilmeyen öküzün tekidir.

    edit: anlam karmaşası olmuş. babamın annesi çok sonra ortaya çıkmış. esasında babam orda burda yalnız büyümüş.

  • eşcinsellere üzülenlerin ölen çocuklara susması

    hangi çocuklarmış onlar?
    ağlamayan, üzülmeyen kimmiş.
    çocuklara üzülmediğimizi kim uyduruyor, bunun istatistiğini kim tutmuş.
    çocuklarla gaylar bir değneğin iki ucu mudur?
    ona üzülen buna üzülemez mi*
    sanki suriye'de ki çocuklar böyle bir yerde eğlenirken sırf "çocuk" oldukları için öldürüyorlar.
    mal mısınız nesiniz arkadaş.
    suriye'de çocukları öldüren şey gidip orlando da gay öldürüyor. aynı şey yani.
    ona lanet ediyor insanlar. not found iq.

  • kızın gizli görüntülerini çekip para istemek

    ahlak bekçileri gelmeden önce yazayım.
    önce direkt savcılığa yanında güvendiğin bir avukat (mümkünse feminist bir kadın) ile git.
    siteye mesaj at ve dava açacağını söyle. ve davanı da aç ciddi ciddi.
    pezevenklere yer sağlamanın bedelini ödesin ibneler.
    ondan sonra o bilgim yok diyen ibneye de ayrı bir dava aç.
    çok genişlemeden sadece savcılık ve bir avukat ile yaptıkları şantajları bir taraflarına sokarsın onların.

    korkma. ciddiyim korkma.
    burada gelip sana ahlak dersi verecek ibneler geceleri o sitelerde ezik ezik gezen piçler. kim kime ahlak dersi verecekmiş herkes kendine baksın.
    dediğim gibi çok duyurmadan ve korkmadan savcıya git.

  • cinsel ilişki teklifini reddeden erkek

    aslında reddetmeyen erkektir.
    keşke gerçekten normal algılayabilse bunu.
    bunu yapan arkadaşım tam 3 ay yaptığı şeyi anlatarak zihinsel mastürbasyon yapıp, tatmin oldu.
    bu da farklı bir deneyim demek ki.

  • kadınlar kıyafetleri ile erkekleri kudurtuyor

    benim anlamadığım nokta şu.
    müslüman erkeklere ve kadınlara "nefsinize hakim olun cennete gireceksiniz" minvalinde ayetler öğretiliyor.
    hatta hayatları bunun üzerine kurulu oluyor falan.
    karşılığında da cennet vaad edilmiş ve bu insanlar deli gibi cennet arzusuyla yanıyor.
    yani bu şekilde anlatıyorlar bildiğim, gördüğüm.

    eee şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    nefsine hakim olma meselesini bu kadar aleni şekilde küçük çocuklar gibi karşı tarafa yüklemek ve kendini nefsine hakim olamamak vebalinden kurtarmak için kadını suçlamak ne demek?

    allahı kandırmaya çalışmak değil midir?
    yani her kul bildiğim kadarıyla günahından mesul iken "ama o da çok açık giyiniyordu" diye bir bahaneyi nasıl suna bileceksin tanrına? sana "o onun meselesi" dediğinde ne diyeceksin?

    yani kafalar gerçekten çok karışık. en basit öğretilerde bile milyonlarca fire veren bir topluluk.

  • aşağılamak için tecavüz edilebilir

    hımmm...
    aşağılamak ve kadın.
    ve tecavüz..
    ve müslüman..
    ve islam..
    ve erkek..

    ve bunu diyen bir kadın.

    zamanla şunu anladım. din, vicdan ile akıl arasına perde koyuyor. bir çok şeyi meşrulaştırıyor. darül harp gibi şeyler falan mesela hep bir bahane. gerçekten büyük bir perde din. din ile bu kadar uğraşıp, ilgilenen insanların bu kadar sapıtması normal değil.