limxona7
profili

  • 20 mart 2024 pfdk sevkleri

    seçim döneminde trabzsonspor'a ceza verilebileceğini düşünenler yanılacaktır. en fazla verecekleri gelecek seneye sarkmayacak şekilde seyircisiz ceza almak olur. şampiyonluklarını ilan ettikleri maçta daha maç bitmeden sahaya girip antalyaspor futbolcularını dövdüler ceza bile almadılar.

    trabzonspor bizzat bile isteye hükümet ve devlet tarafından şımartılmış, büyütülmüş tabiri caizse türk futbolunun terör örgütüdür.

  • diego rossi marachlian

    morutan yada cicaldau'ya ödenen bonservis ücretinin çok olması ve kötü transfer olmaları rossi'nin 5.5 milyon euro ödenerek alınmış olmasını iyi transfer yapmıyor.

    mevcut ekonomik koşullarda 5.5 milyon euro herhangi bir oyuncuyu almak bile çok büyük bir miktar.

  • ahmet hakan'ın ahmet necdet sezer'i eleştirmesi

    ahmet hakan kim amk diye yaklaşılması gereken eleştiri.

  • 13 ocak 2020 trabzonspor açıklaması

    ali koç kamu kurum ve kuruluşlarının ve trabzonlu olmadıkları halde devletle iş yapan kurumların ne kadar loca aldığından ne kadar yardım ettiklerinden bahsedilmesini ve bunun haksız rekabet oluşturduğundan bahsetmişken açıklamada neden futbolcularının bonservis bedellerinin güzellemesini yapmışlar anlamadım. kaldı ki ali koç dün toplantısında trabzonspor'un altyapı yatırımlarından övgü ile bahsetmişti.

    sahi trabzonspor'a örtülü ödeneklerden, kamu kurum ve kuruluşlarından ne kadar maddi kazanç sağladı? var mı bi açıklaması? yoksa wikileaks belgelerini tekrar mı ortaya çıkartmak gerekiyor?

    sahi ünal karamanı kim ve neden kovdurmuştu? turkuvaz grubunun sahibi albayrakların parmağı var mıydı bu işte? yoksa bakan soylu ile arası açık olan damat?

    gerçekten komedya var ortada.

    ali başkan doğru söylemiş;

    arsız güçlü olunca haklı güçsüz olurmuş.

  • 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı

    ezeli rakibi bursaspor olanlara göre bişe yok. türkiyenin en büyük iki kulübü karşı karşıya gelecek. türkiye’nin gerçek ve tek derbisidir.

  • bülent ecevit denince akla gelenler

    adamlıktır.

    soytarılık değildir.

    milliyetçiliği kıbrısın dağlarına yazmaktır.

    her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almak değildir.

  • internet kafelerin internet kafe olduğu yıllar

    half life, cod2, counter strike'ın populer olduğu yıllara tekabül eder.

    "zeki ama çalışmıyor" neslininin bir kısmının yok olduğu yıllardır aynı zamanda.