const ance4
profili

  • yasin bozan

    ilk iş günü bu adam hakkında yasal işlemleri başlatacağım.

  • ülkücülüğün teröristlik olması başlığının kalkması

    karakter kısıtından dolayı tekrar: "ülkücü hareketin terörist olduğu gerçeği" başlığının kaldırılmasıdır ve az önce gerçekleşmiştir.

    gerçekler engellenebilir mi sanıyorsunuz? kimi kandırıyorsunuz. ısrarla ülkü ocaklarının terörist yuvası olduğunu söylemeye devam edeceğiz.

    ülkücü hareket (ya da ülkü ocakları) 1952'de nato'nun türkiye'de kurulması (özel harp dairesi) ile birlikte kurulan ilk terör örgütüdür. görevi yükselen komünist akımı durdurmaktır ve ilk başının, bir nato eğitiminden geçmiş a.türkeş olması da şaşırtıcı değildir. bugün onun takipçileri de ne yurtseverdir ne de halksever, kinleri buradan gelir. tek amaçları uluslararası parababaları örgütüne hizmet etmek ve onların iktidarını korumaktır.

    ek: ülkücü hareketin meclisteki örgütü mhp'nin nasıl kurulduğunu ve işlediği terör suçlarını okumak için şu kitaba bakılabilir.

    yine kontragerillanın, cia ile birlikte nasıl sabotaj eğitimi verdiği güney amerika örneği üzerinden şu kitaba bakılabilir.

    ek: bazı faşistler diyor ki "neden pkk'ya öyle demiyorsun" halbuki biraz araştırsa benim bu burjuva örgüt üzerine yazılarımı ve paylaştığım ikinci linkte pkk eleştirisini de içeren kitap olduğunu tespit edecek ancak üşenip araştırmıyor. çünkü ülkücü olmak, faşist olmak bunu gerektirir.

  • ülkücü hareketin terörist olduğu gerçeği

    1952'de nato'nun kurulması ile birlikte kurulan ilk terör örgütüdür. görevi yükselen komünist akımı durdurmaktır ve ilk başının bir nato eğitiminden geçmiş a.türkeş olması da şaşırtıcı değildir. bugün onun takipçileri de ne yurtseverdir ne de halksever. kinleri buradan gelir.

  • 28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi

    akp'li faşistlerin kalkan totosunu indirdiğimiz görkemli isyan. bir tane daha gelecek, sanmayın ki sindik ve sustuk. hiç merak etmeyin.