xash15
profili

  • akpye karşı işine gelen her şeye inanmak

    kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz amk başlığında göt kılları kudurun. asker felan sikinizde değil siz anca işid pkk fetö gibi adamların sürekli götlerini yalarsınız. birgün devran dönecek o solculara yalvaracaksınız ülkeyi kurtarın diye. kansız köpekler.

  • ak parti'ye artık dur deme zamanının gelmesi

    bu adamlar fetö ayağına ohal çıkarıp kafalarına göre ülkenin anasını bellemeye devam ediyorlar. daha kendi partisindeki fetöcüleri temizleyemeyenler, muhaliflere salya akıtarak saldırıyor.

    31 ekim 2016 cumhuriyet gazetesi operasyonu olayının gerçekleşmesiyle artık işin çığrından çıktığı ap açık bir şekilde görülmektedir. bu adamlara dur demeni zamanı gelmiştir ve bu şu an şimdi yapılmazsa artık dur diyeceğimiz hiçbir şey kalmayacaktır.

    sizin ne istedilerse vermedik dediğimiz adamlar, sizin yüzünüzden az daha ülkeyi ele geçiriyordu. pkk ile oslo görüşmeleri yapıp megri megri diye bağırdığınız adamlar bize yüzlerce cana mal oldu. yeter artık! ülkenin anasını bellediniz! bir durun artık ulan!

    (bkz: 31 ekim 2016 ekonomik boykot direnişi)

    https://pbs.twimg.com/…ia/cwgbesawaaevyhf.jpg:large

  • madem topraktan geldik neden hala toprak var

    evrimi reddeden dincileri sinirden çıldırtan soru.

  • şeriatçılar neden arabistana göç etmiyorlar

    birçok insanın kafasını kurcalayan soru.

    malumunuz güzel ülkemizde yaşayan bir sürü şeriat meraklısı arkadaş var. tamam inancınızı, görüşünüzü ve nasıl yönetilmek istediğinizi biliyoruz. madem şeriatı istiyorsunuz neden arabistan'a gitmiyorsunuz?

    mesela laik ve medeni yaşam süren ve isteyen bir çok insan ülkemizin kıyı şeritlerine yerleşiyor veya avrupa'ya bir şekilde göç edip dilediği özgürlüğü oralarda bulabiliyorlar. ama neden siz siktir olup gitmiyorsunuz amk?

    sevgili peygamber efendimizin memleketi olan ülkede, kutsal yer olan mekke'de yaşamaya çalışmıyorsunuz da neden 100 yıllık ülkemizi allah'ın kurallarıyla yönetmeye çalışıyorsunuz? sizi yönetecek yer hazır amk işte arabistan. git orda yaşa! sorsan türkiye'den başka hangi ülkede yaşarsın diye ya abd ya avrupa başkası kesmiyor dinci yobazımızı. iki yüzlü şerefsizler.

  • şeriatı savunmak düşünce özgürlüğü değildir

    düpedüz geri kafalılık, zeka eksikliğidir. bu ülke laik olmasa, suriyeden veya diğer ortadoğu ülkelerinden daha beter olurduk. laiklik, bu ülkenin ortadoğudaki kokuşmuş ülkelerden bir tık yukarda olmasının neden olarak bel kemiğidir.

    kimse kusura bakmasın, sürekli mağduru oynayan bu islamcıların düşünce özgürlüğü adı altında şeriatı savunması hiçbir yerde katiyen kaale alınmaması gereken bir düşüncedir.

  • 24 haziran 2016 beyoğlu'nda içiyoruz kampanyası

    +5imle orda olacağım kampanyadır. eğer orada tek bir laf edeni görürsem yüzyılın lincini gerçekleştireceğime emin olabilirsiniz. götü yiyen çıksın karşımıza.

  • ikinci gezi parkı direnişinin yavaştan yaklaşması

    ak trolleri sinirden kendilerini sikmelerine sebep olucak olay. pardon siz çocuklara sulanıyordunuz.

  • evrakta sahtecilikle cumhurbaşkanı olmak

    orospu çocuğu aktrolleri delirten olay. hani lan diploma nerde?

  • akp giderse türbanlıların yarısı başını açar

    çünkü artık yalakalık yapılacak, gelir getirecek bir ortam kalmamıştır. eşi, babası, amcası veya akrabaları artık ihale alamıyordur. torpille girdiği yerde işini bok gibi yaptığından yeri garantiliğini kaybetmiştir. gençlik kollarının hükümetten gelen para kaynağı kesilmiştir. rant bitmiştir. artık cebe birşey girmediğinden, bu siyasi simgenin de kimseye bir yararı yoktur.

    edit : adamlar her türbanlı akplimi !! diye yazmış. başlığı okuyun ilk önce. tüm türbanlılar mı yazıyor?

  • ekşi sözlük kullanıcılarında gram beyin olmaması

    (bkz: türkiye cumhuriyeti'ni atatürk kurmuştur yanılgısı)
    (bkz: milli mücadele 19 mayıs'ta başlamadı)
    (bkz: başkanlık kemalizmin tabutuna çakılacak son çivi)

    evet sana diyorum sana, sana, sana hepinize be! bir kaç gündür açılan aktroll başlıkların haddi hesabı yok hadi onlar paralı asker siz nesiniz? neden hala cevap vermeye ayar vermeye çalışıyorsunuz?

    adam resmen dünya düzdür diye başlık açıyor siz gidip dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. be adam ne diye şikayet ediyorsun bu aktrollerden o zaman? senin bu bu başlıklara yazarak gündemde tutup onlara prim vermekten başka ne yaptığın var?

    açık ve net söylüyorum lord eddard stark, sie spor gazetesi,ehriman vs. gibi adamların başlıklarına ayar kasıp 100-200 entry tartışanların bir gram aklı ve bu aktrollerden bir farkı yoktur.

    şu başlıklara girip birde ayar entry döşeyenler ne desek boş size.

  • oğlu kumarbaz olan ak partili başbakan

    binali yıldırımdır. halkın paralarını kumarhanelerde harcayan bir oğlu vardır. milletin 10 yılda kazandığı parayı 1 günde harcayan adamın babasıdır.

  • 06 akp 74

  • tamam akp gitsin de yerine kim gelsin

    (bkz: anan gelsin kardeş)

    istek üzerine edit : (bkz: ananın amı gelsin kardeş)

  • akp'li olmayayım diye terörist olmak

  • vizesi sıfır olan dersin finaline girmek

    vize : 0
    final : 0
    büt : 72
    sonuç : cc

    buda kanıt.

    http://i.hizliresim.com/6593y3.png

    edit : özel mesajlarınız için teşekkürler inandım ve başardım. herkes yapabilir zor birşey değil. burdan sınava girecek arkadaşlara tavsiyem asla pes etmemeleri, hayallerinin peşindskjdasdas

    edit2 : geçme notu yoktu o zaman çan eğrisi vardı sınıfın ortalaması da düşüktü. mezun olalı 3 yıl oldu bu arada.

    edit3 : arkadaşlar ismim bahar değil. dersin dönemi "bahar". bayan olduğumu zannedip bana gülücüklü tebrikler yazıp facebook istemeyin lütfen ayıptır amk :(