asidi kacmis cola turka11
profili

  • ak parti döneminde kaybedilen en önemli şey

    açık ara adalet.
    kişiye göre değişen yargı kararları.
    parayla satın alınan yargıtay kararları.
    koskoca yargıtay ceza kurulu, adalet bakanlığı eski müsteşarı (bkz: birol erdem) için, garabet bir karar aldı. adamın hakkında 50 tane itirafçı var, adam süzme fetöcü, amerika'ya gidip fetönün bardağından su içmiş insan. ve koskoca yargıtay ceza kurulu, yani içtihatları birleştiren üst kurul bu adamı tertemiz akladı.
    sırf tayyibin yakın adamı diye kimse dokunamadı herife.
    bakın tekrar söylüyorum, ağır ceza mahkemesi değil, yargıtay ceza dairesi değil, yargıtay ceza genel kurulu adamı akladı.
    bu adam hakkında verilen bu içtihadî karar, bi hakkın uygulanırsa, darbeye katılmış askerler bile beraat eder.
    gelelim tayyibin sıkı dostu, kirli çıkısı, gizli para kasası (bkz: fettah tamince)'ye. bu adamın fetöcü olduğunu beşikteki çocuk bile biliyor. zaman gazetesinin ortağı, türkçe olimpiyatlarının baş sponsoru, tuskon üyesi, pensilvanya'nın en azılı müdavimi, fetöye ait üniversitenin mütevelli heyeti üyesi bir adam bu. böyle bir insan, fetö davasından ceza almadan tertemiz aklandı. hatta zamanında fetöcüler, asya bankası batmasın diye başka bankalardan kredi çekip buraya yatırırken, fettah efendinin karısıda binlerce lira yatırmış bu bankaya. sonra hakkında soruşturma açılıyor ve savcı diyor ki, “kişinin sosyo ekonomik durumu göz önüne alındığında, bankaya yatırılan 250 bin tl'nin önemli bir miktar olmadığı anlaşılmıştır”.
    ulan bre amına koduklarım, ben çocuğumun 800 tl'lik okul taksitini bu bankaya yatırdım diye memurluktan atıldım. o zaman benim maaşım 3.500 tl idi. 800 tl para da benim sosyo ekonomik durumum dikkate alındığında çok düşük bi paraydı. bana niye işlemedi bu soktuğumun adaleti.
    insan, başına gelmeyince bazı şeyleri fark etmiyor. adaletsizliği iliklerine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum, bir ülkede adalet yoksa hiç bir şey yok demektir. çünkü devleti devlet yapan adalet sistemidir. kararlar kişilere göre değil kitapta yazan kanunlara göre verilmedikçe o ülkenin gelişmiş bir ülke olması imkansızdır.
    günümüze geldiğimizde, türkiye'nin adalet sistemi, sürekli dalga geçilen 3. sınıf kabile devletlerinden bile daha kötü durumdadır.

  • a haber'deki gazetecilerin koltuğa yaslanmaması

    gazeteci olsalar yaslanırlardı.
    onlar gazeteci değil yalamacı.

  • k-pop hayranı kızına kendini öldür diyen baba

    yuh amk.
    13 yaşında kızım var. oda sürekli kpop dinliyor.
    sırf ona eşlik edebilmek için sevmeye sevmeye arada kpop dinliyorum. düşünün neşet ertaş hayranı bir adamım ben.
    hatta geçen yıl belçika da konseri varmış bts denen grubun. belçika da ki kuzenleri söylemiş. tam da sömestr tatiline denk geldi, sürpriz yapıp belçika bileti aldım ve kızım kuzenleri ile konsere gitti.
    genç bunlar, kanları fıkır fıkır kaynıyor. ne demek kpop dinliyor diye kızından nefret etmek. tam aksine kızın ne dinliyorsa onu dinleyip ona eşlik etmek gerek. ben kızıma zorla neşet ertaş dinletemem ki. çocuğunu ancak ona eşlik ederek onla arkadaş olarak kontrol edebilirsin. dayatmalarla değil.

  • 6 mayıs 2019 abdullah öcalan açıklamaları

    amk ibnesi kesin, "imamoğlu kazandı, zafer kardeş halkların oldu" bilmem ne diye zırvalayacak, akabinde ysk seçim yenileme kararı alacak, akp'de seçimlere kadar bu ibnenin söylemleri üzerinden siyaset yapacak.
    hep aynı tiyatro amk yeter artık.

  • babaların kızlarına taktığı lakaplar

    büyük kızım "kağıt helva"
    küçük kızım "pamuk şeker"
    3. kızımın doğmasına daha 1 ay var, bakalım onun lakabı ne olacak.

  • nestle nesquik süt pipet rezaleti

  • khk ile ihraç edilen kanser hastası anne

    aynı khk ile bende ihraç edildim.
    tek suçum çocuğumun, cemaat kolejine gitmesiydi. yalnız benim ki çok daha traji komik. çocuk alakasız bir okula giderken özel okul teşviğine başvurduk. teşvikte bu adamların okuluna çıktı. devlet bu koleje çocuğumu gönderdiğim takdirde bana yıllık 3.500 lira yardımda bulunacaktı. üstelik 4 yıl süreyle. ben kararsız kaldım ama bana yıllık maliyeti 5.000 tl olan bir koleji kaçırmak istemedim. üstelik eşimin iş yerine 200 metre mesafede bir okul olduğu için servis parası da vermeyecektik. şartlar olumlu olunca yazdırdık.
    derken darbe oldu okul kapandı falan. 45 gün önce beni çağırdılar. dediler koleje göndermişsin bebeyi. dedim teşvik çıktı. dediler banka asyaya para yollamışsın. dedim okul taksiti. eyvallah deyip yolladılar. salı günü işe giderken yolda haberleri gördüm. bi baktım listede adım var. işe vardım özel eşyalarımı poşete koyup döndüm. 10 yıllık emeğim 15 dakikada bitti.
    herşeyde bir hayır var deyip geçtim. sağlık olsun dedim. şimdi bu ablayı görünce halime daha da şükrettim. gerçekten allah sağlık versin. gerisi elbet düzelir. üzüldüm bu insana. kendi halime de sevindim.

  • muhabbet kuşuna verilebilecek en güzel isim

    bunda bilemeyecek ne var amk.
    maviyse "maviş"
    yeşilse "yeşim"

  • ben çanakkale'de askerlik yaptım ilber o. kimmiş

    vay amk.
    40 yıllık akp'liyim böyle kafa görmedim.
    bunların makarnalar bizimkinden farklı galiba.
    swh

  • arabanın kapısını hayvan gibi kapatan kız

    benim küçük kız bu.
    sanırsın babasının malı.
    öyle sert kapatıyor ki sıpa, içim gidiyor.
    sonunda "papı papandı baba" deyince canı sağolsun diyorum.

  • rusya'nın türk mandalinalarını buldozerle ezmesi

    aklıma israil'i protesto etmek için coca cola alıp döken türkler geldi.
    mal, her yerde mal amk.