korsan cd satan zenci12
profili

  • 24 ağustos 2023 tcmb faiz kararı

    olması gerekenin iş işten geçince olduğu kararlardır. bunları iki sene önce yapsalardı ölümüz sikilmeyecekti. şimdi hem ayran döküldü hem göt sikildi.

    zorsun aq simülasyonu.

  • zaporijya nükleer santrali

    söylentisi bile can sıkan santral. lan olm bi tane faydalı komşusu olmaz mı bi ülkenin.

  • 26 ocak 2020 kobe bryant'ın vefatı

    insan çocukluk kahramanlarından idollerinden birini kaybedince hakikaten ne diyeceğini şaşırıyor. sanki yakın arkadaşlarımdan biri ölmüş gibi hissettirdi bu haber. hayat ne kadar boş kalıyor be, 41 yaşındasın, başarı hikayelerinin en iyilerinden birini yazıyorsun. dünyanın en elit kısmındasın ve tüm dünya seni tanıyor seviyor. harcayamayacak kadar para kazanıyorsun şehir gibi evde yaşıyorsun güzel mutlu bir ailen var ve bir anda yok oluyorsun enerjin uzayda dağılıp gidiyor vay amına koyim be.

  • captain marvel

    windows'a çakılan esprileri beğendiğim film.

    - whats happening?

    + loading.

  • 09 bm 456

    ülkede orospu çocuğu bitmiyor arkadaş. dün bulunan kolları kopan köpek de işte bu piçler gibiler yüzünden oldu.
    adam pompalı tüfekle sokak köpeği avına çıkıyor bu ne rahatlık amına koyim? ülkenin her yanını ele geçirmiş cahil çomar sürüsü, eline silah alan kendini şerif zannediyor. kuşadasındasın lan amk evladı sokak köpeği peşinde koşmak nedir ya?

    edit: @gonlubol arif bilgilendirdi, plaka oğuz celal çağatay adınaymış. vuran ihtiyar herifin ismi de bilgin çağatay.

    mahalledeki terörün baş aktörünün adını bulduk.
    (bkz: bilgin çağatay)

    edit: aydın valisi twitter dan"ilgili şahıslar tespit edilmiş ve konu nöbetçi savcılığa intikal ettirilmiştir. yargı mercileri gerekeni yapacaklardır. iyi bayramlar" yazmış.
    https://twitter.com/…ger/status/1007942477884678144

  • 8 haziran 2017 gs warriors cleveland cavs maçı

    durantin son dakikada 2 lik yerine doğrudan soğuk kanlı şekilde 3 lüğe gitmesi yalnızca "açılın piçler maçı almaya geldim" demektir. adam tereddüt etmedi amk.

  • 2016 ekonomik krizi

    akplileri delirten olaydır.
    daha da delirdikleri dolar bozmayan insanlardır. yukarda orospu çocuğunun teki ağzına geleni saymış dolar bozmayanlara, hatta yetinmemiş sike sürülecek aklı olmamasına rağmen fikir bile üretmiş, diyor ki devlet onların dolarlarını kendi kendine bozsun hatta 1.5 tl den bozsun.

    be amın evladı, o doları oraya kim çıkardı onu niye düşünmüyorsun? suçu sürekli fetöye avrupaya amerikaya atan ve her konuşmasında doları daha da fırlatan bir ibnenin peşinde koşa koşa anasını siktiniz ekonominin sen hala doları olana mı kızıyorsun?

    şu dönemde elindeki dolarını bozan net salaktır, sokarım sizin milliyetçiliğinize de vatan sevginize de, siz o vatanı satalı çok oldu şimdi kendi bokunuzda boğulma zamanı.
    keyifle izleyeceğiz sefillikten gebermenizi.

  • 2000'li yılların korsan cd satıcılarını özlemek

    özleyen yeşillendirebilir.

  • 1000 yıllık tarihi silinen ve bunu kutlayan millet

    1000 yıllık işkencenin bitişini kutlayan millettir. allah 14 yıllık işkencenin de bitişini kutlamayı nasip etsin bu millete.

  • sahibinden.com'daki 1400 lira kiralı ahır

    pahalı ahırdır.
    sahibinden com daki ilanlara yorum ekleme özelliği gelmedikçe sürekli buna benzer ilanlar açılacaktır.
    açın yorum ekleme özelliğini, adamı itin götüne sokalım.

  • emlak balonunu patlatmak için yapılması gerekenler

    merak ettiğim şeylerdir.
    birey olarak yada topluca hareketle ne yapabiliriz de bu balon gümler? ulan götü boklu 1+0 dairelere 300 bin fiyat çeken bir hal almış ülke, herkes bir dünya kira ile balkonu penceresi olmayan yeri geldiğinde kot 4 te ışıktan havadan mahrum bir şekilde yaşamaya çalışıyor. bu mudur amk? sahibindende çatısı olmayan ev gördüm amk dünyanın parası.

    vatandaş ne yapsın? ne yapmalı ki başını sokabileceği güneş alan evleri ederi fiyattan alabilsin?
    yanlış anlaşılmasın tutup bi villa iki milyon dolar olur mu arkadaş demiyoruz, 1+1, 1+0 lar 300 bin 400 bin lira olmamalı diyoruz.
    siktiğimin yerinde her boka dünyanın vergisini veriyoruz, en pahalı benzin en pahalı araba en pahalı ev en pahalı hayat. 10 binlira ve üstü paraya kazalı hurda tofaş satan memlekette kot 4 bile 1000 lira.

    edit: biri de çözüm olarak demiş ki sen fakirsin.
    ulan zaten fakir olmasak (bkz: bugatti veyron sürerken zevkten boşalmak) gibi bi başlık açar orda yazardım. hıyar.

  • hasan karakaya'nın şehitliğe defnedilmesi

    (bkz: yalarken şehit düşmek)