baggio gomza10
profili

  • uğurcan çakır

    karadağ maçı sonrasında yaptığı afra tafranın bedelini ilahi adaletle 6 gol yiyerek ödemiştir. o gün takımı beklemeden soyunma odasından çıkmak, gidip tek başına takım otobüsüne binmek, aynı forma altında beraber çalıştığın kaleci arkadaşına saygısızlıktır, büyük bir terbiyesizliktir. "ben olsaydım böyle olmazdı" demektir, böyle bir hareket milli takım tarihinde görülmemiştir.

    transfermarkt'ın türkiye temsilcilerini kullanrak fiyatını şişirtmeler, tapulu malıymış gibi sürekli milli takımın kalesine koymalar... ya tamam anladık, ağaoğlu'nun bu çocuğu çok yüksek fiyata yurt dışına çakmak gibi bir hayali var ama o seviyede değil işte, böyle torpille ve zorlamayla mı fiyatı 20-25 milyon euro olacak? zorla oynatıldıkça daha da rezil rüsva oldu, alacak biri varsa bile almaz artık bu seneki milli takım performanslarından sonra. bunu da mı görmekten acizsiniz?

    boğazına kadar siyasete batmış bir şehir trabzon. boğazına kadar adamcılığa ve torpile batmış bir şehir trabzon, hiçbir konuda doğru dürüst başarılı olamadıkları halde her köşe başına yuvalananların şehri trabzon. türk milli takımı da alt kademeleriyle birlikte ellerine geçmiş durumda. futbol iyice dibe vurdu, gün geçtikçe daha da kötüleşiyor. ya bir salın artık, olmuyor işte. hak edenler yönetsin, hak edenler oynasın, bıktık artık.

  • 29 ağustos 2021 altay fenerbahçe maçı

    perşembe günü bilmemkaç kilometre ötedeki soğuk ve yağışlı finlandiya deplasmanından izmir'in 30 küsur derece sıcağına geldiği halde yaşadığı hava ve yol yorgunluğu şokunu hiç hissettirmeyen, sahada eşekler gibi koşan, birbirine destek olan, bir sürü eksiği olduğu halde hocası şikayet etmeyen bir takım görmek insanı duygulandırıyor. işte bu yüzden adamcı, cahil, teknik taktik bilmez yerli hocalara hayır, işte bu yüzden her zaman ve her şartta yabancı hoca!

  • 28 şubat 2019 fenerbahçe beko anadolu efes maçı

    türk basketbolunun gelmiş geçmiş en büyük takımının kazandığı maçlardan biri daha. "fener efes'e maçı versin"miş, organize dopingle şampiyonluk çalarken düşünecektin bu günleri. o gün biz öfkelenip yatırımı kessek efes hala türkiye'nin en büyük takımı olacak ve türk basketbolu bokunda boğulmaya devam edecekti. o yüzden yağmurlu havada su yok efes'e, hadi abisi başka kapıya.

  • 3 ekim 2018 fenerbahçe anadolu efes maçı

    çok kötü bir oyun neticesinde mağlup olduk. sezon başlangıcında kazadan beladan uzak kalmak için hayır işlemek iyidir, başımızın gözümüzün sadakası olsun. efes için sezonun yüzde 50'lik kısmı bitti, bir de türkiye kupasına asılırlar işte 3 maçta kazanılıyor diye o kadar. ergin "eurolaegue kupası eksik, onu alacağız" dedi maç sonrası, götümle güldüm. eurolague store'dan maket kupa falan sipariş edecek herhalde kulübü için. euroleague şampiyonluğu kim siz kim amk, palavracılığın da bir sınırı olur, haddinizi bilin azıcık. normal sezonu 10. bitirin başarı sayılır.

  • galatasaray

    aynı gün içinde hem fenerbahçe'ye hem beşiktaş'a hem de trabzonspor'a yenilmeyi başaran spor kulübü.

    futbolda trabzonspor'a 2-1
    erkek basketbolda fenerbahçe'ye 83-62
    kadın basketbolda beşiktaş'a 62-61

    (bkz: kara pazar)

  • 14 haziran 2017 beşiktaş sj fenerbahçe maçı

    (bkz: geldik akatlara koyduk makatlara)

  • 19 nisan 2017 barcelona juventus maçı

    bitik barca'yı ite kaka buraya kadar getirttiler, sanki her sene yarı final veya final oynamak zorundaymış gibi. en sonunda teker patladı. arda gibi leşlerle, çoluk çocukla, 5 sene önce barca'nın kapısının önünde pet şişe su satamayacak adamlarla bu kadarı bile fazla. adamlar nicedir komada, hakem desteği, uefa desteği falan vermeyin bırakın hasta ölsün artık amk, belki yeni bir yapılanmayla daha iyi bir takım kurarlar.

  • ergin ataman

    maç bitiminde obradovic'le baş başa 2 dakika konuşma fırsatı bulan şanslı koç. kariyerinin zirve noktasına çıktı diyebiliriz.

  • ryan donk

    fakir yaya touresi.

  • simon kjaer

    6,5 milyon euroya değil 7 milyon 650 bin euroya transfer edilmiştir. 6,5 milyon euroya transfer olan chedjou şaklabanıydı, bilgi kirliliği olmasın. yıllardır hastanelerden çıkamayan sol bekini almak için gaziantep'e 6,5 milyon euro veren takımın taraftarının, kjaer üzerinden türk futbolundaki kanayan yaraya parmak bastığını düşünmesi de ironik olmuş. her konu hakkında da fikriniz olmasın be birader, araplar gibi donu sıyırıp her köşe başına, her başlığa da sıçmayıverin.