jugglingmolecules3
profili

  • 30 ağustos ordu ekşi ekolojik fındık kampı

    ordu/fatsalı bir fındık yetiştiricisi olarak çok güldüğüm olay.

    adam resmen bizim yöre ağzında amele arıyor ve ameleden para istiyor.

  • pamukkale turizm

    her türlü bilet iptal, iade, değişiklik vb işlemleri zerre sorgulamadan tık diye halleden, başka firmalar gibi paranın üstüne yatmaya çalışmayan güzide firma.

    koltuk arkası ekranlarında pink floyd, new order, jefferson airplane, steve albini ne bileyim oldukça geniş müzik arşivi var.

    buz gibi dondurma ikram ediyorlar lan ötesi ne.

    ayrıca istanbul hareme gidiyorlar ne güzel.

    ankara -istanbul arası mekik dokuduğum şu zamanlarda tek favorim. 10/10 gg wp.

  • steam

    ulan adamlar türkiye gibi bir ülkeyi adam yerine koyup hizmet veriyor, türkçe site falan hazırlamış satışa sunuyor oyunları. bizim lavuklarda 3-5 lira daha ucuza alıcam diye para birimini değiştiriyor. hesap bloke olunca da support a ağlıyor ekşide ağlıyor.

    size müstehak dallamalar. sizin internete girmeniz bile günah amına koyim. zihniyetini siktiklerim. gidin torrent dan indirin ne işiniz var sizin orijinal oyunla. hayır bu tür gavatlar yüzünden adamlar sikerim diyecek komple türkiye ip lerine kapatacak platformu o olacak.

    bu olay sadece steam için geçerli değil. o meşhur donanımhaber ölücüleri de aynı bok. adam aliexpress den gözlük almış 1 dolara. küçücük bir hata var diye satıcıyla iletişime geçmiş yeni gözlük talep etmiş. satıcı da iyi niyetli ya profililinde kötü yorum gözükmesin ya onun da götünü sikeyin ayrıca, bizim malları adam yerine koyup yenisini yollamış. hikaye burada başlıyor...

    yeni gözlüğü alan adam donanımhabere sıcak fırsat ekliyor beyler gözlük aldım beleşe diye. herkes o fotoğraftan adama yollamış aldığım ürün hatalı çıktı diye. çindeki adam 3-5 tane yollamış boş yere millete. sonra türkiye ye gönderim yapmamaya başlamış haklı olarak. gümrük sorunlarını vb bahane etmiş.

    ulan nasıl sinirleniyorum şunları yazarken. cümleyi nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. bir takım sik kırıkları yüzünden adam gibi alışveriş yapan insanlar zarar görüyor.

    steam, dünyanın en büyük dijital oyun platformu. kaç ülkeden kaç milyon aktif üyesi var kimbilir. böyle bi ortam şu pezevenkler yüzünden erişilemez hale gelicek ona üzülüyorum.