karmic koala10
profili

  • ingiltere'ye göçen doktorun eylem yapması

    nerde görsem tanırım bu tipi.

    consultantlar da şöyle junior doctorlar da böyle derken kapattım.

    bu gibilere ihtiyacımız yok gerçekten. ablamıza ingilterede mutluluklar dilerim.

  • 1750 tl kirayı 10 bin tl'ye yükselten ev sahibi

    bişey dicem, o 1750 lik kirayi verirken hiç yüzün kızarmıyo mu ? hani bi ayakkabı ya da bi depo benzin fiyatına adamın dairesinde yaşıyorum diye düşünmüyo musun ?

    tanım : haklı olan artış.

  • recep tayyip erdoğan

    son 2-3 aydır halkı hatırlamış durumda.

    bi zamlar bi atamalar bi vergi indirimleri. bi çakma babala tv halleri. enflasyondan haberdarız durumları. wala gözlerim yaşardı be reis. ama senin cigerini biliriz biz. seçimi alır almaz bi 5 sene daha milletin hayatını s.keceksin dimi. ama yook. bu sefer olmuyor reis.

    öpüyorm.

    edit : öpmüyorum vazgeçtim.

  • 2023 büyük elektrik kesintileri

    (bkz: diablo sikerim belanı he yavşak)

  • 2020 ekonomik krizi

    sadece ulkemizi degil dunyayi vuran krizmis.

    okey o zaman su asagidakiler de ulkemize ozel degil de global mi yani ?

    cds imizin 500 un ustune cikmasi. venezuela ve arjantinle yarisiyoruz.

    dolar dunyada dip seviyedeyken bizde tepe yapmasi ?

    dolar endeksi 93 e inmisken, ve butun gelismekte olan ulkelerde duserken bizde rekor ustune rekor kirmasi ?

    amkodum koylusu ya. internet olmasa dunyayi takip etmesek yutturacak.

  • turkcell hatlarımızı iptal ediyoruz kampanyası

    annem 12 gb lik data paketi aldi. hangisi tam bilmiyorum ama normalde 4gb kullanıyordu. şu an paketin yenilenmesinden 10 gün geçti ve kalan miktar : 2gb.

    ben avrupadayim 10gb lik paket aliyorum gece gündüz instagramda whatsappdayim youtubedayim bitiremiyorum 10gb lik paketi.

    ürün küçültme prensibini duydum ama gb küçültme nedir kardeşim ? 12 gb lik paket yapmişlar peynir ekmek gibi gidiyor kof bir paket. içine 5gb koyuyolar sanırım.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    dün gece babamı fena korkuttum

    dün sabah annem ve kardeşim bir düğün sebebiyle istanbula gittiler. bizde babamla kalacaktık. ben babamda bugün arkadaşta kalmak istediğimi söyledim oda kabul etti. neyse iftardan önce çıktım evden. gece 12'ye kadar dolaştıktan sonra tekrar eve döndüm. aklımda hain bir plan vardı. babam gece beni kapıda görünce şaşırdı ve bana sordu,"oğlum hani sen arkadaşında kalacaktın?" bende hayır baba vazgeçtim deyip uzatmadım ve hiçbirşey demeden odama geçip kapıyı kapattım.

    15 dakika sonra sessizce kalkıp gardolabın içine girdim ve babamı telefondan aradım. babam telefonu açtı ve "oğlum odadan odaya aranır mı ne söyleceksen gel söyle" dedi. bende "baba ne saçmalıyosun ben evde değilim sana arkadaşımda kalacağım demiştim hatırlamıyo musun?" dedim. o an ses kesildi ve benim odanın kapısı açıldı. babam odada kimseyi görmeyince ilk bi çığlık attı sonra yüksek sesle felak suresini okuyarak donuyla evden kaçtı. ulan ondan sonra şaka yaptım diyecem arıyorum açmıyo neyse indim arkasından tüm mahalleyi ayağa kaldırmış evde cin var yetişin diye. aşağı inince babam beni gördü ve tekrar çığlık atmaya başladı. olayın bir şakadan ibaret olduğunu söyleyincede baban ve mahalleli beni iman tahtamı gibene kadar dayak attılar.

  • yurtdışında yaşamak

    2 aydır yurtdışında yaşıyorum, resmen detoks amk detoks, hala bünyemden türkiyeyi atmaya çalışıyorum, çok ağır metal biriktirmişim.

    en büyük korkum bi aksilik olup türkiyeye geri dönmek.

    allah göstermesin.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    büyük babaannem ölmüyor beyler

    amk babanem 2 gram miras yiyemeden öldü bu hala ölmüyor. bi ölse bütün hayatım değişcek avradını sikem, kadının götünde bile para var.
    şakayla karışık öldürmeye çalışıyorum yok amk ölcek gibi değil.su dolu küvette sırtını keselerken bi anda omuzlardan bastırıp
    50 sn falan suyun altında tuttum. çıktığında kaç sn oldu diyor amk.

    --

    bu bana yolda yürürken omuz falan atar sürekli şakasına neyse aklıma geldi o hareketi, karşılık olarak kullanayım bari dedim.
    onun şakasıyla onun ipini çekecektim taktiğim buydu.
    bizim burlarda bi tepe var manzarası çok güzel. dedim büyükbabane gel gidelim manzara izleyelim biraz.
    direk atladı o da, bunaldım bu nefes kokan evde yürü gidelim diye. neyse tepeye vardık aşağısı uçurum amk bakarken bile içim ürperiyo.
    dimdik olmasa da anca tutuna tutuna-kaya kaya inersin. neyse yanyana manzaraya bakarken bi omuz koydum buna uçurumdan aşağı yuvarlandı. evladını sikem diye küfür çıktı ağzından öyle bi anda bile.

    --

    bu sefer bu iş tamam diye eve döndüm. 1 saat sonra kapı çaldı. zili duyunca çağla şikelin memesini gören alişan gibi zıplamaya başladım, bu sefer ölüm haberi geldi diye. kapıyı açtım büyük babaanem amk. üstü kir-pas içinde topallıyarak yürüyor.
    amına kodumun doğurduğu öyle şakamı olur ayağımı burktum diyor. vay babayin amına goyum dedim içimden. gözlerimi ovalayıp tekrar baktım sonra
    aynı küfürü dışımdan söyledim.

    --

    geçen yine gelmiş diyor senin oğlana ismini ben koycam. kulaklarımı merzifon eşekleri sikseydi de bu lafını duymasaydım.
    beynimden vurulmuşa döndüm beyler. büyükbabane ben daha 13 yaşındayım benim çocuğumu nasıl görcen dedim.
    itin dölü bu yaşta mezarımı gocan bizi diyor. dedim büyükbabane sen bana isim koy valla yaşım daha erken benim çocuğu beklemeyelim. senin isminini babanen koydu olmaz öyle, senin çocuğun ismini koyma sırası bende dedi. hıammına kodumun ölümsüz pörtleği dedim yine içimden.

    --

    bütün suç benim gavat babamda. kadın yaşadığımız bütün mahalleyi alcak kadar zengin, hala sik kadar evde bizimle yaşıyor.
    gavat babamda bi kuruş almıyor. anamın anasıdır bakmak benim borcumdur gibi kafiyesini bile oturtamadığı cümleler kuruyor taşşak kafalı.
    biraz üstelese utanmaz arlanmaz karı öl artık diye belki vicdanına biraz olsun dokunur kadının. gerçi sikinde olmaz kocakarının.
    dün yine cama oturmuş ayakları sarkıtıyor dışarı. elinede bi tabak dolusu çekirdek aşağıdan geçenlere tükürüyor çöpleri. nasıl bu kadar umursamaz çözemedi amk karısını.
    aşağıdan biri teyzeciğim afedersin ama yaptığın yanlış bi hareke... diyemeden çekirdek tabağını adamın kafaya boşalttı.
    ağzım yoruldu amk diyerek içeri girdi adama cevap bile vermeden.

    --

    aradan 1 saat falan geçti. televizyonda esra eroldaki karılara sövdü biraz sonra sıkıldı. gel cama çıkalım yine dedi. oturduk yan yana
    sarkıttık ayakları. şu keloşa bak 20 tl düşürdü deyince birden, benim kalp gözüm dahil bütün gözlerim açıldı taramaya başladı ortalığı.
    nerde nerde büyükbabanne diyordum sürekli. eğilsene gavat bak şurda diye kandırdı orospu. o da benim paragöz olmamdan yararlanmış,
    uçurumun öcünü alıyomuş meğer. ben eğilince enseye bi koydu 2.kattan aşağı indim küfür bile edemeden. sol ayak alçıya alındı topallayarak geziyorum dünden beri.

    --

    bugün gelmiş düştüğüm camın ordan tuvalete kadar yarış yapalım mı diyo. büyükbabanne 140 yaşındasın hiç utanmıyor musun yaa yeter artık bıktım diye sesimi yükseltince,
    kazanırsan 50 lira vercem gavatın oğlu dedi. birden sesim masumlaştı ve hemen bastonu koltuğa fırlattım. direk çömelip koşu pozisyonuna geçtim.
    baktım bastonun yanına saldı kendini ve bağıra bağıra gülmeye başladı. bi de kodumun fakir köpeği diyo. sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım
    çıkardı 5 lira verdi al göz yaşlarını sil dedi. parayı elinden kapıp odama kaçtım direk. en azından sinirim biraz geçmişti.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    henüz 8 yaşında iken

    benden 3 yaş büyük olan abim ile evde tektik annemin dikiş takımlarının yerini keşfettik elimize aldığımız iğnelerle önce 3 silahşörler oynayalım dedik ama 2 kişi olduğumuz için oynayamadık ondan sonra her şeye her yere iğneleri batırmaya başladık çılgınlar gibi tüm evi delik deşik ettikten sonra sıra yatak odasına geldi sonra komodinin üst çekmecesinde babama ailt ambalajlar buldum ambalajları ellediğimde içinde yuvarlak bişey vardı dedim herhalde haptır babam içiyordur ama bi insanın yutabileceğinden çok daha büyük bir haptı bu bende kırıp içiyordur diye bi akıl yürüttüm hemen ve tüm ilaçları ambelajlarından deldim bu olaydan 4 ay sonra annemin hamile olduğunu öğrendik 6 ay sonrada 3. kardeşimiz doğdu meğersem ilaç sandığım şey babamın prezervatifleriymiş onları delmişim ve 3. kardeşimin yolunu yapmışım şuan çok mutluyuz artık her gün 3 silahşörler oynuyoruz ama dartaryanımız eksik