ruffleswaffles9
profili

  • beyazıt öztürk'ün youtuber olması

    emekli olduktan sonra birbirinden alakasız, saçma sapan işlerle uğraşan dayılara döndü adam. o ses jüriliği, youtuberlık falan. mantar yetiştiriciliğini de tavsiye ederim. eniştem uğraşmıştı emekli olduktan sonra.

    edit: mesajla söyleyen çok arkadaş oldu. karınca yetiştiriciliğine soyunmuş bile :)

  • yerel seçimlerde ankara ve istanbul'u alacağız

    önceden akp ekibinden biri bir şey söylediği zaman tüylerim diken diken olurdu, sinirlerim gerilirdi. şimdi bünyem aynı tepkiyi şunu okuyunca da verdi.

    resmen soğuttunuz hayattan. tutunacak dalımız kalmadı. bi siktirin gidin artık rica edicem.

  • esra ersoy'dan hacı sabancı'ya çıplak video

    kim kime bakmış, kim ne kadar midesizmiş beni pek ilgilendirmez.

    ben sevgili esra ve ceyda'ya sesleniyorum. geç kalıyorsunuz. nereden baksan 6-7 senedir piyasadasınız ve insanların sizden beklediği tek bir şey var. ecnebi tabiriyle sex tape, bizim dilimizde pornosu.

    ama yıl olmuş 2018; siz daha yeni yeni "aman beni siksen ne güzel olur" videosu paylaşıyorsunuz. bu millet bunlara tok. lafa değil icraata bakarız. ahmet, mehmet, hacı, osman fark etmez. kameralar önünde siktirin artık kendinizi. biz de rahatlayalım siz de.

  • bitcoin'den batacakları sabırsızlıkla beklemek

    bitcoin almayıp, arttığını gördükçe kurdeşen döken insan beyanatıdır.

  • arda turan'ın sahibinden.com'da sattığı villa

    (bkz: adamdan.com)

  • hayal edilen meslek vs sahip olunan meslek

    vizyonsuz ibneler sizi... neymiş bilgisayar mühendisliği hayaliymiş de mühendislere iş veriyomuş. neymiş ünlü markanın endüstriyel tasarımcısı olacakmış da yine "ünlü" bir markanın mühendisi olmuş.

    geçin gençler bunları. hayal farklı bişey. eminim bu başlığın açılma amacı da sizin karı kaldırmanız değil burdan. olmaz zaten.

    ha ben söyliyim.

    rock star olucaktım. film yıldızı olucaktım. esnaf oldum. dükkan açtım.

    allah bereket versin. yılbaşına özel kampanya var lokumda ve sucukta. türkiye'nin her yerine kargo bedava amk.

  • harun kolçak

    geçen hafta gemlik'te yaşayan babası eşref kolçak'a lokum ikram ettim dükkanımın önünden geçerken. o an düşündüm bi paket hazırlayayım da harun kolçak'a hediye edelim diye. ancak kanser hastalarının şeker yememesi gerektiğini düşünüp vazgeçtim. sonra dedim ki; önemli olan içinde ne olduğu değil, gemlik'ten hiç tanımadığın birisinin sana hediye yollamış olması. ben bunları düşünürken epey uzaklaştı eşref bey tabii . "aman yarın veririm o zaman" dedim. eşref bey geçen hafta hiç bu sokaktan geçmedi. ama harun bey koca bi hayattan geçti. işlerinizi ertelemeyin, sevdiklerinizi bekletmeyin. hayat kısa. nur içinde yat harun abi. sana bi kutu lokum borcum var.

  • beşiktaş formalı travestinin sürreal videosu

  • seks isteyen kıza çektim geldim ziyade olsun demek

    (bkz: paket yapayım çocuklar siker)