superyetenekliajan11
profili

  • 27 nisan 2016 bursa saldırısını pkk'nın üstlenmesi

    http://www.hurriyet.com.tr/…i-tak-ustlendi-40097661

    birçok yazar " şimdi devlet gidip ypg'ye operasyon yapar yea " falan deyip türkiye'nin, suçsuz günahsız (!) masum ypg'ye yüklendiğini iddia ediyordu. hatta amacının ypg'ye operasyon yapmak değil, ışid'in yolunu açmak olduğunu düşünecek kadar zihnen uçmuş kişiler vardı.

    ne oldu lan?

    her aklı başında insanın söyleyeceği gibi, ben de söylemiştim. ypg-pkk ikilisi türkiye cumhuriyeti için en az ışid kadar tehdit. elbette ki ypg'ye de operasyonlar yapılacak. hatta en çok onlara yapılacak.

    ypg-pkk-tak arasındaki ilişkiyi bilmeyen ise ancak halkların demokratik melis'i olabilir. bu kadar saflık kimsede bulunmaz, bu ancak art niyet gerektirir.

  • tarihimizi 1919'dan başlatan anlayışı reddediyorum

    tarihimizi 1299'dan başlatmaya çalışan adam beyanatı.

  • davutoğlu'nun yetkilerinin elinden alınması

    ulan şaka gibi bir olay. muhalif olduğum parti içinde bile kaybediyorum.

    chp'liyim seçim kazanamaz. chp içinde seçim olur muharrem ince'yi desteklerim, kazanamaz. mhp'de kongre sesleri yükselir, meral akşener'i desteklerim önü kesilir. ak parti'de, illa biri başbakan olacaksa ahmet davutoğlu olsun derim, en azından okumuş bir insan, onun da ayağını kaydırmaya çalışırlar.

    yemin ediyorum tam bir loser olduk çıktık.

    edit: biraz daha düşündüm de oy verdiğim belediye başkan adayından tut, okul başkanı adayına kadar kimse seçilmemiş ya lan. vay arkadaş. hatta öyle ki; lise sonuncu sınıfta bizzat okul başkanlığına aday olduğumda ben de ikinci olmuştum. ne kısmetsiz adam çıktım lan.

  • 11 nisan 2016 beşiktaş bursaspor maçı

    bu ağlayanlar ve haktan hukuktan bahsedenler, trabzonspor'un kupasına zorla çökenler değil mi ya?

    hahahhahahahahahahah

    (bkz: oooo oolleeeey)

  • serkan kırıntılı

    fenerbahçeli yazarlar nasıl savunuyor görüyor musunuz? içlerinden biri bile çıkıp " bu gol şüpheli arkadaş " demiyor.

    sonra, ivan bebek bizi katletti bize niye destek vermiyorsunuz diyorlardı.

    bu davranışlarınız yüzünden olabilir mi acaba?

  • oyum hdp'ye diyenler nerede

    ya böyle bizim konuyla alakamız yok içerikli entry giren hdplilere bayılıyorum.

    barış güvercini ilan ettiğiniz adam " biji serok apo " tweetleri atmıyor muydu lan?

    aynı adam " abdullah öcalan'ın heykelini dikeceğiz. " diye haykırmıyor muydu?

    bu adamın milletvekilleri pkk militanlarının cenazelerine sürekli katılmıyor muydu?

    bu adamın milletvekili değil miydi " pkk sizi tükürüğü ile boğar. " diyen?

    ne lan bu şaşırma havası? siz abdullah öcalan ile pkk'yı ne sanıyordunuz ki?

    terör örgütü, terör estiriyor. neye üzülüyorsunuz lan? buna siz oy verdiniz. siz desteklediniz. siz.

    ak parti xxx yapmış, yyy yapmış.

    lan ak parti zaten suçlu. ama sen suçsuz musun? bizzat gidip, açık açık terör propogandası yapan adama oy vermişsin.

    her damla kanda payın var. bil ki ona göre davran. vicdanın rahatsız olsun. varsa tabi.

    edit: özel mesajla küfür edecekler gelmesin, itinayla engelliyorum. ne karaktersiz çıktınız arkadaş. tek kelime yalan var mı lan yukarıda? söylediklerimin hepsini yaptı oy verdiğiniz parti işte. neyin öfkesi bu? öfkenizi bana değil, oy verdiğiniz partinin yetkililerine kusun. aktroller cevap veremeyince küfüre geçiyor, sizinki de o hesap.

  • 8 şubat 2016 hamza hamzaoğlu açıklaması

    yine neden kızıldığını anlayamadığım, enteresan başlıklardan birisi.

    adamı kovdunuz lan siz. hem de söve söve. aşırı minnettar olmasını falan mı bekliyordunuz? siz ne zaman vefa gösterirsiniz, o zaman vefa görürsünüz. kulübe üç kupa kazandırmış adamı kovmakla olmaz bu işler.

    kabullen veya kabullenme, artık başka bir takımın teknik direktörüdür kendisi. ve o kulüpte başarılı olmaya çalışmaktadır.

    maaşını oradan almaktadır, yani oranın bir çalışanıdır. ayrıca, maaşını oradan aldığı için taraftara vicdani borcu da vardır.

    bazı takımlar elenirse, biz gideriz demiş. ne deseydi? biz elenelim de galatasaray gitsin, çünkü ben büyük galatasaraylıyım, sikmişim kendi takımımı falan mı?

    gerçekten enteresan.

  • biden'in erdoğan has seen the lord açıklaması

    hayır, yanlış çeviri !!11

    burada biden'ın demek istediği şu:

    " erdoğan ile gereğinden fazla vakit geçirdik fakat sonra gördüm ki erdoğan tanrıyı görmüş ve onunla konuşmuş birisi dolayısıyla ona saygı duyup geri çekildik. "

    adam peygamber lan! erdoğan peygamber!!

    lord demiş lord! lord tanrı!

    allah'ın ingilizce özürlüleri. koskoca abd başkan yardımcısı bile erdoğan'ın halifeliğini kabul etmiş! siz hala laiklik falan!

    edit: şaka bir yana, bu işin erdoğan ile de çok ilgisi yok. türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı makamını, şu dereceye düşürenler utansın. bazı yazar arkadaşlar " has seen the lord " derken biden'ın herhangi bir aşağılama amacı gütmediğini, bunun yalnızca " isteklerimizi kabul etti " anlamı taşıdığını ifade etmiş.

    aslında doğru. kimse durduk yere bir ülkenin cumhurbaşkanını aşağılayıp, ilişkilerini zor duruma sokmaz. dolayısıyla söylemek istediği " isteklerimizi kabul etti " dir. ama bu yine de bir saygı duymama olayını gösteriyor. zira, eğer cumhurbaşkanına ve cumhurbaşkanlığı makamına saygı duyuyor olsaydı, sözlerini çok dikkatli seçer ve yanlış anlaşılmaya mahal verebilecek hiçbir kelime kullanmamaya özen gösterirdi.

    gerekli özeni göstermemiş olması dahi " en fazla yanlış anlar, çok da sikimde " havasını yansıtıyor.

    ben de isterim saygı duyulsun ülkemize, herkes sözünü dikkatli seçsin. ama biz bile erdoğan'ın aşırı saçmalamalarına dayanamıyorken ve cumhurbaşkanlığı makamını ciddiye alamıyorken, elin amerikalısından ciddiye almasını beklemek ne kadar mantıklı ?

    peki bunun suçlusu biz miyiz? bence hayır. bunun suçlusu, cumhurbaşkanlığı makamını ciddiye almayan cumhurbaşkanının kendisidir. siz, baş yöneticisi olduğunuz ülkeyi, yaşadığınız mahalle muhtarlığı zannedip " mevzuatı bir kenara atın gitsin, ülkenin kurucusu ayyaştır " vb söylemlerde bulunursanız kusura bakmayın ama kimse sizi ciddiye almayacaktır.

    yazık. ülkeyi düşürdükleri hale üzülüyorum.

  • 14 ocak 2016 pkk'nın şırnak'ta okullara saldırması

    http://www.hurriyet.com.tr/…yurda-saldirdi-40040442

    halkların kardeşliği için yapılmıştır.

    5 aylık bebeğin ölümüne sevinen adamlardan ne bekliyorsak artık. elbette içinde çocuklar varken okullara da saldıracaklar.

    ya aslında bir yanım diyor ki, uzun uzun bir şeyler karala. derdini anlat. fakat diğer yanım fazla da bir şey yazmak istemiyor. çünkü bunları destekleyenler, bunları bu haliyle kabul ederek destekliyor. o yüzden ben burada ne desem boş. cidden, o kadar yordular ki, diyecek bir şey bulamıyorum.

    ya, bu adamlar içinde çocuklar varken okulu yakmaya çalışıyor. nasıl bir zihin, nasıl bir ideoloji bunu aklayabilir ? nasıl bir insan böyle bir örgütü destekleyebilir ya da nötr olabilir ? bu nasıl bir şey ?

    asla anlayamayacağım. asla.

  • arda turan

    tribünler arda arda diye bağırıyor.

    adamın isabetli şutu var.

    attığı bir iki güzel çalım var.

    adam 6 aydır boş oturuyor, ilk defa forma almış.

    hayalindeki kulübe gitmiş.

    bizim bir siki beğenmeme timi gelmiş adamı aşağılıyor. oraya kimi getirirsen getir, ilk maçında böyle oynar. nitekim kötü de oynamadı. ilk golde, gerekli presi yapıp topu alan arda'ydı. asist yapamasa da, pozisyonu o yarattı.

    siz görmemeye devam, adamın teknik direktörü görüyor bunları.

    edit: arda oyundan çıkarken, ingiliz spiker de " arda turan için iyi bir gündü " dedi.

    sonra (bkz: ekşisözlük bir siki beğenmeme timi) deyince kızıyorsunuz.

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    ulan bir tanesi de çıkmış köpeklerde aurayı görebilme yeteneği var kötü insan değilseniz saldırmaz diyor.

    köpekler tarafından saldırıya uğramış olan kuzenimin, benim, annemin, teyzemin ne suçu vardı ? mesela ne yaptık ? ne yapıp hayvanları kışkırtmış olabiliriz ? yanlışlıkla üzdüysek kendilerini elbette kafamızı gözümüzü parçalayıp bizi öldürme hakları vardır :( çok özür dileriz, kendilerine bir de karşı geldik. vurmaya falan kalktık kendimizi korumak için. bilseydik böyle mazlumlar, bırakırdık öldürsünler diye. çok özür dileriz.

    http://www.hurriyet.com.tr/…a-derisi-koptu-29626514

    git bu babaya anlat aura sen.

    http://video.haber7.com/…opek-cocuga-boyle-saldirdi

    ya da git bu çocuğun annesine de ki, senin çocuğun çok kötü biri. köpek ondan saldırdı.

    adam o kadar hayal dünyasında yaşıyor ki " siz ona bir şey yapmazsanız saldırmaz " diyor ya. o kadar derinlemesine araştırmaya gerek yok, çıkalım sokağa 10 kişi çevirelim. en az 6-7 tanesi hiçbir şey yapmadığı halde köpeklerin saldırısına uğramıştır. gerçeklerden bu kadar uzak sallamasyona da ilk defa rastlıyorum. adeta bir akp.

    neyse ben de artık sizin kafadan ilerleyeceğim. ben de sokakta aslan beslemek istiyorum. aç kalmadığı sürece bir şey yapmaz kimseye. aç bırakırsanız sizi parçalarsa da, insanlığın suçudur.

    hem bana iyi de davranıyor o aslan. yanımdan ayrılmaz. valla çok iyi.

    seni öldürürse de, sen kötüsün ondan yapmıştır.